Θα έχει ανεξάρτητη ιστορία από τα video games
Η animated ταινία Death Stranding θα έχει ανεξάρτητη ιστορία από τα video games και θα την αναλάβει ο σεναριογράφος του Raised by Wolves, Aaron Guzikowski.
Πριν λίγες εβδομάδες ο Kojima αποκάλυψε την ύπαρξη της ταινίας η οποία βρίσκεται στα σκαριά μαζί με την live-action μεταφορά του πρώτου Death Stranding. Σύμφωνα με
πρόσφατο ρεπορτάζ
, η ταινία, παρότι animated θα στοχεύει ενήλικο κοινό με αντίστοιχα παραδείγματα το animated prequel του John Wick και το Predator: Killer of Killers. Το σενάριό του θα μας παρουσιάσει μία εντελώς νέα ιστορία στον κόσμο του Death Stranding.
Ο Guzikowski δήλωσε: Λατρεύω τον κόσμο του Death Stranding, είναι τόσο δημιουργικά ελεύθερος, τόσο όμορφα σκοτεινός και παρόλα αυτά έχει ελπίδα. Είμαι ενθουσιασμένος που ο Hideo Kojima, του οποίου τη δουλειά θαυμάζω εδώ και πολύ καιρό, με προσκάλεσε μέσα στην δημιουργία του για να δημιουργήσουμε νέες ιστορίες σε αυτό το γεμάτο σύμπαν. Η ζωγραφική και το animation ήταν πάντα στην καρδιά μου, οπότε το να μπορώ να παίξω σε αυτό το πεδίο είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.
Την δημιουργία της ταινίας θα αναλάβει η εταιρεία παραγωγής animated ταινιών Line Mileage, η οποία έχει βάση το Los Angeles. Ο Daniel Dominguez, στέλεχός της, αποκάλεσε το Death Stranding το πιο κινηματογραφικό και βαθυστόχαστο video game που έχει παίξει ποτέ: Παίζοντάς του μου έδωσε μία συναισθηματική διαύγεια και μία εγκεφαλική απόλαυση που δεν είχα βιώσει ξανά από όταν είδα το Blade Runner ή το Ghost in the Shell. Το να το μεταφέρω σε ένα μέσο που ταιριάζει φυσικά είναι τιμή.
Το Death Stranding 2: On the Beach θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου για PS5