Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Πωλείται] Πωλείται κινητό απομίμηση iphone5 λευκό χρώμα

More
17 May 2014 16:43 #144780 by Παυλίδης Ιάσονας
Όπως έγραψα και στον τίτλο, πωλείται απομίμηση iphone 5. Είναι της goophone και είναι σε αριστη κατάσταση. Δεν έχω βγάλει ακόμα το προστατευτικό της οθόνης πράγμα που συμβαίνει πως είναι αγρατσούνιστη και δεν έχει κανένα touch-problem. Το εχω περίπου 4 μήνες και το πουλάω καθώς λόγω της δουλειάς μου το χρείαζομαι αρκετά και η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. (Stand-by περίπου 20 ώρες). Είναι μέσα σε θήκη σιλικόνης ενω εχω καλώδιο σύνδεσης σε υπολογιστή και αντάπτορα για να φορτίζει. Επίσης εχω αλλα δυο ενισχυμενα καλώδια τα οποία είναι αποκλειστικά για σύνδεση σε υπολογιστή. Γενικά δεν φέρει σημάδια φθοράς και καμία γρατσουνιά. Σε αντιθεση με το πραγματικό iphone δέχεται micro-sim και οχι nano-sim αλλα μπαίνει κανονικά στο συρταράκι δεξιά του ενω το πίσω μέρος δεν είναι αποσπώμενο όπως στα αλλα κινητά. Δίνω τα specs:

8 mp camera χωρίς special features οπως στα high end κινητά με 720p video recording
Dual core 1,4 ghz
526(?) mb ram
16gb rom
4 ιντσών οθόνη
Μπροστινή 1,3 mp camera
1333 mah battery
android 4.0(ice cream) με iOS SKIN

Οποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου στο iasonaspav@gmail.com . Μπορεί να ρωτήσει ό,τι επιπλέον θέλει καθώς και να ζητήσει φωτογραφίες για να μην νομίζει οτι τον δουλεύω. Τιμή 140 ευρώ αλλα συζητήσιμη. Το πήρα 180 και έξτρα δυο θήκες (μια μαύρη μια άσπρη), τα δυο καλώδια και τον αντάπτορα ο οποίος φυσικά και δεν είναι αυτός της πλάκας που μου στείλανε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.