Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
13 Oct 2016 15:38 - 27 Oct 2019 21:34 #188646 by Γιώργος Φιλίππου
Υπάρχουν πάρα πολλοί που έχουν χιλιάδες ή και εκατομμύριους subscribers αλλά δεν κάνουν καλή δουλειά. Το Gameworld έχει τα πιο σοβαρά livestreams (αν και παθαίνουμε καρδιακά στους αγώνες του Μάνου σε Fifa κυρίως) και πολύ ποιοτικές σειρές π.χ game maniacs , battle.

Ερώτηση:Ποιό πιστεύετε ότι είναι καλύτερο video game?Το The Witcher 3 ή το Skyrim και γιατί?

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.
Last edit: 27 Oct 2019 21:34 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Oct 2016 20:00 - 27 Oct 2019 21:34 #188661 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

GeoRaragh wrote: Υπάρχουν πάρα πολλοί που έχουν χιλιάδες ή και εκατομμύριους subscribers αλλά δεν κάνουν καλή δουλειά. Το Gameworld έχει τα πιο σοβαρά livestreams (αν και παθαίνουμε καρδιακά στους αγώνες του Μάνου σε Fifa κυρίως) και πολύ ποιοτικές σειρές π.χ game maniacs , battle.

Ερώτηση:Ποιό πιστεύετε ότι είναι καλύτερο video game?Το The Witcher 3 ή το Skyrim και γιατί?

Το Skyrim διότι προσφέρει κυριολεκτικά άπειρες ώρες gameplay, πέρα από το κανονικό παιχνίδι με τα χιλιάδες mods τα οποία το μετατρέπουν σε εκπληκτικό παιχνίδι. Mods για κάθε γούστο, open world, decent main story, άπειρα quest, υπέροχο leveling system και εκπληκτικό character creation: Από μόνο του είναι εκπληκτικό παιχνίδι αλλά με τα mods μπορείς να φτιάξεις και να κάνεις κυριολεκτικά ότι θες!

Μιας και αναφέρθηκε το Skyrim: Τι χαρακτήρα προτιμάς; Race και class
Last edit: 27 Oct 2019 21:34 by Μάνος Γρυπάρης.

More
14 Oct 2016 01:26 #188671 by Πιέρρος Φουστέρης
Αν θυμάμαι καλά, ο ένας και μοναδικός χαρακτήρας που έφτιαξα στο Skyrim ήταν ένας male Bosmer (Wood Elf). Διάλεξα το συγκεκριμένο Race γιατί, σε τέτοιου είδους παιχνίδια, προτιμώ το ranged combat από το melee. Παίζοντας, όμως, στο Xbox 360, άργησα να συνηθίσω το τόξο, οπότε πήγα για Dual Wielding, το οποίο, κατ' εμέ, είναι και η καλύτερη επιλογή. Πρέπει να έπαιζα με one-handed mace και sword, σχεδόν καθόλου μαγεία και μπόλικα potions. Μιλάμε για full bruiser φάση. :P

Ας το πάμε σε πιο γενικό: Σε RPG παιχνίδια, τι role προτιμάτε; Μπορούμε να πάμε στα standard (WoW-like) : Tank, Healer, DPS ή ό,τι άλλο θέλετε.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
16 Oct 2016 00:10 #188705 by Ioannis Chatzitournos
Προτιμώ Ranger! Τα πάω καλύτερα με τα χτυπήματα από μακριά! Και διότι όπως λέεει ο σοφός λαος "Από μακριά κι αγαπημένοι" και του "Φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ"!

Ας μας πει ο επόμενος ένα αξέχατο μέρος από RPG παιχνίδι και για ποιο λόγο του έμεινε αξέχαστο?

More
16 Oct 2016 00:17 #188706 by Aνέστης Αδαμίδης

baldur21 wrote: Ας μας πει ο επόμενος ένα αξέχατο μέρος από RPG παιχνίδι και για ποιο λόγο του έμεινε αξέχαστο?

