Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Work Permit στο Football Manager

More
02 Nov 2006 00:06 #21849 by miltos katsimpras
Αναφέρομαι στην Premier Leaque.Έρχεται ο παίκτης στην ομάδα αλλά δεν μπορεί να συμμετέχει και ας έχεις κάνει έφεση.Λέει ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι να πάρτει άδεια εργασίας αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Believe The Unbelievable!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2006 02:38 - 02 Nov 2006 10:28 #21856 by Μάνος Γρυπάρης
Αν ο παίκτης δεν παίζει στην Εθνική ομάδα της χώρας του τότε δεν θα του δοθεί Work Permit

Τι ισχύει με τα Work Permit
1)Το Work Permit το ζητούν ομάδες της Μ. Βρετανίας
2)Για να πάρει ο παίκτης Work Permit θα πρέπει να έχει συμμετάσχει στο 75% των παιχνιδιών με την Εθνική ομάδα της χώρας του τα δύο προηγούμενα χρόνια. Εξαιρούνται οι περίοδοι τραυματισμού.
3)Υπάρχει όμως και η εξαίρεση του PA (Potential Ability). Αν έχει υψηλό Potential Ability (περίπου πάνω από 165) τότε παίρνει ευκολότερα το work permit.
4)Το διάστημα ενός Work Permit δεν ξεπερνάει ποτέ τα 5 χρόνια. Μετά ο παίκτης θα πρέπει να ανανεώσει.
5)Αν ο παίκτης παίζει ήδη σε ομάδα της Μ. Βρετανίας τότε θα ξαναγίνει αίτηση για Work Permit. Δεν έχετε δηλαδή κάποιο πλεονέκτημα εδώ.
6)Αν έχετε παίκτη ο οποίος δεν παίρνει Work Permit με τίποτα τότε φροντίστε να τον στείλετε δανεικό σε χώρα όπου ο παίκτης αποκτά 2η εθνικότητα εύκολα (έτσι δεν θα χρειάζεται κανένα work permit). Τέτοιες χώρες είναι κυρίως το Βέλγιο και η Ισπανία. Καλό θα είναι λοιπόν να έχετε feeder club σε τέτοιες χώρες για να τον στέλνετε κατευθείαν δανεικό αν χρειαστεί.

Δείτε έναν πλήρη οδηγό

Δείτε πόσα χρόνια χρειάζεται ένας μη κοινοτικός παίκτης σε κάθε χώρα για να πάρει εθνικότητα

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 02 Nov 2006 10:28 by Μάνος Γρυπάρης.

More
02 Nov 2006 03:32 #21858 by Vagelis
Epeidh uparxei to paradeigma tou Mark Gonzales ths Liverpool pou persu enw anhke sth liverpool den eixe work Permit...pleon kai sto FM an pareis ena paikth xwris na exei wp(meta apo mia aporipsh sunhthws)...to kalutero pou exeis na kaneis einai na ton steileis se kapoio feeder club ektos agglias(kalutera se belgio pou pairnoun eukola uphkoothta)wste otan exei tis aparaithtes sumetoxes sthn ethnikh tou na paijei kai gia sena.

More
02 Nov 2006 18:39 #21885 by miltos katsimpras
Δεν έχει νόημα όμως να αγοράζεις παίκτη για να τον δώσεις δανεικό,αν είναι έτοιμος και τον χρειάζεσαι.Ο daniel carvalho kai o felipe tis udineze δεν παίρνουν wp.

Believe The Unbelievable!

More
03 Nov 2006 00:12 #21911 by Αντώνης Κατρής
Καλά για τον Carvalho μην περιμένεις να πάρει εύκολα γιατί δεν έχει τις συμμετοχές που χρειάζεται. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Felipe ωστόσο αν δεν κάνω λάθος μπορούν να πάρουν άδεια και αν παίξουν ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό αγώνων στην ομάδα που θα είναι. Οπότε αν τους στείλεις σε κάποιο feeder τότε λογικά θα πάρουν τις συμμετοχές

More
11 Nov 2006 18:25 #22185 by Tasos Georgos
Έχω την City. Δεύτερο χρόνο. Κάνω πρόταση στον Kalou της Chelsea και ενώ δέχεται ο παίκτης δεν παίρνρι work permit. Πως γίνεται αυτό από τη στιγμή που αγωνίζεται ήδη στην Αγγλία.
Επίσης επειδή παίζω πρώτη φορά Αγγλικό πρωτάθλημα. Θέλω το Lebohang Mokoena τώρα και όχι όταν ανεβεί η τιμή του. Αλλα δεν παίρνει w.p. υπάρχει τρόπος να τον αποκτήσω;

Γ!@#Ω ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΟΥ !!!

More
11 Nov 2006 20:02 #22190 by Vagelis

TMND\ wrote: Έχω την City. Δεύτερο χρόνο. Κάνω πρόταση στον Kalou της Chelsea και ενώ δέχεται ο παίκτης δεν παίρνρι work permit. Πως γίνεται αυτό από τη στιγμή που αγωνίζεται ήδη στην Αγγλία.
Επίσης επειδή παίζω πρώτη φορά Αγγλικό πρωτάθλημα. Θέλω το Lebohang Mokoena τώρα και όχι όταν ανεβεί η τιμή του. Αλλα δεν παίρνει w.p. υπάρχει τρόπος να τον αποκτήσω;

Γ!@#Ω ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΟΥ !!!

1)O Kalou mporei na htan ena xrono sthn chelsea...alla apth stigmh pou den epaije se arketa paixnidia den to ananewnete to Work Permit.(opws sumbainei me opoiwndhpote non-EU pou erxetai na doulepsei sthn agglia).
2)Mporeis na agorasei ton Mokoena!

Kai ta duo lunontai agorazwntas tous kai dinontas tous daneikous se feeder club ektos bretanias.Meta apo 6 mhnes mporei na exoun kanei kai kapoies emfaniseis me thn ethnikh tous...etsi tous ferneis pisw kaneis offer new contract kai pairnoun to work Permit.

Pantws o mokoena den einai gia Premiership...

More
12 Nov 2006 12:17 #22198 by Tasos Georgos
Μα δε μπορω να τους αγορασω. Όταν κάνω την πρόταση, αυτοί δέχονται το συμβόλαιο και δεν εγκρίνεται η w.p. Κάνω appeal και πάλι δεν εγκρίνεται...

More
17 Mar 2007 19:42 #29024 by Δημητρης
Αυτο που επαθε ο daywalker3 το εχω παθει κ εγω στην Αγγλια...31 Αυγουστου πηρα τον Pablo Vitti αλλα μου εβγαζε διπλα απο το ονομα ενα εικονιδιο Wp!!΅Εψαξα τα hints και ειδα οτι αυτος ο παικτης δεν εχει work permit και δεν μπορει να αγωνιστει!!! Αυτα!! ακομα δεν εχει παιξει αυτος ο παικταρας!!!

FM και τα ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

More
18 Mar 2007 12:04 #29037 by Μάνος Γρυπάρης

TMND\ wrote: Μα δε μπορω να τους αγορασω. Όταν κάνω την πρόταση, αυτοί δέχονται το συμβόλαιο και δεν εγκρίνεται η w.p. Κάνω appeal και πάλι δεν εγκρίνεται...

Για βάλε το τελευταίο patch και ξαναδοκίμασε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)