Όπως ήδη γνωρίζετε από το άρθρο στήλης Console Wars "
Ο οδηγός του συλλέκτη
" όσο καιρό ασχολούμαι με games συλλέγω πάντοτε και διατηρώ τόσο τις κονσόλες που πέρασαν από τα χέρια μου, όσο και τα games τους. Κυρίως όμως τα τελευταία χρόνια που είναι και της μόδας, έχω μια ιδιαίτερα μεγάλη συλλογή από συλλεκτικές εκδόσεις.
Σε αυτό εδώ το topic μπορούμε όλοι όσοι συλλέγουμε games (μικροί ή μεγάλοι συλλέκτες δεν έχει σημασία) να ανταλλάσσουμε απόψεις.
Δείτε εδώ δύο πρόσφατα Unboxing από τις Collector's Editions του StarCraft II και του Aliens: Colonial Marines οι οποίες βρίσκονται στην κατοχή μου.
[youtube:33jvp8n4]
[/youtube:33jvp8n4]
[youtube:33jvp8n4]
[/youtube:33jvp8n4]
Σκόπευα επίσης να αποκτήσω το
Dragonborn αγαλματίδιο Skyrim
που έβγαλε πριν λίγες εβδομάδες η Bethesda αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Επίσης εδώ και λίγες ώρες σας θυμίζω ότι υπάρχει και η συλλεκτική ρέπλικα του πιστολιού Paladin από το Mass Effect με κόστος περίπου 300 ευρώ.
Το αγοράζετε
μέσω του store της BioWare
. Προσέξτε γιατί θα διατεθούν μόλις 200 αντίτυπα. Μετά τέλος! Μακάρι να είχα τα χρήματα να το τσιμπήσω και μετά βουρ για cosplay John Shepard.
Περιμένουμε επίσης φωτογραφίες και βίντεο από Collector's Editions, συλλογές με games που έχετε σπίτι σας καθώς και ότι νέο συλλεκτικό αγοράσατε!
Διαβάστε επίσης αυτό το topic για το που θα βρείτε Collector's Editions