- Thank you received: 7
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
zorro wrote: θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν αρκετές συμμετοχές για τη Β Εθνική από την οποία θα επέλεγα Πανσερραικό.
XANTHIOTIS wrote: Θελω να παρω τη Ξανθη λογω οτι ειμαι οπαδος της.Παρακαλω τον φιλο αν δεν εχει προβλημα να το δεχτει και να αλλαξουμε.2η ομαδα πανθρακικος.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
ethnikistan1 wrote: θελω Εθνικο ΠΕΙΡΑΙΩΣ και το τονιζω οχι οπως μας αναφερεις με αλλο ονομα σε παρακαλω..διορθωσε το...
gregory_gr wrote: να σας ενημερωσω οτι μολις σιγουρευτηκα οτι την Τεταρτη που μας ερχεται εχει αγωνες Champions league. Τωρα τι κανουμε??
οσο χρονο συμφωνήσετε, συθηθως 20-30 λεπτα ...Valolthrass wrote: Απορίες:Πόσο χρόνο θα έχουμε την πρώτη φορά για να φτιάξουμε τις ομάδες μας(τακτική, προπόνηση, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις κ.τ.λ.);;
καθολου υπερβολικο, ισα ισα ... φαντασου τι θα γινεται εκεινη την ωρα 8 αγωνες με 2 χρηστες ο καθε αγωνας (αλλαγες ολη την ωρα/ σταματα ξεκινα) καθε αγωνιστικη λοιπον φαντασου το αυτο 8 αγωνες συγχρονως οι οποιοι θα διαρκουν διπλασιο και τριπλασιο χρονο απ τους αγωνες που παιζεις μονος σου ... (επισης οποιος δεν το κανει αυτο θα τον καταλαβαινουν οι υπολοιποι αφου ολοι θα εχουν τελειωσει τους αγωνες τους και δεν θα μπορουν να πατησουν continue για αυτον τον ενα ...)Valolthrass wrote: Στα στιγμιότυπα ενός αγώνα στον οποίο δεν θα έχουμε replay και θα βλέπουμε μόνο τις key φάσεις δεν είναι υπερβολικό το ''ένα κλικ πριν το τέλος'';;
δεν ειναι καθολου αντιφατικο και θα στο εξηγησω απλα: καθε τριτη/τεταρτη/πεμπτη εχει Champions league/europa league/euroliga/κυπελλο /εθνικες ομαδες κλπValolthrass wrote: ''Ένσταση'':Επειδή μου φαίνεται -προσωπικά- λίγο αντιφατικό να ξεκινήσουμε ημέρα Champions League,
οτι μπορειτε να το τραβηξετε μεχρι 12,30 ανετα, αλλα τουρνουα τα ειχαμε τραβηξει μεχρι 2 ! αυτο θα το κανονισετε μονοι σας, απ την στιγμη ομως που θα βγαινει ενας (καποιοι δουλευουν/εχουν σχολη την αλλη μερα) τοτε το τουρνουα σταματα και συνεχιζετε την αλλη τεταρτη.Valolthrass wrote: μπορούμε να το τραβήξουμε την πρώτη μέρα εως τις 12:30(π.χ), για να προλάβουμε να φτιάξουμε όλοι τις ομάδες μας
εδω δεν καταλαβα τι εννοειςValolthrass wrote: μιας και είμαστε δυο χοστ και μπορούμε νομίζω να το συννενοηθούμε κάτι τέτοιο;;
συμφωνω και δεν εχω προβλημα να λετε την αποψη σας, απλα ,με αυτες τις συνθηκες εχουν γινει τοσα τουρνουα μεσα απ το Gameworld.gr χωρις κανενα προβλημα ...Valolthrass wrote: Υ.Γ:Γνώμες είναι όλες παιδιά για την ''βελτίωση'' και την ''ευκολία'' μας..
