Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Αρχικα να σου πω οτι πεφτεις κι εσυ στο να συγκρινεις pc με κονσολες που σαν συγκριση δεν υφιστατε καν και μερικους απο τους λογους τους ειπες κι εσυ.zer0c00l wrote: εγω δεν θελω να ερθω με κανεναν σε αντιπαραθεση για το θεμα PS4 vs XBOX One θα κρινει ο χρονος ποια ειναι η καλυτερη και ποια εχει τους περισσοτερους και καλους τιτλους παιχνιδιων (αλλωστε εδω θα ειμαστε και θα το δουμε)
πραγματικο gaming το συναντας μονο στους ηλεκτρονικους υπολογιστες αλλα επειδη εκει το ζητημα ειναι καθαρα οικονομικο καθως για να παιξεις τελεια αυτο απαιτει να δωσεις αρκετα χρηματα για το υλικο (ειτε σε επεξεργαστικη ισχυ ειτε σε μνημη ειτε σε καρτα γραφικων ειτε σε αποθηκευτικο χωρο) βεβαια οι τιτλοι στους υπολογιστες ειναι σε πιο χαμηλα επιπεδα απο οτι στις κονσολες.
στις κονσολες αν θες να αγορασεις τιτλους θα πρεπει να υπολογιζεις κανενα 70ευρω ανα τιτλο αν τον παρεις πρωτη μερα αν περιμενεις ειναι σαφως καλυτερα.
προσωπικα οταν πρωτο επελεξα να ασχοληθω με τις κονσολες κοιταξα τι παιζουν οι φιλοι/παρεα και ποια παιχνιδια μου αρεσουν και δεν μπορω στην παρουσα φαση να τα παιξω στον υπολογιστη καθως αυτο θα απαιτουσε καποια αναβαθμιση που στην παρουσα φαση δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα ετσι κατεληξα να παρω το XBOX 360 250GB Slim και μετεπειτα το XBOX One 500GB
προσωπικα βεβαια βρισκω οτι και οι δυο εταιρειες βιαστηκαν στις κυκλοφοριες των "Next Gen κονσολων" τους καθως δεν μπορεις κατα την δικη μου αποψη σε ενα μηχανημα που εχει 8πυρηνο επεξεργαστη - 8GB μνημη να του εχεις καρτα γραφικων του 1GB (καρτα που φοραει αυτη την στιγμη ο παλιοτερος υπολογιστης που διαθετω και ειναι ο Intel P4 που διαθετω οταν οι πιο καινουργιοι υπολογιστες μου διπυρηνος/τετραπυρηνος εχουν καρτα γραφικων 2GB)
για μενα θα επρεπε και οι δυο εταιρειες να μην βιαστουν και να βγαλουν μια κονσολα με 8πυρηνο επεξεργαστη + 8GB μνημη + καρτα γραφικων τουλαχιστον με 2GB και φυσικα αποθηκευτικο χωρο 1TB θα ηταν μια κονσολα που θα μπορουσε να υποστηριξει χωρις πολλα κολπα το Direct X 12 που ερχεται και εκει θα τα βρουν δυσκολα οι κονσολες οπως και να εχεις αναλυσεις FULL HD (1920x1080) με ικανοποιητικα FPS (Frames)
τετοιες κονσολες πιστευω σαν τιμη δεν θα κοστιζαν παραπανω απο 100 ευρω απο την τιμη που εχουν τωρα....αλλα θα αξιζαν και θα αφηναν ευχαριστημενους τους αγοραστες.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Rasmo wrote: Χαλαρώστε λίγο ρε μάγκες και προσοχή πως μιλάτε και απευθύνεστε στον άλλον. Κουνήστε λίγο το κεφάλι σας να συνέλθετε. Μαλώνετε να πούμε για το xbox και ps λες και σας ανήκουν ή σας πληρώνουν να κάνετε αυτή τη δουλειά ή ψάχνετε ποιός την έχει μεγαλύτερη. Έλεος. Άμα δε σέβεστε τον άλλον που έχει αντίθετη άποψη απο σας τουλάχιστον σεβαστείτε τους κανόνες του φόρουμ.