Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Zaratoth wrote: Wishlist έχει σίγουρα. Και pause αν δεν κάνω λάθος (streaming είναι, όχι live). Για να συνεχίζεις από εκεί που έχεις μείνει δεν το γνωρίζω.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ίσως το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε τον όρο "συνδρομητική τηλεόραση" είναι λάθος των αναγνωστών και καθοδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα. Τηλεόραση δεν είναι. Συνδρομητική μεν, αλλά υπηρεσία. Δε σε κατακρίνει κανείς, μια διευκρίνηση μόνο κάνουμε. Μπορεί να απατώμαι, αλλά πρέπει να είναι κάτι σαν το netwix που έχει ο ΑΝΤ1. Αν και πάλι αμφιβάλλω, γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Celebrongr wrote: το είχα δεδομένο ότι είναι σαν το nova που είναι όλα live και γεμάτο επαναλήψεις! Όταν ακούω συνδρομητική τηλεόραση εκεί πάει ο νους μου!!
TheReaper wrote: Έχει δοκιμάσει κανείς την υπηρεσία; