Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
07 Aug 2015 09:17 - 07 Aug 2015 09:28 #167138 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Αυτό δεν το ξέρουμε.Το πολύ να ανακοινώσουν κάνα infamous god of war Ή gran turismo. Επίσης η σονυ το πάει πολύ συντριπτικά το θέμα μιας και συνεχίζει να πουλάει.Όλο 3rd party dlc deals ειναι.Αντί να,βγάλει κανα νέο αποκλειστικό επενδύει σε 3rd party. Το μόνο παιχνίδι που θα ήθελα να,παίξω σαν τρελός είναι το last of us 2 αλλα μέχρι να το,βγάλουν θέλει τουλάχιστον 2 χρόνια.
Last edit: 07 Aug 2015 09:28 by Pankar94.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2015 09:34 - 07 Aug 2015 14:35 #167139 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Τωρα μιλας σοβαρα?

Δεν νομιζω να μιλας σοβαρα μαλλον μου κανεις πλακα ετσι.

Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι μια εταιρια που εχει πουλησει κοντα στα 23.8 εκατομυρια κονσολες εναντι 13.1 εκατομυριων που εχει πουλησει το xbox one να μεινει με σταυρομενα τα χερια και να μην βγαλει κανενα αλλο αποκλειστικο παιχνιδι εκτος απο αυτα που κι εσυ ο ιδιος ειπες ετσι.

Σοβαρα τωρα πιστευεις κατι τετοιο?
Last edit: 07 Aug 2015 14:35 by Μάνος Γρυπάρης.

More
07 Aug 2015 09:41 #167140 by Pankar94
Δεν,είπα ότι δεν,θα βγάλει άλλα.Αλλά και οι 3rd party συμφωνίες έχουν ένα κόστος.Και η Σονυ έχει και,ενα οικονομικό θέμα οπότε δε μπορεί να βγάζει πολλά αποκλειστικά και να κάνει και συμφωνίες ταυτόχρονα. Νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό.

More
07 Aug 2015 09:58 - 07 Aug 2015 10:03 #167142 by Grigoris
Το εχω πει και σε προηγουμενο ποστ μου αλλα μαλλον ή δεν με διαβαζεται ή δεν ξερω....

Λοιπον να το πω ξανα λοιπον για να σου αποδειξω οτι και λεφτα πολλα οπως λες να μην εχει μπορει να κανει αρκετα καλες συμφωνιες αν και κατα τη γνωμη μου πλεον με τις πωλησεις του ps4 μια χαρα εχει βγαλει λεφτα.

Λοιπον αν εσυ εισαι δημιουργος παιχνιδιων για κονσολες και μπορουσες να δωσεις το παιχνιδι σου σε μια κονσολα που εχει πουλησει 13.1 εκατομυρια κομματια παγκοσμιως ή σε μια κονσολα που εχει πουλησει 23.8 εκατομυρια κομματια παγκοσμιως που θα το εδινες?
Σε ποια απο τις δυο εταιριες θα το εδινες?

Απο αυτο και μονο το επιχειρημα πιστευω καταλαβαινεις τι ακριβως θελω να πω.
Last edit: 07 Aug 2015 10:03 by Grigoris.

More
07 Aug 2015 10:28 #167143 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

Pankar94 wrote: Αυτό δεν το ξέρουμε.Το πολύ να ανακοινώσουν κάνα infamous god of war Ή gran turismo. Επίσης η σονυ το πάει πολύ συντριπτικά το θέμα μιας και συνεχίζει να πουλάει.Όλο 3rd party dlc deals ειναι.Αντί να,βγάλει κανα νέο αποκλειστικό επενδύει σε 3rd party. Το μόνο παιχνίδι που θα ήθελα να,παίξω σαν τρελός είναι το last of us 2 αλλα μέχρι να το,βγάλουν θέλει τουλάχιστον 2 χρόνια.

