- Thank you received: 7
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
gregory_gr wrote: παιδια μεσα οποτε θελετε Ομαδες Παναθηναικο Ολυμπιακο Αεκ Παοκ Αρη Λαρισα Τριπολη και ανοιχτος και για αλλες.
gregory_gr wrote: Ποτε ειπαμε για μσν????
gregory_gr wrote: Μπορω και να χοσταρω εχω ανοιχτα πορτς 8mbps συνδεση και εχω ξανα hostarei Πολλα games.
διαβασε το πρωτο ποστ !!!gregory_gr wrote: Η επιλογη των ομάδω πως θα γίνει??
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Valolthrass wrote: Να μπούμε 21:45 στο περίπου, αντί για 21:30 να προλάβουμε να δούμε αν θα πάμε τελικά σ' αυτό το έρμο το μουντιάλ;;
Manos wrote: Μην ξεχαστεί κανείς, οι ομάδες θα δωθούνε αλλού. Που στάνταρ κάποιοι θα ξεχαστούνε, το μόνο σίγουρο!
Its οκ τα διαβασα ολα, Αποτι ειδα ζητησα πρωτος τον αστερα Τριπολης οποτε ζητω να μου καταχωρηθει.. Στο msn να τους πατησω ολους add?Frank16 wrote:
gregory_gr wrote: παιδια μεσα οποτε θελετε Ομαδες Παναθηναικο Ολυμπιακο Αεκ Παοκ Αρη Λαρισα Τριπολη και ανοιχτος και για αλλες.
κοιταξε το πρωτο ποστ, δες ποιες ομαδες ειναι ελευθερες και μετα δηλωσε ποιες θες.
gregory_gr wrote: Ποτε ειπαμε για μσν????
το λεει στο πρωτο ποστ, αλλα και το ποστ του Manos (3 ποστ πανω απ το δικο σου)
gregory_gr wrote: Μπορω και να χοσταρω εχω ανοιχτα πορτς 8mbps συνδεση και εχω ξανα hostarei Πολλα games.
πολυ ωραια τοτε, θα δοκιμασουμε να δουμε αν ολα πανε καλα.
διαβασε το πρωτο ποστ !!!gregory_gr wrote: Η επιλογη των ομάδω πως θα γίνει??
gregory_gr wrote: Its οκ τα διαβασα ολα, Αποτι ειδα ζητησα πρωτος τον αστερα Τριπολης οποτε ζητω να μου καταχωρηθει.. Στο msn να τους πατησω ολους add?
ερωτηση εγω που το εχω αυθεντικο μπορω να παιξω online και με το no cd crack ετσι?Frank16 wrote:
gregory_gr wrote: Its οκ τα διαβασα ολα, Αποτι ειδα ζητησα πρωτος τον αστερα Τριπολης οποτε ζητω να μου καταχωρηθει.. Στο msn να τους πατησω ολους add?
ναι παιρνεις εσυ τον αστερα γιατι ο KostasD21 δεν το εχει αυθεντικο.
ναι ολους add (αυτους απ το πρωτο ποστ, τους υπολοιπους δεν χρειαζεται)