Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιες "εξαφανισμενες" σειρές θα θέλατε να δείτε next-gen;

More
03 Apr 2014 20:50 #142848 by jimbl
Γεγονός ειναι πλέον οτι πολλές σειρές που έχουν αφήσει εποχή εξαφανίζονται για μια ολόκληρη γενιά, η βγάζουν μικρού μήκους παιχνιδακια τύπου για κινητά η ipad και γενικά υπάρχει μια απουσία τίτλων (αξιοπρεπών τουλάχιστον). Ποια sequels Περιμενετε λοιπόν? εγω προσωπικά θέλω οπωσδήποτε half-life (αν και ειναι πονεμένη ιστορία) και νέο CRASH BANDICOOT. Δεν χρειάζεται να μου πείτε οτι μερικά βγήκαν για xbox 360 εγω θεωρώ οτι το τελευταίο ΑΛΗΘΙΝΟ crash ηταν το twinsanity. Επίσης μπορείτε να αναφέρετε σειρές που σας απογοήτευσαν αυτήν την γενιά (πχ Medal of Honor) αλλα θα θέλατε να δείτε να κάνουν comeback καθώς και remake παιχνιδιών που θα θέλατε να δείτε.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
04 Apr 2014 02:54 #142879 by Γιώργος Λόλας
Jimbl άνοιξες ένα πολύ πολύ ωραίο θέμα :D

Θα ήθελα πολύ να επιστρέψει η σειρά Dino Crisis, είτε με καινούριο game (σαν τα δύο πρώτα όμως, όχι σαν το τρίτο) είτε με remakes των δύο πρώτων. Το ίδιο θα ήθελα και για τα Resident Evil, αλλά τα παλιά που ήταν survival horror (Resi 1,2,3, Code Veronica).

Το Project Gotham Racing επίσης που ανέφερε ο Θοδωρής. Το PGR4 είναι από τα αγαπημένα μου μαζί με το πρώτο στο Xbox. Ένα καινούριο Shinobi και ένα Tenchu δε θα με χάλαγε επίσης. Α, και τα Parasite Eve και Parasite Eve 2 σε remakes (ή καινούριο game) γιατί ήταν απλά παιχνιδάρες.

Το Speed Freaks που είχε βγει στο PSone θα ήθελα πολύ να επιστρέψει (Kart racing) καθώς και ένα νέο Crash Bandicoot που θα είναι όπως τα πρώτα. Αυτά για τώρα, αν θυμηθώ άλλα θα επιστρέψω :D

More
04 Apr 2014 04:23 #142883 by Νίκος Τριανταφύλλης
Εγώ θα ήθελα το Martian Gothic δεν ξέρω αν το έχει παίξει κανένας άλλα τα έκανα πάνω μου τότε και έβλεπα εφιάλτες,ήμουν και μικρός τότε ακόμα το θυμάμαι.Αμα έβγαινε για ps4/xboxone/pc σίγουρα θα το αγόραζα.

More
04 Apr 2014 11:42 #142893 by Μάρκος Ασκανιάν
Εγώ θα ήθελα να δω ένα νέο Bloody Roar που να κυμαίνεται στο ύφος του δεύτερου μέρους της σειράς, ένα καινούργιο MDK, Shenmue 3, Condemned 3, Prototype 3 και ένα νέο Broken Sword. Geololj συμφωνώ και για νέο Dino Crisis όπως αναφέρεις καθώς και για sequel ή έστω remakes των παλιών Resident Evil και Crash Bandicoot. Για να δούμε...

Adododo!!!

More
04 Apr 2014 17:19 #142900 by jimbl

geololj wrote: Jimbl άνοιξες ένα πολύ πολύ ωραίο θέμα :D

Θα ήθελα πολύ να επιστρέψει η σειρά Dino Crisis, είτε με καινούριο game (σαν τα δύο πρώτα όμως, όχι σαν το τρίτο) είτε με remakes των δύο πρώτων. Το ίδιο θα ήθελα και για τα Resident Evil, αλλά τα παλιά που ήταν survival horror (Resi 1,2,3, Code Veronica).

Το Project Gotham Racing επίσης που ανέφερε ο Θοδωρής. Το PGR4 είναι από τα αγαπημένα μου μαζί με το πρώτο στο Xbox. Ένα καινούριο Shinobi και ένα Tenchu δε θα με χάλαγε επίσης. Α, και τα Parasite Eve και Parasite Eve 2 σε remakes (ή καινούριο game) γιατί ήταν απλά παιχνιδάρες.

Το Speed Freaks που είχε βγει στο PSone θα ήθελα πολύ να επιστρέψει (Kart racing) καθώς και ένα νέο Crash Bandicoot που θα είναι όπως τα πρώτα. Αυτά για τώρα, αν θυμηθώ άλλα θα επιστρέψω :D

Ναι και εγω σκέφτηκα τα πρώτα res evil αν και το code Veronica ηταν λίγο περίεργο. Για μένα οπωσδήποτε crash και φυσικά ξεχνάμε το 2 πρώτα metal gear! Φαντάσου τωρα να μπορείς να ξανά παίξεις με τον solid snake σε δυο καινούριες 3d ιστορίες! Επίσης το shenmue θα ήθελα να δώ όπως και ενα πραγματικά βαρβάτο ninja gaiden. Και μην ξεχνάμε φυσικά το MANHUNT.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
04 Apr 2014 23:13 #142909 by Γιώργος Λόλας
Jimbl δοκίμασε το Metal Gear στο Gamecube, έχουν κάνει τρομερή δουλειά. Και στα Resi 1,2,3,zero βασικά αλλά θα ήθελα όλα αυτά να βγουν και σε PS4/Xbox One, θα τα έσπαγαν! Όπως επίσης και το Bloody Roar που ανέφερε ο Μάρκος :D

More
05 Apr 2014 00:05 #142912 by Sadshadow

More
05 Apr 2014 01:04 #142916 by Δημήτρης Κάτσης
Σίγουρα το Crash καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και θα ήθελα πολύ να το δω στην νέα γένια!

Επίσης θα ήθελα μια δυναμική επιστροφή του Prince of Persia καθώς μετά το two thrones θεωρώ πως η σειρά δεν προχώρησε ουσιαστικά!

More
05 Apr 2014 01:37 #142917 by Alex Filos
Prince of Persia και για μένα. Δε λέω καλά τα Assassin's Creed άλλα ούτε το καλύτερο από αυτά (το 2) δεν φτάνει τα Sands of Time και Warrior Within. Το Prince of Persia χωρίς υπότιτλο του 2008 δεν ήταν τόσο άσχημο όσο λένε και θα ήθελα να δω ένα sequel λίγο πιο προσεγμένο.

Μία άλλη σειρά που θα ήθελα να δω να επανέρχεται με ένα τρίτο παιχνίδι είναι το Baldur's Gate ΑΛΛΑ και αυτό είναι πολύ μεγάλο αλλά, να το φτιάξει η Obsidian και συγκεκριμένα ο George Ziets (creative director στο Mask of the Betrayer) και να είναι συνέχεια από εκεί που τελειώνει το 2ο. Το λέω αυτό γιατί ερωτηθείς για sequel στο BG έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον pitch για ένα god campaign.

Τέλος, όπως και πάρα πολύς κόσμος, θα ήθελα ένα σωστό single player sequel στο Kotor 2. Αν μπορούν να αγνοήσουν τελείως την υπόθεση του MMO και να δώσουν το development πάλι στην Obsidian, ακόμα καλύτερα.