Ακριβως αυτο φιλε.Τα 2-3 καλα exclusives αργουν ακομα(uncharted,tlou 2,gow).Ανακοινωσε εκει δυο μπαρουφες exclusives να γελανε και οι πετρες(shenmue,last guardian).Αν ειναι να περιμενεις gt παρε καλυτερα xbox που εχει forza(ευρεως γνωστο οτι ειναι καλυτερο racing)..
Ναι,εχει προβληματα η sony,αλλα δε νομιζω να σταματησει τα exclusives.Αυτο με τις πωλησεις που λεει ο fits79,ισχυει μονο αν και οι δυο (microsoft κ sony) θελουν να εξαγορασουν εναν τιτλο και να τον εχουν ως exclusive.Εκει εχει τεραστιο πλεονεκτημα η sony.Βεβαια με τα οικονομικα προβληματα που εχει αμφιβαλω αν θα μπορεσει να συνεχιζει να εξαγορασει τιτλους.Απο την αλλη ομως,η ms εδωσε 2 δις για το minecraft.Μεχρι τωρα δεν εχει κανει σχεδον τιποτα με τον τιτλο,πιθανοτατα θα κανει ο,τι θα κανει στα windows10.Στα third party αυτο δεν εχει καμια ισχυ.(οι πωλησεις καθε κονσολας).

More
07 Aug 2015 11:01 - 07 Aug 2015 11:12 #167144 by Γιάννης Πετρόχειλος
Sony Caution: Εδώ και 2 χρόνια οι φίλοι της Sony μας λένε ότι τον επόμενο χρόνο η Sony θα βγάλει τρομερά console-sellers, exclusive, απίστευτα, πορωτικά και θεϊκά games που όλοι όσοι έχουμε Xbox θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ για χρόνια μέχρι που θα πεθάνουμε. Εδώ και 2 χρόνια όλα αυτά. Οπότε απλά σκέψου τι παιχνίδια σου αρέσουν με βάση αυτά που έχουν βγει και έχουν επίσημα ανακοινωθεί και αποφάσισε. Βέβαια αν δε πουλήσεις σε καλή τιμή το PS4 δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για Xbox. Εγώ στη θέση σου θα κρατούσα το PS4 καθαρά λόγω οικονομικού κόστους!

fits79 wrote: Λοιπον αν εσυ εισαι δημιουργος παιχνιδιων για κονσολες και μπορουσες να δωσεις το παιχνιδι σου σε μια κονσολα που εχει πουλησει 13.1 εκατομυρια κομματια παγκοσμιως ή σε μια κονσολα που εχει πουλησει 23.8 εκατομυρια κομματια παγκοσμιως που θα το εδινες?

Σ'αυτή που έχει τα περισσότερα λεφτά (Βλέπε Tomb Raider).

fits79 wrote: Απο αυτο και μονο το επιχειρημα πιστευω καταλαβαινεις τι ακριβως θελω να πω.

Συμφωνώ και κατάλαβα!
Last edit: 07 Aug 2015 11:12 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
07 Aug 2015 11:20 #167145 by Pankar94
Γενικά προτιμώ τα αποκλειστικά της MS.Από τη Σονυ το μόνο αποκλειστικό που με,προρωνει είναι το tlou Και το 2 θα αργήσει να βγει.Και το uncharted φυσικά.Αλλά πιο πολύ παίζω shooters και multiplayer. Αυτό που ήθελα να μάθω είναι ότι αν,αξίζει,το xbox σαν κονσόλα και αν η ms θα συνεχίσει να το υποστηρίζει και να μην καταλήξει σαν το wii u λόγο πωλήσεων.

More
07 Aug 2015 11:35 #167146 by Γιάννης Πετρόχειλος
Έχει επενδύσει τόσα πολλά στο Xbox One & τα Windows που είναι αδιανόητο να τα παρατήσει. Εκτός αυτού ακόμα και αν πάρουμε τη χειρότερη περίπτωση του vgchartz (που για να είναι εκεί 8εκ. η διαφορά στην πραγματικότητα θα ναι λιγότερο από 5) η διαφορά δεν δικαιολογεί να παρατήσουν το One που είναι κονσόλα με σχεδόν ίδιο hardware με το PS4.