Θα προτιμήσω το τέταρτο τέλος του παιχνιδιού NIER. Όσο κράξιμο κι αν έφαγε, είναι μια αξέχαστη ιστορία και πραγματικά έπρεπε να δει κανείς και τα τέσσερα τέλη για να νιώσει την ικανοποίηση και το αίσθημα ολοκλήρωσης.

Τώρα. Ποια στιγμή ήταν που στιγμάτισε τη gaming ζωή σου ώστε να αποφασίσεις ότι θα γίνεις τακτικός/-ή gamer;

More
16 Oct 2016 00:52 #188708 by 001
Όταν περίπου στα 12 μου δύο φίλοι μου μού αντέγραψαν το Warlords Battlecry 2 ώστε να το έχω στο pc των γονιών μου (μέχρι τότε έπαιζα όποτε πήγαινα σπίτι τους). Αυτό σε συνδυασμό με ένα λανάδικο που άνοιξε λίγο μετά κοντά στο μέρος που έκανα στίβο οριστικοποίησαν το ενδιαφέρον μου για το gaming, παρ' όλο που δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τις εξελίξεις, νέες κυκλοφορίες κτλ.

Ιδανική εποχή για gaming? (συνδυασμός τού πόσο φωτίζει ο ήλιος γύρω στις 21:00 ας πούμε με θερμοκρασία και τον καιρό γενικότερα)

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
16 Oct 2016 14:48 #188715 by Aνέστης Αδαμίδης

Domine Non Es Dignus wrote: Όταν περίπου στα 12 μου δύο φίλοι μου μού αντέγραψαν το Warlords Battlecry 2 ώστε να το έχω στο pc των γονιών μου (μέχρι τότε έπαιζα όποτε πήγαινα σπίτι τους). Αυτό σε συνδυασμό με ένα λανάδικο που άνοιξε λίγο μετά κοντά στο μέρος που έκανα στίβο οριστικοποίησαν το ενδιαφέρον μου για το gaming, παρ' όλο που δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τις εξελίξεις, νέες κυκλοφορίες κτλ.

Fun fact: Κι εμένα το πρώτο μου παιχνίδι ήταν το Warlords Battlecry 2. Ήμουν ο μόνος τότε που είχε PC στη γειτονιά κι ένας φίλος μου βρήκε μια θήκη με ένα μάτσο cd μέσα (ενδεχομένως κάποιου συντάκτη, γιατί είχε και μερικά άλλα παιχνίδια trial και δύο με λογισμικό DOS ή κάτι τέτοιο). Όταν έσπασε ο δίσκος κόντεψα να τρελαθώ! Και πήγα και το αγόρασα και παίζω μέχρι και σήμερα καμιά φορά.

Domine Non Es Dignus wrote: Ιδανική εποχή για gaming? (συνδυασμός τού πόσο φωτίζει ο ήλιος γύρω στις 21:00 ας πούμε με θερμοκρασία και τον καιρό γενικότερα)

Εάν συμμετείχα στην εκπομπή Game Maniacs, θα βλέπατε όλοι ότι ο χώρος που έχω για τις κονσόλες μου δεν έχει εποχή. Για το χειμώνα έχω κουβερτούλες, κι όπως είμαι επάνω στον καναπέ σκεπάζομαι, ενώ το καλοκαίρι, με έναν ανεμηστήρα είναι ό,τι πρέπει. Σε υπόγειο βρίσκεται, οπότε το φως δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα.

Για το PC που βρίσκεται μέσα στο σπίτι, βολεύει μετά το μεσημέρι, όταν μπαίνει φως από το παράθυρο, αλλά δεν θολώνει την οθόνη.

