Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο
που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
el_sak wrote: Τα e-sports θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται σε όλες τις χώρες ως κάτι το επαγγελματικό κατά την γνώμη μου. Αλλά στη χώρα μας είμαστε πολύ πίσω σε τέτοια θέματα και το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι να κράζουμε κάποιον που παίζει games και να το θεωρούμε κάτι το άρρωστο και ξενικό! Κανένας δεν καταλαβαίνει πως και στα e-sports αυτός που θα ασχοληθεί θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο και κόπο και θα έχει και την όποια επιβράβευση! Τι διαφορετικό έχει από κάποιο άλλο επάγγελμα; Ο καθένας κάνει τις επιλογές του!( Αυτά αφορούν τους επαγγελματίες gamer και όχι τους απλούς , μην παρεξηγηθώ) Τεσπα, ας ελπίσουμε να αλλάξει κάτι κάποια μέρα.
Τώρα, όσο αφορά τα e-sports και το League of Legends, περιμένω να δω την απόδοση του Κωνσταντίνου (FORG1VEN 247) και του Πέτρου (Unlimited), οι δύο Έλληνες που συμμετέχουν με την ομάδα των Copenhagen Wolves στο bot lane. Γενικά φέτος πιστεύω θα είναι μία δυνατή χρονιά στο League of Legends!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν!! Αλλά και εγώ πιστεύω πως θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπους σαν χώραBlaCkFeATh3R wrote:
el_sak wrote: Τα e-sports θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται σε όλες τις χώρες ως κάτι το επαγγελματικό κατά την γνώμη μου. Αλλά στη χώρα μας είμαστε πολύ πίσω σε τέτοια θέματα και το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι να κράζουμε κάποιον που παίζει games και να το θεωρούμε κάτι το άρρωστο και ξενικό! Κανένας δεν καταλαβαίνει πως και στα e-sports αυτός που θα ασχοληθεί θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο και κόπο και θα έχει και την όποια επιβράβευση! Τι διαφορετικό έχει από κάποιο άλλο επάγγελμα; Ο καθένας κάνει τις επιλογές του!( Αυτά αφορούν τους επαγγελματίες gamer και όχι τους απλούς , μην παρεξηγηθώ) Τεσπα, ας ελπίσουμε να αλλάξει κάτι κάποια μέρα.
Τώρα, όσο αφορά τα e-sports και το League of Legends, περιμένω να δω την απόδοση του Κωνσταντίνου (FORG1VEN 247) και του Πέτρου (Unlimited), οι δύο Έλληνες που συμμετέχουν με την ομάδα των Copenhagen Wolves στο bot lane. Γενικά φέτος πιστεύω θα είναι μία δυνατή χρονιά στο League of Legends!
Περιμένουμε μεγάλα πράγματα από τους Copenhagen Wolves φέτος.Για μένα ο Forgiven ανήκει σίγουρα στα 3 καλύτερα adc της Ευρώπης,και το synergy που έχει με τον Unlimited είναι πολύ δυνατό.Θέλω όμως να τους δω να παίζουν ενάντια σε κορυφαία botlane της Ευρώπης πρωτού τους κατατάξω κάπου ως δίδυμο.Ενάντια σε Freeze/Mithy στο IEM Cologne,τους κέρδισαν κατά κράτος.Μένει τώρα να δείξουν την αξία τους ενάντια σε Jree/Creaton και Edward/Genja,ενώ ακόμα δεν έχω δει να παίζουν live Tabzz/Nyph.Rekkles/Yellowstar είναι σίγουρα καλό bot,αλλά πρέπει να ξυπνήσουν πρώτα οι Fnatic.