More
07 Aug 2015 12:53 #167149 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic PS4 vs Xbox One
εγω δεν θελω να ερθω με κανεναν σε αντιπαραθεση για το θεμα PS4 vs XBOX One θα κρινει ο χρονος ποια ειναι η καλυτερη και ποια εχει τους περισσοτερους και καλους τιτλους παιχνιδιων (αλλωστε εδω θα ειμαστε και θα το δουμε)

πραγματικο gaming το συναντας μονο στους ηλεκτρονικους υπολογιστες αλλα επειδη εκει το ζητημα ειναι καθαρα οικονομικο καθως για να παιξεις τελεια αυτο απαιτει να δωσεις αρκετα χρηματα για το υλικο (ειτε σε επεξεργαστικη ισχυ ειτε σε μνημη ειτε σε καρτα γραφικων ειτε σε αποθηκευτικο χωρο) βεβαια οι τιτλοι στους υπολογιστες ειναι σε πιο χαμηλα επιπεδα απο οτι στις κονσολες.

στις κονσολες αν θες να αγορασεις τιτλους θα πρεπει να υπολογιζεις κανενα 70ευρω ανα τιτλο αν τον παρεις πρωτη μερα αν περιμενεις ειναι σαφως καλυτερα.

προσωπικα οταν πρωτο επελεξα να ασχοληθω με τις κονσολες κοιταξα τι παιζουν οι φιλοι/παρεα και ποια παιχνιδια μου αρεσουν και δεν μπορω στην παρουσα φαση να τα παιξω στον υπολογιστη καθως αυτο θα απαιτουσε καποια αναβαθμιση που στην παρουσα φαση δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα ετσι κατεληξα να παρω το XBOX 360 250GB Slim και μετεπειτα το XBOX One 500GB

προσωπικα βεβαια βρισκω οτι και οι δυο εταιρειες βιαστηκαν στις κυκλοφοριες των "Next Gen κονσολων" τους καθως δεν μπορεις κατα την δικη μου αποψη σε ενα μηχανημα που εχει 8πυρηνο επεξεργαστη - 8GB μνημη να του εχεις καρτα γραφικων του 1GB (καρτα που φοραει αυτη την στιγμη ο παλιοτερος υπολογιστης που διαθετω και ειναι ο Intel P4 που διαθετω οταν οι πιο καινουργιοι υπολογιστες μου διπυρηνος/τετραπυρηνος εχουν καρτα γραφικων 2GB)

για μενα θα επρεπε και οι δυο εταιρειες να μην βιαστουν και να βγαλουν μια κονσολα με 8πυρηνο επεξεργαστη + 8GB μνημη + καρτα γραφικων τουλαχιστον με 2GB και φυσικα αποθηκευτικο χωρο 1TB θα ηταν μια κονσολα που θα μπορουσε να υποστηριξει χωρις πολλα κολπα το Direct X 12 που ερχεται και εκει θα τα βρουν δυσκολα οι κονσολες οπως και να εχεις αναλυσεις FULL HD (1920x1080) με ικανοποιητικα FPS (Frames)

τετοιες κονσολες πιστευω σαν τιμη δεν θα κοστιζαν παραπανω απο 100 ευρω απο την τιμη που εχουν τωρα....αλλα θα αξιζαν και θα αφηναν ευχαριστημενους τους αγοραστες.

Με εκτίμηση

More
07 Aug 2015 13:26 - 08 Aug 2015 04:44 #167152 by Grigoris

snikefriend wrote: Sony Caution: Εδώ και 2 χρόνια οι φίλοι της Sony μας λένε ότι τον επόμενο χρόνο η Sony θα βγάλει τρομερά console-sellers, exclusive, απίστευτα, πορωτικά και θεϊκά games που όλοι όσοι έχουμε Xbox θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ για χρόνια μέχρι που θα πεθάνουμε. Εδώ και 2 χρόνια όλα αυτά. Οπότε απλά σκέψου τι παιχνίδια σου αρέσουν με βάση αυτά που έχουν βγει και έχουν επίσημα ανακοινωθεί και αποφάσισε. Βέβαια αν δε πουλήσεις σε καλή τιμή το PS4 δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για Xbox. Εγώ στη θέση σου θα κρατούσα το PS4 καθαρά λόγω οικονομικού κόστους!

