Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
29 Jul 2015 18:09 #166447 by Αβραάμ Μαχαιρίδης
1.Χρόνια Πολλά σε όλους τους συντάκτες με δύναμη ωστε να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα.
2.Μου αρέσει που η δουλεία που πέφτει από τους συντάκτες ωστε να δίνουν το καλύτερο δυνατόν στο site,Youtube και Twitch.
3.Το δώρο που επιλέγω για την κλήρωση είναι το Mortal Kombat X για PS4
The topic has been locked.
More
29 Jul 2015 18:51 #166451 by Ανδρέας Χαλαλ
1.Χρόνια Πολλά σε όλη την όμαδα του gameworld, συνεχίστε την όμορφη δουλεία που κάνετε !
2. Μαρέσει πολύ τα events που διοργανώνεται
3. Το δώρο που θα ήθελα απο την κλήρωση είναι 'ένα Logitech G502
More
29 Jul 2015 19:57 - 03 Aug 2015 13:39 #166456 by Axilleas
Replied by Axilleas on topic Re: Διαγωνισμός
1)Χρόνια Πολλά στο GameWorld και σας εύχομαι ολοψυχώς η εξαιρετική δουλειά που κάνετε να συνεχιστεί και στο μέλλον!
2)Εμένα προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο τα reviews που κάνατε και θέλω έτσι να συνεχίσετε!
3)Το δώρο που θέλω περισσότερο απο όλα είναι το PS4!
Last edit: 03 Aug 2015 13:39 by Μάνος Γρυπάρης.
More
29 Jul 2015 20:23 #166461 by Th3Beh0ldeR
1) Χρόνια πολλά στην ομάδα του Gameworld, μακάρι να σας έχουμε άλλα 10 χρόνια και άλλα 10, 10, 10....!!!
2) Μα φυσικά τα φοβερά gameplay videos στο κανάλι του Youtube. Δεν θα λέγαμε όχι σε περισσότερα reviews!
3) Ένα καινούργιο ποντικάκι Logitech G502.
More
29 Jul 2015 20:55 #166463 by Giorgos Kyriakos
1) Μπράβο παιδιά για την εξερετική δουλειά σας δίνετε την δυνατότητα σε όλους εμας να εχουμε γνωμη και γνωση για games και hardware που δεν θα τα ακουμπησουμε ποτε και αυτο ειναι μεγαλο πραγμα :)
2) Τα review σας εμπεριστατομενα οπως θα επρεπε αλωστε , και το forum σας απλα απιστευτο .Keep up the good work :)
3)Το δώρο που θα ήθελα είναι το xbox one :D
More
29 Jul 2015 22:15 #166466 by Ελένη Παπαδούλη
1)Χρόνια πολλά GameWorld!! Παιδιά συνεχίστε έτσι! Είστε φοβεροί.
2)Αν και αγαπημένo μου παιχνίδι ηταν πάντα το tomb raider μ'αρέσει να διαβάζω ολα τα αρθρα που γράφετε για κριτικές νεων παιχνιδιών. Φαίνεται κάθε άρθρο να είναι καλογραμμένο οπότε με καλύπτει πλήρως αυτό το site. :)
3)Θα ηθελα να μπω στην κλήρωση για ενα Xbox One. Μήπως και παίξω το νεο tomb raider οταν αυτό κυκλοφορήσει!!

Ευχαριστώ GameWorld!! :lol:
More
29 Jul 2015 22:33 #166467 by Panagiotis Iasonidis
1)Χρονια πολλα Gameworld Συγχαρητηρια για την αψογη δουλεια που κανετε!Σας ευχομαι οτι καλυτερο!Παρακολουθω χρονια το site αλλα δεν ειχα γραφτει μεχρι τωρα και λαθος μου!Οι συντακτες ειστε ολοι αψογοι!Μανο εισαι κορυφη!Χριστιανα εισαι Θεα!!!
2)Στο Gameworld μου αρεσουν τα reviews και τα streaming!Πιστευω τα reviews καλυπτουν και τον πιο απαιτητικο παιχτη!
3)Το δωρο που επιλεγω,θα ηθελα το Xbox One εχοντας στην κατοχη μου ηδη PS4 ;)
More
29 Jul 2015 22:48 #166468 by κωνσταντινα χατζηαθανασιου
1) συγχαρητηρια για τα 10 χρονια πετυχημενης πορειας και καλη δυναμη σε ολους να συνεχισουν το εξαιρετικο εργο που βλεπουμε τα χρονια αυτα
2) εμπεριστατωμένα reviews και πολυ αξιολογα αρθρα.γενικα πολυ καλη οργανωση.αν γινοτανε μονο να βαζατε λιγο περισσοτερους διαγωνισμους γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι.....
3) το δωρο που θα ηθελα ειναι ενα PS4 γιατι καλα τα νεα και τα διαβασματα των reviews αλλα εχουμε μεινει στην ps2 εποχη λογω οικονομικων δυσκολιων :(
More
29 Jul 2015 23:03 #166469 by Χρήστος Τένης
1)Χρόνια πολλά Gameworld,εύχομαι να συνεχίσετε να μας κάνετε παρέα και να μας ενημερώνεται για πολλά χρόνια ακόμα.
2)Reviews,livestreams και εκπομπές retro games.
3)Το δώρο που θα ήθελα είναι το Microsoft Flight Simulator X Steam Edition (PC).
More
30 Jul 2015 00:23 #166478 by Κυριακή Ρεφενέ
1) Χρόνια πολλά και συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάζονται στο site για την πολύ καλή δουλειά αυτά τα 10 χρόνια!
2) Στο Gameworld μου αρέσουν περισσότερο τα reviews σας γιατί είναι πληρέστατα και καλά τεκμηριωμένα.
3) Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για ένα Mortal Kombat X (PS4).