Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Με αυτη τη λογικη και τον εξωτερικο δισκο πρεπει να τον φορμαρεις για να μπορεσεις να τον χρησιμοποιησεις σαν δισκο του xbox one.Agent94 wrote: Αγοράζεις έναν εξωτερικό 1ΤΒ και έχεις μαζί με τον εσωτερικό του 1.5ΤΒ.Ενώ στο ps4 αν τον αλλάξεις στην πορεία πρέπει να μπεις σε φασαρία για να μεταφέρεις όλα τα installations κλπ.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
fits79 wrote:
Ο σκοπος οταν αγοραζεις μια κονσολα δεν ειναι να εχεις διπλα και εναν υπολογιστη ξερεις.DoUzOs wrote: Προς fits79:
Για τις εκτπώσεις που μπορεί να μπαίνουν κάποιες μέρες και εμφανίζονται στο Xbox Store δε γνωρίζω, δεν έχω κάτσει να τις ψάξω, άρα δε μπορώ να πω κάτι γι'αυτό. Μπορώ, πάντα, να το κάνω, μιας και η κονσόλα είναι δίπλα μου. Κάποια άλλη στιγμή, πάντως.
Δεν έγραψα ποτέ πως το menu του PS3 είναι κακό. Το ανέφερα στην σύγκριση που έκανα μεταξύ αλλαγών από γενιά σε γενιά, δηλαδή Xbox 360 --> Xbox One και PS3 --> PS4, όπου το μενού του One είναι πολύ διαφορετικό από του 360, ενώ του PS4 θυμίζει πολύ του PS3. Δεν έγραψα, σε αυτή την σύγκριση, ποιο είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο. Πάλι, όμως, δεν εξήγησες το επίθετο "παραφορτωμένο". Τι εννοείς με αυτό; Το ότι τρώει "μικρά σκαλωματάκια"; Χρησιμοποιώ το Xbox One πάνω από 4-5 μήνες και δεν θυμάμαι να έχω παρατήρησει κάποιο.
Προσωπικά, στον λογαριασμό μου στο Xbox One δεν έχω δηλώσει καμία κάρτα και κατάφερα να κάνω αγορά (σημείωση: δεν έχω Xbox Live Gold). Απλά, πήγα στο Public, αγόρασα καρτούλες, γύρισα σπίτι, τις έκανα redeem και έκανα την αγορά μου κανονικότατα.
Μπορεί να μην αγοράζουμε την κονσόλα για να πηγαίνουμε στον υπολογιστή να βρούμε κάτι, αλλά, από τη στιγμή που η Microsoft μας διευκολύνει με αυτή την επιλογή, γιατί να μην το προτιμήσουμε; Νομίζεις πως όλοι οι κάτοχοι του PS4 κάθονται και τα ψάχνουν όλα μέσω της κονσόλας τους και δεν ψάχνουν και λίγο στον υπολογιστή;
Προς Prince of Persia:
Τα Xbox δεν έχουν μόνο τα Halo ως shooter exclusives. Crackdown, Gears of War, Quantum Break, Titanfall. Και το PS4 έχει τα αντίστοιχα Killing Floor, Killzone, Planetside (MMOFPS, αλλά τέλος πάντων). Ακόμα και τα Uncharted μπορούν να μπουν στη εξίσωση. Το θέμα είναι αν το παιδί τον ενδιαφέρουν το χειριστήριο μόνο ή και τα exclusives. Αν ισχύει το δεύτερο, θέλει μεγαλύτερο ψάξιμο, ιδιαίτερα αν είναι one-way ticket, δηλαδή μπορεί να πάρει μόνο μία κονσόλα. Φυσικά, για όποιες συμβουλές, ο καθένας μπορεί να ρωτήσει εδώ. Πολλοί έχουμε μπει στην νέα γενιά και μπορούμε να βοηθήσουμε όλους όσους χρειάζονται βοήθεια.
Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα αλυσίδας ηλεκτρονικών συσκευών όπου έχουν κονσόλα/ες για display. Αρκετές το κάνουν, για να μπορεί ο κόσμος να δοκιμάσει χειριστήρια/κονσόλες/τηλεοράσεις/παιχνίδια πριν τα αγοράσει. Εάν θέλεις, μπορείς να αναφέρεις την περιοχή που μένεις και κάποιος αναγνώστης που μένει κοντά σου και έχει το Xbox One να δεχθεί να σε καλέσει σπίτι του για να δοκιμάσεις την κονσόλα εκεί.Headhunter94 wrote: Δοκίμασα και τον μοχλό του ps4.Καλός αλλά νομίζω του xbox (αν κρίνω από του 360) είναι καλύτερος και πιο άνετος για shooter.Δυστυχώς δεν βρήκα xbox one για να δοκιμάσω.
Ο σκοποες ειναι οτι θελεις να το βρισκεις στη κονσολα χωρις να χρειαζεται κανενα app ή υπολογιστης.
Ποτε δεν ειπα οτι οι χρηστες του ps4 δεν ψαχνουν κατι στον υπολογιστη απλα ειπα οτι δεν ειναι αυτη η σωστη χρηση της οποιας κονσολας.