fits79 wrote: Λοιπον αν εσυ εισαι δημιουργος παιχνιδιων για κονσολες και μπορουσες να δωσεις το παιχνιδι σου σε μια κονσολα που εχει πουλησει 13.1 εκατομυρια κομματια παγκοσμιως ή σε μια κονσολα που εχει πουλησει 23.8 εκατομυρια κομματια παγκοσμιως που θα το εδινες?

Σ'αυτή που έχει τα περισσότερα λεφτά (Βλέπε Tomb Raider).

fits79 wrote: Απο αυτο και μονο το επιχειρημα πιστευω καταλαβαινεις τι ακριβως θελω να πω.

Συμφωνώ και κατάλαβα!

Θυμασαι οταν ειχε προτοανακοινωσει το rise of the tomb raider σαν αποκλειστικο και οχι σαν time exclusive γιατι ενα τετοιο ειναι τι ειχε γινει????

Μην μου το λες σαν αποκλειστικο ενα παιχνιδι που το πολυ να βγει ενα 4-6 μηνο νωριτερα στο xbox one απο το ps4.

Για να μην μιλησω για το οτι τα περισσοτερα αν οχι ολα τα xbox one αποκλειστικα στην ουσια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αποκλειστικα αφου θα βγουν ανετα και στα pc.

Και για να σε ενημερωσω η λεξη αποκλειστικο σημαινει να βγει σε μια μονο πλατφορμα και πουθενα μα πουθενα αλλου κατι σαν το bloodborne, the order κ.τ.λ.

Για πες μου λοιπον μερικα νεα παιχνιδια του xbox one που δεν θα βγουν στα pc γιατι αυτο θα ειναι πραγματικα αποκλειστικο και οχι απλα ενα console exclusive ετσι.

Καλο ειναι λοιπον πριν πουμε κατι να το εχουμε ψαξει λιγο ετσι.

snikefriend wrote: Έχει επενδύσει τόσα πολλά στο Xbox One & τα Windows που είναι αδιανόητο να τα παρατήσει. Εκτός αυτού ακόμα και αν πάρουμε τη χειρότερη περίπτωση του vgchartz (που για να είναι εκεί 8εκ. η διαφορά στην πραγματικότητα θα ναι λιγότερο από 5) η διαφορά δεν δικαιολογεί να παρατήσουν το One που είναι κονσόλα με σχεδόν ίδιο hardware με το PS4.

Η λεξη κλειδι ειναι το "σχεδον".
Δες λιγο τα νουμερα και μονο αυτα και πες μου πως ειναι δυνατον το xbox one απο τη στιγμη που δεν αντεχει, δεν μπορει, δεν ειναι hardware εφικτο να βγαλει την δυναμη που βγαζει η καρτα γραφικων του ps4.
Απόδειξη 1 , αποδειξη 2 , αποδειξη 3 (Θελεις και αλλα?)
Για εξηγησε μου αυτο σε παρακαλω πολυ να δω πως η ms με τα windows10 & directx 12.1 θα καταφερει να βγαλει στην οθονη τα πολυγωνα κ.τ.λ. που μπορει να βγαλει η καρτα γραφικων του ps4 αφου δεν το αντεχει η καρτα γραφικων του οσο μα οσο και να το κανουν customize οι προγραμματιστες της ms ή της καθε εταιριας αναπτυξης παιχνιδιων για το xbox one.

Προς το παρον τουλαχιστον τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν βγει και στις δυο κονσολες ειναι καλυτερα στο ps4.
Τυχαιο??? Δεν νομιζω(Και εξηγησα πιο πανω γιατι).
Last edit: 08 Aug 2015 04:44 by Μάνος Γρυπάρης.