Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Work Permit στο Football Manager

More
24 Apr 2008 14:51 #41829 by ORFEAS
καλησπέρα παιδιά.μπορείτε να μου εξιγήσετε όταν δίπλα σε έναν παίχτη εμφανίζεται το wp που σημαίνει work permit όταν τον βάλω να παίξει δεν γίνεται και μου λέει πως δεν έχει πάρει ακόμα άδεια.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????????????????????????????????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.javascript:emoticon(':D')
Very Happy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Apr 2008 14:57 #41830 by Μάνος Αλιμπέρτης

orpheas2\ wrote: καλησπέρα παιδιά.μπορείτε να μου εξιγήσετε όταν δίπλα σε έναν παίχτη εμφανίζεται το wp που σημαίνει work permit όταν τον βάλω να παίξει δεν γίνεται και μου λέει πως δεν έχει πάρει ακόμα άδεια.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????????????????????????????????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.javascript:emoticon(':D')
Very Happy

Για να σου βγάζει το work permit μάλλον έχεις πάρει ομάδα απο Αγγλία, σωστα;

Για να πάρει ένας παίκτης work permit πρέπει να έχει συμπληρώσει κάποιες συμμετοχές με την εθνική του ομάδα.Βλέπε και το παράδειγμα με το Μανούτσο. Ας το επιβεβαιώσει βέβαια και κάποιος που το ξέρει 100% γιατι μπορεί να λέω κανα μαργαριτάρι

Everything that has a beginning has an end...

More
24 Apr 2008 15:00 #41831 by ORFEAS
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΓΓΛΙΚΗ ΤΗΝ ΜΑΝ.UTD ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΕΦΤΣΕΝΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ .ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΕΡΣΟΝ ΠΟΛΓΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ WP ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΙ??????

More
24 Apr 2008 15:00 #41832 by Χρήστος Αρχοντάκης
Οι αδειες για να παιξει καποιος μπαλα εξαρταται σε ποια λιγκα θα τον παρεις και σε τι ομαδα.....Πχ στην Ελλαδα καθυστερει πολυ,μπορει να κανει απο 6 μηνες μεχρι καποια χρονια......
Αν ειναι αγγλικη η ομαδα τοτε κανει καμια 15αρια μερες με ενα μηνα να παρεις την αδεια.....Γενικα στο φμ οι αδειες ξενων παικτων ειναι σπασιμο νευρων.Φιλε πες μας τι ομαδα εχεις να σου πουμε αν θα μπορεσει να παιξει ο παικτης σου....Αφου ειναι αγγλικη ε τοτε δεν θα καθυστερησει....
Εσυ μονο να περιμενεις,δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο...Καποια στιγμη θα περασει απο επιτροπη ο παικτης και θα εγκριθει η αδεια......

More
26 Apr 2008 15:14 #41852 by Μάνος Γρυπάρης
Καταρχήν μην γράφεις με κεφαλαία!

Για το συγκεκριμένο πρόβλημα αν ο παίκτης έχει αποκτηθεί και χάσει το work permit του επειδή έτρωγε πάγκο τότε καλύτερα πούλα τον! Στην καλύτερη μπορείς να τον βάλεις Key Player, να κάνεις appeal για το Work Permit και να προσεύχεσαι μήπως κάτσει τίποτα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Jun 2009 00:33 #54483 by Aggelos
Τι παίζει με τους παίχτες που χρειαζεται "Work permit" για να αγωνιστουν στην αγγλική Premier League.Τι πρεπει να κανω?

More
20 Jun 2009 17:36 #54505 by Μάνος Γρυπάρης

atzelo13 wrote: Τι παίζει με τους παίχτες που χρειαζεται "Work permit" για να αγωνιστουν στην αγγλική Premier League.Τι πρεπει να κανω?

Δες λίγο την 2η δημοσίευση σε αυτό το topic.

Να κάνεις και μια αναζήτηση πριν ρωτήσεις κάτι. Αν έγραφες την λέξη "permit" θα έβρισκες αυτό το topic.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)