Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
22 Sep 2016 15:11 #187911 by Δημήτρης Φιλίππου
Fifa 10 στο ps2 ( 400 ώρες το έκαψα ).

Ερώτηση : Χειρότερο open world game που έχετε παίξει ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Sep 2016 13:05 #187967 by Aνέστης Αδαμίδης
Γενικά διαλέγω προσεκτικά τι παιχνίδια παίζω, οπότε δεν έχω "κακά παιχνίδια". Ίσως θα πω το Mercenaries που είχα παίξει σε κάποιον φίλο μου. Απλά δεν μου έκανε το παιχνίδι.

Αγαπημένο quote; Εγώ θα έβαζα τον κώδικα των Jedi. There is no emotion, there is peace.

More
23 Sep 2016 15:55 #187971 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Γενικά διαλέγω προσεκτικά τι παιχνίδια παίζω, οπότε δεν έχω "κακά παιχνίδια". Ίσως θα πω το Mercenaries που είχα παίξει σε κάποιον φίλο μου. Απλά δεν μου έκανε το παιχνίδι.

Αγαπημένο quote; Εγώ θα έβαζα τον κώδικα των Jedi. There is no emotion, there is peace.

Το αγαπημένο μου quote το έχω στην υπογραφή μου. "If there were no god, it would be necessary to invent him." του François-Marie Arouet "Voltaire".

Αγαπημένο χρώμα;

More
23 Sep 2016 16:04 #187972 by Νικολής Ασημάκης
Μωβ.

Αγαπημένη θεματολογία sci-fi;
The following user(s) said Thank You: Γιώργος Φιλίππου

More
23 Sep 2016 19:45 - 23 Sep 2016 19:47 #187975 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Zaratoth wrote: Μωβ.

Αγαπημένη θεματολογία sci-fi;

Και μένα το μωβ είναι και αυτός ήταν άλλος ένας λόγος που λάτρεψα τη σειρά Saints Row(το μωβ είναι το χρώμα της ομάδας τους).

Αγαπημένη θεματολογία sci-fi είναι με horror(The Thing, Alien) αλλά δε θα έλεγα όχι και σε περιπέτειες τύπου Interstellar.

Αγαπημένο video game με ήρωα από comic;
Last edit: 23 Sep 2016 19:47 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
23 Sep 2016 22:38 #187976 by Γιώργος Φιλίππου
Batman βέβαια.

Ερώτηση:Αγαπημένο RPG παιχνίδι?

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
23 Sep 2016 23:25 #187980 by Νικολής Ασημάκης
Witcher 3 γιατί μέχρι και το πιο άκυρο side quest του κόσμου, έχει το δικό του μοναδικό story που ταυτόχρονα βοηθά στο χτίσιμο της κοσμοπλασίας και επιπλέον παίρνει μπόνους από την υπόλοιπη κοσμοπλασία και φαίνεται αρμονικό και μοναδικό. Και έχεις και εκεί επιλογές.

Αγαπημένο επιτραπέζιο;

More
23 Sep 2016 23:59 #187981 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Zaratoth wrote: Witcher 3 γιατί μέχρι και το πιο άκυρο side quest του κόσμου, έχει το δικό του μοναδικό story που ταυτόχρονα βοηθά στο χτίσιμο της κοσμοπλασίας και επιπλέον παίρνει μπόνους από την υπόλοιπη κοσμοπλασία και φαίνεται αρμονικό και μοναδικό. Και έχεις και εκεί επιλογές.

Αγαπημένο επιτραπέζιο;

Σταυροφορία στο Διάστημα. Το είχα για μεγάλο διάστημα και το ξανά ψάχνω σε οποιαδήποτε έκδοση.

Ποιο site επισκέπτεσαι περισσότερο κάθε μέρα, εκτός του GameWorld;

More
24 Sep 2016 12:38 #187987 by Δημήτρης Φιλίππου
Sport 24 φυσικά

Ερώτηση : Χειρότερο σας Uncharted?

More
09 Oct 2016 08:29 #188544 by Γιώργος Φιλίππου
Το χειρότερο μου Uncharted είναι το 3.Για εμένα γενικά ήταν ένα απογοητευτικό game και πολύ υπερτιμημένο .Γνώμη μου όλα αυτά.

Ερώτηση:Αγαπημένη ταινία δράσης? (Εμένα είναι το Rambo 1 και το Lethal Weapon 1.Επίσης εξαιρετική ταινία είναι το Die Hard όπως έχω πει σε άλλο topic).

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.