Δεν είναι κακό ν' ακούς και να προσθαφαιρέτεις γνώμες για την καλυτέρευση των ομολογουμένων καλύτερων τουρνουά μάνατζερ εν ελλάδι..Σούπερ..Frank16 wrote:
οσο χρονο συμφωνήσετε, συθηθως 20-30 λεπτα ...Valolthrass wrote: Απορίες:Πόσο χρόνο θα έχουμε την πρώτη φορά για να φτιάξουμε τις ομάδες μας(τακτική, προπόνηση, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις κ.τ.λ.);;
Το θέμα δεν είναι μόνο να προχωράμε γρήγορα αλλά να ευχαριστηθούμε λίγο παραπάνω το αγαπημένο μας παιχνίδι μέσα από κάτι τόσο μεγάλο όσο το τουρνουά του gameworld..Και τέρμα δεξιά να έχουμε τα key στιγμιότυπα αν εγώ πατήσω παύση και κάνω μια ώρα να κάνω μια αλλαγή, δεν..Άρα έτερον εκάτερον, κανά δυο-τρία ή έστω δυο κλικ πριν το τέλος θα προσδώσουν μεγαλύτερη συγκίνηση..καθολου υπερβολικο, ισα ισα ... φαντασου τι θα γινεται εκεινη την ωρα 8 αγωνες με 2 χρηστες ο καθε αγωνας (αλλαγες ολη την ωρα/ σταματα ξεκινα) καθε αγωνιστικη λοιπον φαντασου το αυτο 8 αγωνες συγχρονως οι οποιοι θα διαρκουν διπλασιο και τριπλασιο χρονο απ τους αγωνες που παιζεις μονος σου ... (επισης οποιος δεν το κανει αυτο θα τον καταλαβαινουν οι υπολοιποι αφου ολοι θα εχουν τελειωσει τους αγωνες τους και δεν θα μπορουν να πατησουν continue για αυτον τον ενα ...)Valolthrass wrote: Στα στιγμιότυπα ενός αγώνα στον οποίο δεν θα έχουμε replay και θα βλέπουμε μόνο τις key φάσεις δεν είναι υπερβολικό το ''ένα κλικ πριν το τέλος'';;
Αντιφατικό είναι αλλά σεβόμαστε όλοι την τρομοκρατία της δημοκρατίας..Εδώ έχεις 100% δίκιο, πολλά τα άτομα, μια η διαθέσιμη ημέρα..δεν ειναι καθολου αντιφατικο και θα στο εξηγησω απλα: καθε τριτη/τεταρτη/πεμπτη εχει Champions league/europa league/euroliga/κυπελλο /εθνικες ομαδες κλπValolthrass wrote: ''Ένσταση'':Επειδή μου φαίνεται -προσωπικά- λίγο αντιφατικό να ξεκινήσουμε ημέρα Champions League,
οποτε τι κανουμε ? δεν θα παιξουμε το τουρνουα ? κανονισα με ολους εναν εναν, αντι για τριτη να το κανουμε τεταρτη, ολοι λοιπον συμφωνουν για αυτη την μερα, και το τονισα στην προηγουμενη σελιδα, αν παιζει καποιο πολυ σημαντικο παιχνιδι ας το χασετε μια στις τοσες το τουρνουα, αλλα δεν γινεται να ειναι νεκρη μερα η τεταρτη ...
Αν θέλει κάποιος χωρίς continue να κάτσει δέκα λεπτά παραπάνω να δει λίγο καλύτερα την ομάδα του θα είναι πιο ''καθαρό'' μιας και υπάρχουν δυο χοστ..οτι μπορειτε να το τραβηξετε μεχρι 12,30 ανετα, αλλα τουρνουα τα ειχαμε τραβηξει μεχρι 2 ! αυτο θα το κανονισετε μονοι σας, απ την στιγμη ομως που θα βγαινει ενας (καποιοι δουλευουν/εχουν σχολη την αλλη μερα) τοτε το τουρνουα σταματα και συνεχιζετε την αλλη τεταρτη.Valolthrass wrote: μπορούμε να το τραβήξουμε την πρώτη μέρα εως τις 12:30(π.χ), για να προλάβουμε να φτιάξουμε όλοι τις ομάδες μας
εδω δεν καταλαβα τι εννοειςValolthrass wrote: μιας και είμαστε δυο χοστ και μπορούμε νομίζω να το συννενοηθούμε κάτι τέτοιο;;
συμφωνω και δεν εχω προβλημα να λετε την αποψη σας, απλα ,με αυτες τις συνθηκες εχουν γινει τοσα τουρνουα μεσα απ το Gameworld.gr χωρις κανενα προβλημα ...Valolthrass wrote: Υ.Γ:Γνώμες είναι όλες παιδιά για την ''βελτίωση'' και την ''ευκολία'' μας..