Μεγαλύτερο κατόρθωμα σε παιχνίδι χωρίς βοήθεια από οδηγούς (walkthroughs κλπ);

More
16 Oct 2016 18:52 - 16 Oct 2016 18:55 #188723 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote:

Domine Non Es Dignus wrote: Όταν περίπου στα 12 μου δύο φίλοι μου μού αντέγραψαν το Warlords Battlecry 2 ώστε να το έχω στο pc των γονιών μου (μέχρι τότε έπαιζα όποτε πήγαινα σπίτι τους). Αυτό σε συνδυασμό με ένα λανάδικο που άνοιξε λίγο μετά κοντά στο μέρος που έκανα στίβο οριστικοποίησαν το ενδιαφέρον μου για το gaming, παρ' όλο που δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τις εξελίξεις, νέες κυκλοφορίες κτλ.

Fun fact: Κι εμένα το πρώτο μου παιχνίδι ήταν το Warlords Battlecry 2. Ήμουν ο μόνος τότε που είχε PC στη γειτονιά κι ένας φίλος μου βρήκε μια θήκη με ένα μάτσο cd μέσα (ενδεχομένως κάποιου συντάκτη, γιατί είχε και μερικά άλλα παιχνίδια trial και δύο με λογισμικό DOS ή κάτι τέτοιο). Όταν έσπασε ο δίσκος κόντεψα να τρελαθώ! Και πήγα και το αγόρασα και παίζω μέχρι και σήμερα καμιά φορά.

Domine Non Es Dignus wrote: Ιδανική εποχή για gaming? (συνδυασμός τού πόσο φωτίζει ο ήλιος γύρω στις 21:00 ας πούμε με θερμοκρασία και τον καιρό γενικότερα)

Εάν συμμετείχα στην εκπομπή Game Maniacs, θα βλέπατε όλοι ότι ο χώρος που έχω για τις κονσόλες μου δεν έχει εποχή. Για το χειμώνα έχω κουβερτούλες, κι όπως είμαι επάνω στον καναπέ σκεπάζομαι, ενώ το καλοκαίρι, με έναν ανεμηστήρα είναι ό,τι πρέπει. Σε υπόγειο βρίσκεται, οπότε το φως δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα.

Για το PC που βρίσκεται μέσα στο σπίτι, βολεύει μετά το μεσημέρι, όταν μπαίνει φως από το παράθυρο, αλλά δεν θολώνει την οθόνη.

Μεγαλύτερο κατόρθωμα σε παιχνίδι χωρίς βοήθεια από οδηγούς (walkthroughs κλπ);

Έχω κάνει πολλά κουφά σε διάφορα παιχνίδια αλλά για μένα θα είναι στο Unreal Tournament που χωρίς scope με το sniper πέτυχα τον πύραυλο από το Redeemer που ερχόταν στο σημείο που βρισκόμουν, από μεγάλη απόσταση, περίπου στη μέση της διαδρομής και σκοτώθηκαν καμιά 10αρια αντίπαλοι. Έχω κάνει και τεράστια σερί αήττητος στο manager 2009(174 παιχνίδια, χωρίς load και κλεψιές) αλλά αυτό με το unreal μου έχει μείνει αξέχαστο γιατί έπαιζα με φίλους και δεν το πίστευαν! Από steam achievements είναι στο Deus Ex Revision το "Forward Thinker" όπου πρέπει να ξεκάνεις μια ολόκληρη βάση από συμμάχους πριν γίνει μια ανατροπή και γίνουν εχθροί. Αυτή τη στιγμή το 0,24% το έχει πετύχει από ότι είδα.

Σε ποιο παιχνίδι έχεις κάνει τα περισσότερα ragequit και γιατί;
Last edit: 16 Oct 2016 18:55 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
16 Oct 2016 19:28 #188724 by Γιώργος Φιλίππου
Στο fifa 15 όταν έχανα με μεγάλη διαφορά ή όταν είχε πολύ lag.

Ερώτηση:Έτυχε ποτέ να γράψεις για το αγαπημένο σου video game σε κάποια έκθεση στο σχολείο και αν ναι πότε έγινε αυτό?

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
16 Oct 2016 21:24 #188729 by Δημήτρης Φιλίππου
Όχι, δυστυχώς δε μου έτυχε ποτέ τέτοιο θέμα.

Ερώτηση : Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό?