Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Η ταινία Minecraft αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 4 Απριλίου 2025.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Black (@jackblack)
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στην εκπομπή streaming του JasonTheWeen, η Valkyrae ρωτήθηκε για τη χειρότερη συνάντησή της με διάσημους. Απάντησε ότι είδε τον Momoa να επικρίνει το συνεργείο της ταινίας Minecraft.
pic.twitter.com/IHC0TdNvKQ
— Cxpium (@copiumx) September 13, 2024
Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στην εκπομπή streaming του JasonTheWeen, η Valkyrae ρωτήθηκε για τη χειρότερη συνάντησή της με διάσημους. Απάντησε ότι είδε τον Momoa να επικρίνει το συνεργείο της ταινίας Minecraft.
pic.twitter.com/IHC0TdNvKQ
— Cxpium (@copiumx) September 13, 2024
Η κόρη του Momoa, Lola, είναι 18 ετών και έχει το δικό της κινητό, επιβεβαίωσε ο ηθοποιός, αλλά ο γιος του, Nakoa-Wolf, είναι 16 και δεν έχει ακόμα αυτά τα προνόμια. Ο ίδιος ο Momoa δεν παίζει games. Σχετικά με αυτό δήλωσε: "Η μητέρα μου, όταν μεγάλωνα, δεν με άφηνε να παίζω games. Μου έλεγε, 'Βγες έξω, σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο, πάρε ένα skateboard. Δεν μου επιτρεπόταν να έχω games." Ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία A Minecraft Movie, Jack Black, είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Ενώ ο Momoa δεν παίζει games, παρά μόνο Street Fighter παλιότερα, ο Black παίζει πολλά και έχει εμφανιστεί ακόμη και σε games, όπως το Brütal Legend και το Broken Age. Ο Black είναι επίσης γνωστός για το ότι παίζει games με τα παιδιά του ζωντανά στο YouTube.‘A Minecraft Movie’ star Jason Momoa on why he doesn’t let his kids play video games or have phones: “We’re different dude. I just want them to use their creativity in a different way” pic.twitter.com/8kLhP4UtTT
— Deadline (@DEADLINE) March 31, 2025
Η ταινία Minecraft θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου.Now you can be Steve from the hit movie Minecraft in the game Minecraft based on the movie Minecraft
3 hours of my life that I'll never get back went into making this t.co/SgYeZonket pic.twitter.com/TEw6ttdbsi
— SnailMan (@UtimateDoge) March 3, 2025