- Thank you received: 38
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
GeoRaragh wrote: Υπάρχουν πάρα πολλοί που έχουν χιλιάδες ή και εκατομμύριους subscribers αλλά δεν κάνουν καλή δουλειά. Το Gameworld έχει τα πιο σοβαρά livestreams (αν και παθαίνουμε καρδιακά στους αγώνες του Μάνου σε Fifa κυρίως) και πολύ ποιοτικές σειρές π.χ game maniacs , battle.
Ερώτηση:Ποιό πιστεύετε ότι είναι καλύτερο video game?Το The Witcher 3 ή το Skyrim και γιατί?
baldur21 wrote: Ας μας πει ο επόμενος ένα αξέχατο μέρος από RPG παιχνίδι και για ποιο λόγο του έμεινε αξέχαστο?
Domine Non Es Dignus wrote: Όταν περίπου στα 12 μου δύο φίλοι μου μού αντέγραψαν το Warlords Battlecry 2 ώστε να το έχω στο pc των γονιών μου (μέχρι τότε έπαιζα όποτε πήγαινα σπίτι τους). Αυτό σε συνδυασμό με ένα λανάδικο που άνοιξε λίγο μετά κοντά στο μέρος που έκανα στίβο οριστικοποίησαν το ενδιαφέρον μου για το gaming, παρ' όλο που δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τις εξελίξεις, νέες κυκλοφορίες κτλ.
Domine Non Es Dignus wrote: Ιδανική εποχή για gaming? (συνδυασμός τού πόσο φωτίζει ο ήλιος γύρω στις 21:00 ας πούμε με θερμοκρασία και τον καιρό γενικότερα)
TheReaper wrote:
Domine Non Es Dignus wrote: Όταν περίπου στα 12 μου δύο φίλοι μου μού αντέγραψαν το Warlords Battlecry 2 ώστε να το έχω στο pc των γονιών μου (μέχρι τότε έπαιζα όποτε πήγαινα σπίτι τους). Αυτό σε συνδυασμό με ένα λανάδικο που άνοιξε λίγο μετά κοντά στο μέρος που έκανα στίβο οριστικοποίησαν το ενδιαφέρον μου για το gaming, παρ' όλο που δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τις εξελίξεις, νέες κυκλοφορίες κτλ.
Fun fact: Κι εμένα το πρώτο μου παιχνίδι ήταν το Warlords Battlecry 2. Ήμουν ο μόνος τότε που είχε PC στη γειτονιά κι ένας φίλος μου βρήκε μια θήκη με ένα μάτσο cd μέσα (ενδεχομένως κάποιου συντάκτη, γιατί είχε και μερικά άλλα παιχνίδια trial και δύο με λογισμικό DOS ή κάτι τέτοιο). Όταν έσπασε ο δίσκος κόντεψα να τρελαθώ! Και πήγα και το αγόρασα και παίζω μέχρι και σήμερα καμιά φορά.
Domine Non Es Dignus wrote: Ιδανική εποχή για gaming? (συνδυασμός τού πόσο φωτίζει ο ήλιος γύρω στις 21:00 ας πούμε με θερμοκρασία και τον καιρό γενικότερα)
Εάν συμμετείχα στην εκπομπή Game Maniacs, θα βλέπατε όλοι ότι ο χώρος που έχω για τις κονσόλες μου δεν έχει εποχή. Για το χειμώνα έχω κουβερτούλες, κι όπως είμαι επάνω στον καναπέ σκεπάζομαι, ενώ το καλοκαίρι, με έναν ανεμηστήρα είναι ό,τι πρέπει. Σε υπόγειο βρίσκεται, οπότε το φως δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα.
Για το PC που βρίσκεται μέσα στο σπίτι, βολεύει μετά το μεσημέρι, όταν μπαίνει φως από το παράθυρο, αλλά δεν θολώνει την οθόνη.
Μεγαλύτερο κατόρθωμα σε παιχνίδι χωρίς βοήθεια από οδηγούς (walkthroughs κλπ);