Ποτε δεν ειπα οτι δεν μπορεις να αγορασεις κατι απο το xbox one store αν δεν εχεις καρτα απλα ειπα οτι δεν σε αφηνει να κατεβασεις κατι απο τη κονσολα ακομα και αν ειναι δωρεαν αν δεν εχεις δηλωσει μια καρτα μιας και οταν πας να αγορασεις κατι ειτε απο το www.xbox.com , ειτε απο το xbox one store απο τη κονσολα σου ζηταει να βαλεις καρτα ακομα και αν ειναι μηδενικο το ποσο.
Μπορει να κανω και λαθος. Θα το τσεκαρω εκτενεστερα και θα δω.
Οταν λεω παραφορτωμενο εννοω δες τι πρεπει να φορτωσει το μενου του xbox one και δες τι πρεπει να φορτωσει το μενου του ps4 απο το ιντερνετ και μετα ελα πες μου ποιο μενου απο τα δυο ειναι φορτωμενο και ποιο οχι.
Αν εσυ εχεις μια χαρα συνδεση λογικο ειναι να μην σου εχει κολλησει ποτε η κονσολα ή να μην περιμενεις καποια λεπτα για να σου εμφανισει ολα τα περιεχομενα που πρεπει να διαβασει απο το νετ το xbox one menu.
Για δοκιμασε το σε μια οχι και τοσο καλη συνδεση ιντερνετ και μετα ελα πες μου αν πρεπει να περιμενεις να φορτωσουν τα παντα στο μενου του xbox one ή οχι.
fits79 wrote: Σου δινει ενα καθαρα υποτυπωδες(Εννοειτε καμια σχεση με αυτο που δινει το απλο xbox one)(Αυτο σημαινει αντικειμενικότητα(Να λες τα θετικά αλλα και τα αρνητικά οχι να κανεις γαργαρα τα αρνητικα της κονσολας που συμπαθεις) και οχι fanboyσμος.) για να κανεις τη δουλεια σου οχι σαν το xbox one s που δεν σου δινει απολυτως τιποτα απο headset.
Δεν τα ξερεις καλα τη βαση στηριξης σε καθετη θεση την εχουν βαλει μονο στην 2tb εκδοση του xbox one s οχι στις αλλες δυο των 500gb & 1tb.luffy3131990 wrote: Η αληθεια ειναι στο Xbox one δν θα μπορουσε μν να δωσει headset γιατι το χειριστηριο εκεινω δν επαιρνε ακουστικα κανονικα παρα μονο με αδαπτορα νομιζω. Εγω οταν πηρα το Ps4 δοκιμασα το ακουστικο του αλλα δν το ξαναεβαλα ποτε μετα . Το ιδιο και του Xbox One μπορει να ηταν καλο αλλα ουτε εκεινω το χρησιμοποιησα παρα μονο μια φορα επειδη δν με βολεουν τα μονοφωνικα headset.Παντως μου κανει εντυπωση πς δν εβαλαν στο Xbox One S headset, εδω βαλανε βαση που δν εβαζαν ποτε σε κονσολες (εκτος του Wii u αλλα και αυτο για τν ταμπλετα).Επρεπε να βαλουν ενα headset για τα ματια του κοσμου και ας μν ηταν καλο.
Στο εχω ξαναπει απειρες φορες.tonyler wrote:
fits79 wrote: Σου δινει ενα καθαρα υποτυπωδες(Εννοειτε καμια σχεση με αυτο που δινει το απλο xbox one)(Αυτο σημαινει αντικειμενικότητα(Να λες τα θετικά αλλα και τα αρνητικά οχι να κανεις γαργαρα τα αρνητικα της κονσολας που συμπαθεις) και οχι fanboyσμος.) για να κανεις τη δουλεια σου οχι σαν το xbox one s που δεν σου δινει απολυτως τιποτα απο headset.
Αντικειμενικότητα επίσης είναι να λες σε κάποιον ότι "τα παίρνει" επειδή απλά λέει την άποψη του ? (αναφέρομαι στο Xbox One topic).
Και αυτο το ποστ το εκανα παρολο που εχω πει οτι δεν προκειτε να ξαναπαντησω σε ποστ σου.fits79 wrote: Οταν λεω " δεν τα παιρνω απο την ms" εννοω οτι επειδη δεν ειμαι fanboy λεω και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα οποιασδηποτε κονσολας(Ακομα και του ps4 που συμπαθω).
Δεν λεω με τη καμια οτι ειναι λαθος να προτιμάς μια κονσολα(Κι εγω προτιμάω το ps4 και δεν το εχω κρυψει ποτε μου) αλλα αντικειμενικότητα που λεω ποιο πανω ειναι ναι εχεις(Ή ειχες) και τις δυο κονσολες και να λες και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα της καθε κονσολας οχι επειδη "συμπαθεις" οπως λες μια κονσολα να λες μονο τα θετικα και τα αρνητικα να τα κανεις γαργαρα.