Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Στο εχω ξαναπει απειρες φορες.
Μαθε να διαβαζεις πριν ποσταρεις απαντησεις τουλαχιστον σε δικα μου ποστ.
Το εχω ξαναπει σε παλιοτερο ποστ μου αλλα σιγα μην διαβαζες τα ποστ μου.luffy3131990 wrote: @fits79
Αμα λες αληθεια ναι τοτε ειναι χαζομαρα μεγαλη ,γιατι ειναι αδικο για τους αλλους αυτο που θα παρουν τς αλλες εκδωσεις. Βεβεια ολα τα βιντεο που ειδα ηταν με εκδωση τν 2tb ,δν βρηκα βιντεο με τς αλλες εκδωσης Τι να το κανεις εσυ ? αφου δν εχεις Xbox One.
Δεν θα κατσω να στο κανω μασημενη τροφη για μωρα. Καταλαβε οτι θελεις ειδικα για εσενα ποσος με ενδιαφερει.tonyler wrote:
Στο εχω ξαναπει απειρες φορες.
Μαθε να διαβαζεις πριν ποσταρεις απαντησεις τουλαχιστον σε δικα μου ποστ.
Έχεις δίκιο σε αυτό. Δεν ξέρω να διαβάζω. Μάλλον πρέπει να πάω πίσω στο Δημοτικό...
WTF? Τι εννοείς δεν ξέρω να διαβάζω? Από την μία μας το παίζεις αντικειμενικός και απ'την άλλη λες σε αυτούς που προτιμούν το Xbox One ότι "τα παίρνουν"...
Έτσι δεν γίνεσαι αντικειμενικός. Αντικειμενόβλαχος γίνεσαι.
Ναι εεε δεν με εχεις δει ποτε να κραζω το ps4 εεε?Agent94 wrote: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει ποτέ τον φιτς να κράζει το ps4. Μόνο το xbox έχει φάει άπειρο κράξιμο και μετα το παίζει και αντικειμενικος. Δεν πάει έτσι.
fits79 wrote: Το κατα ποσο ειμαι αντικειμενικός ή οχι το αποδειξα [strike]με το ποστ που εβαλα ποιο πανω.[/strike] με όλα αυτά που λέω τόσο καιρό
Tότε γιατί μου απαντάς συνέχεια?Και οπως το εχω πει απειρες φορες δεν προκειτε να ξαναπαντησω σε ποστ σου
Σε ευχαριστώ πολύ! Καιρός να αρχίσεις και εσύ να μάθεις να διαβάζεις όπως όλοι οι υπόλοιποι.γιατι παντα αποδυκνιεται το ποσο καλα ξερεις να διαβαζεις
Είπε το άτομο που ισχυρίζεται ότι κατάφερε να έχει PsNow από Ελλάδα ! Μέχρι και τον Manager ρώτησα στο forum του gameworld αν είναι δυνατόν αυτό ( λίγα να ξέρεις , καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι αδύνατον) και νόμιμο....Ακόμα περιμένω... Πάντως δεν είπε ότι είναι νομίμο...και το ποσο πολυ θελεις να τρολαρεις