Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

User του μήνα: Φεβρουάριος 2017

More
25 Feb 2017 12:47 #194120 by Πιέρρος Φουστέρης
Μπορεί οι συντάκτες να βρίσκονται κάθε στιγμή παρόν με ειδήσεις, άρθρα, reviews, previews, βίντεο κτλ, αλλά αυτοί που κρατάνε ζωντανό το site (και το forum, φυσικά) είστε εσείς! Υπάρχει, όμως, κάποιος που ξεχώρισε; Εάν έχετε κάποιον κατά νου, αφήστε ένα σχόλιο με την ψήφο σας και την επιλογή σας! Εάν δεν έχετε, μπορείτε να συμβουλευτείτε την σχετική λίστα με τους Top Users για να πάρετε ιδέες.

Η δικιά μου ψήφος πάει στον Θωμά, aka efane , για την σταθερή του συνεισφορά στο forum μας, με σχόλια παντός τύπου!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: A, Αγγελική Γοργορίνη
The topic has been locked.
More
25 Feb 2017 14:25 #194126 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η ψήφος μου θα πάει στην Dovahkiin επειδή είναι καινούργια στο site και συνεχίζει να είναι πολύ ενεργό μέλος και επειδή τον προηγούμενο μήνα δεν βγήκε για μία ψήφο.
More
25 Feb 2017 15:10 - 25 Feb 2017 15:18 #194137 by Βασιλης Γαλανος
Dovahkiin, Dovahkiin, naal ok zin los vahriin!
Πολλη συμμετοχη και τον προηγουμενο και αυτο τον μηνα.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 25 Feb 2017 15:18 by Βασιλης Γαλανος.
More
25 Feb 2017 15:32 #194143 by Blood Prince
O Shikabane_Hime7 συνεχίζει και βρίσκεται στην κορυφή και μπράβο του για την μεγάλη συμμετοχή και προσφορά του στο forum αλλά εγώ θα ξαναψηφίσω την Dovahkiin γιατί ως νέο μέλος τους τελευταίους δύο μήνες συμμετείχε πάρα πολύ και πιστεύω πως αξίζει να βγεί User του μήνα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
25 Feb 2017 16:25 #194152 by A
Θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία εδώ καθώς η Dovahkiin είναι σταθερά ενεργή το τελευταίο διάστημα.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
More
25 Feb 2017 18:43 #194159 by Angel
Τρελή παλιοσυμφοιτήτρια η ψήφος μου είναι δικιά σου!Dovahkiin και ξερό ψωμί.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
More
25 Feb 2017 21:44 #194169 by Αγγελική Γοργορίνη

An arrow in the knee wrote: Dovahkiin, Dovahkiin, naal ok zin los vahriin!
Πολλη συμμετοχη και τον προηγουμενο και αυτο τον μηνα.

Γεια σου βρε βέλος στο γόνατο, με την τραγουδάρα του Dovahkiin! :lol:

Divine Raiden wrote: Τρελή παλιοσυμφοιτήτρια η ψήφος μου είναι δικιά σου!Dovahkiin και ξερό ψωμί.

Α στο καλό σου, με συγκίνησες πανάθεμά σε. :P

Εγώ είμαι διχασμένη ανάμεσα σε Shikabane_Hime7 καθώς, ας μην τα πολυλογούμε, η συμμετοχή του και αυτόν το μήνα έχει πιάσει στρατόσφαιρα, και τον Προφέσσορα ο οποίος μας πέθανε στα blogs. Μετά από αρκετή σκέψη όμως, θα δώσω την ψήφο μου στον πρώτο. Shikabane_Hime7 από μένα.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
More
26 Feb 2017 08:36 #194183 by Γιώργος Δημητρούλης
Ψηφίζω Shikabane_Hime7 και για αυτόν τον μήνα διότι είναι αρκετά ενεργός και συμμετέχει παντού.
More
26 Feb 2017 13:12 #194186 by Νικολής Ασημάκης
Dovahkiin και από μένα, καθώς συνεχίζει να είναι τοπ στους σχολιασμούς και στη συμμετοχή.
More
28 Feb 2017 18:41 #194288 by Κατερίνα Μαρίνου
Εγω θα ψηφισω τον ashbringer μιας και συμμετεχει στα περισσοτερα reviews με πολυ ευστοχα σχολια, για το φορουμ τωρα ειναι αλλη ιστορια αλλα τα reviews για μενα ειναι σημαντικο να υποστηριζονται με αρκετα σχολια. ;)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης