Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το Πιο Δύσκολο Boss Fight

More
22 Jun 2012 13:42 #109525 by Βασίλης Βασιλός
Σίγουρα τα bosses στα διάφορα games (κυρίως RPG) παίζουν μεγάλο ρόλο στο σύνολο του παιχνιδιού. Ποια μάχη κατά την γνώμη σας είναι η πιο δύσκολη; Ανεβάστε και video από το youtube αν θέλετε για να την δούμε. Για εμενα είναι σίγουρα αυτή:

[youtube:3cgtuv4l]
[/youtube:3cgtuv4l]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jun 2012 13:54 #109526 by Γιώργος
Πε ρε Τensa τι μου θύμησες τώρα ρε φίλε! Πολύ μεγάλες μάχες στο FF12. Και αυτό το καταραμμένο Zodiac Spear δεν μου έκανε spawn! Ποτέ δεν το πήρα.

Για μένα το πιο δύσκολο boss fight ήταν ο Gray Fox στο Metal Gear Solid για το PSone.
Ήμουν 8-9 χρονών και δυσκολευόμουν αφάνταστα!

[youtube:tngqlp10]
[/youtube:tngqlp10]

More
22 Jun 2012 14:56 #109528 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Επειδή πολλοί είναι δύσκολοι σε μεγαλύτερα difficulties, θα πω απλά μερικούς απο αυτούς που με βασάνισαν στο Normal

Vergil: Devil may Cry 3 (απλή έκδοση)
Μundus: Devil may Cry
shao kahn: Mortal Kombat 9

More
22 Jun 2012 17:15 #109535 by Νικολής Ασημάκης

More
22 Jun 2012 17:31 #109538 by Γρηγόρης
Mushihimesama ένα δύσκολο παιχνίδι άλα space invaders από την μακρινή Ιαπωνία (από που αλλού?). Πραγματικά δεν έχω δει πιο δύσκολη boss μάχη σε τέτοιο είδος game! Στο video που βλέπετε αν ΕΝΑ από αυτά τα μοβ πραγματάκια σας χτυπήσουν και δεν έχετε shield Power up, είστε τέζα!

[youtube:2tkpk9gs]
[/youtube:2tkpk9gs]

Marcus:Control I've hijacted a Brumak!Gonna use it to get Seriously 2.0 faster...
Annya:You've what????

http://gamercard.xboxresource.com/sig/FalconGR%20LIVE

More
19 Mar 2015 14:14 #158242 by Omnibot
MK: Dadly Alliance. Moloch. Είναι sub-boss βέβαια αλλά ακόμα και με το cheat system του Xploder για το PlayStation 2 δεν υπάρχει! Απίστευτα δύσκολος και αχώνευτος χαρακτήρας.

More
29 Dec 2016 13:18 #191745 by Αγγελική Γοργορίνη
Lothric & Lorian, από Dark Souls 3. Χωρίς βέβαια να θέλω να υποτιμήσω τα υπόλοιπα bosses του παιχνιδιού, όλα τους εξάλλου με έκαναν να αισθάνομαι ότι όπου να 'ναι η καρδιά μου θα ξεκολλήσει από τη θέση της, αλλά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο διπλό boss ήταν ο μεγαλύτερος εφιάλτης για μένα. Από τις τόσες προσπάθειες, από ένα σημείο και μετά έχοντας τέτοιο άγχος, πέθαινα ήδη απ' την αρχή της πρώτης φάσης οπότε καταλαβαίνετε τι τράβηξα για να τα βγάλω πέρα.

Παρόλα αυτά με το όλο concept της μάχης, το συναίσθημα και τη φανταστική μουσική να παίζει, ήταν απ' τις ωραιότερες του παιχνιδιού (πρώτη και καλύτερη για μένα οι Abyss Watchers).

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
29 Dec 2016 18:26 #191753 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν μετράει ακριβώς σαν boss αλλά η AS Roma στο Championship Manager 2001/2002 είναι ότι πιο δύσκολο και εκνευριστικό έχω αντιμετωπίσει σε game. Έχω σπάσει(2α γυμνασίου πήγαινα) ένα ποντίκι και κάτι σαν οθόνη που ήταν προστατευτικό για τα μάτια από τα νεύρα μου. Κάτι σαν το angry german kid .

"Its in the back of the net, Batistuta is the scorer!" "Its in the back of the net, Batistuta is the scorer!" "Its in the back of the net, Totti is the scorer!" "Its in the back of the net, Montella is the scorer!" etc Μια φορά είχαμε φτιάξει με έναν φίλο μου ένα 5-3-2 σύστημα και την αποκλείσαμε με τη Μπαρτσελόνα με 2 ισοπαλίες, 0-0 στην Ισπανία και 1-1 Ιταλία. Τρελή χαρά.

Αρκετά δύσκολος αν το παίζεις πρώτη φορά είναι ο Marduk από το Sacrifice. Το final boss του παιχνιδιού ο οποίος σε κλέβει κυριολεκτικά καθώς δεν ακολουθεί τους κανόνες του παιχνιδιού. Επίσης δύσκολο ήταν το final boss από το πρώτο prototype, θυμάμαι το είχα παρατήσει γιατί δεν μπορούσα να τον νικήσω, ήθελε κάτι σαν συνδυασμό κινήσεων που δεν τις είχα ξεκλειδώσει για να τον νικήσεις εύκολα, δεν το θυμάμαι καλά. Και ο Ebony Warrior από το Skyrim είναι cheat αν παίζεις το παιχνίδι χωρίς glitch και κόλπα.

More
30 Dec 2016 20:03 #191792 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ δεν τερμάτισα καν το Ninja Gaiden. Έφτασα στο τελευταίο boss, αλλά έχασα τόσες πολλές φορές, που στο τέλος είδα σε walkthrough τα credits :blush:

More
27 Mar 2017 10:49 #196053 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Να προσθέσω τον Blood Mage στο deserted building in Denerim στο Dragon Age: Origins. Απίστευτα δύσκολος, ότι πιο δύσκολο έχω αντιμετωπίσει σε boss fight. Πρώτα πρέπει να περάσεις ένα σωρό σημεία με παγίδες και δύσκολους εχθρούς και τελικά να φτάσεις σε αυτόν και τους μπράβους του. Στο normal το έπαιζα στην αρχή και ήμουν level 9 όταν το έπαιξα και έκανα καμιά 20ρια retry μέχρι τελικά να το παρατήσω και να ξανά γυρίσω level 12. Πάλι έφτυσα αίμα αλλά τον νίκησα στο 3o retry. Από στρατηγική τα έκανα όλα καλά απλά αυτός ήταν πολύ δυνατός για το level μου, το παραμικρό λάθος ή καθυστέρηση σε spells ή ικανότητες στοίχιζε πολύ.