Δεν μετράει ακριβώς σαν boss αλλά η AS Roma στο Championship Manager 2001/2002 είναι ότι πιο δύσκολο και εκνευριστικό έχω αντιμετωπίσει σε game. Έχω σπάσει(2α γυμνασίου πήγαινα) ένα ποντίκι και κάτι σαν οθόνη που ήταν προστατευτικό για τα μάτια από τα νεύρα μου. Κάτι σαν το
angry german kid
.
"Its in the back of the net, Batistuta is the scorer!" "Its in the back of the net, Batistuta is the scorer!" "Its in the back of the net, Totti is the scorer!" "Its in the back of the net, Montella is the scorer!" etc Μια φορά είχαμε φτιάξει με έναν φίλο μου ένα 5-3-2 σύστημα και την αποκλείσαμε με τη Μπαρτσελόνα με 2 ισοπαλίες, 0-0 στην Ισπανία και 1-1 Ιταλία. Τρελή χαρά.
Αρκετά δύσκολος αν το παίζεις πρώτη φορά είναι ο Marduk από το Sacrifice. Το final boss του παιχνιδιού ο οποίος σε κλέβει κυριολεκτικά καθώς δεν ακολουθεί τους κανόνες του παιχνιδιού. Επίσης δύσκολο ήταν το final boss από το πρώτο prototype, θυμάμαι το είχα παρατήσει γιατί δεν μπορούσα να τον νικήσω, ήθελε κάτι σαν συνδυασμό κινήσεων που δεν τις είχα ξεκλειδώσει για να τον νικήσεις εύκολα, δεν το θυμάμαι καλά. Και ο Ebony Warrior από το Skyrim είναι cheat αν παίζεις το παιχνίδι χωρίς glitch και κόλπα.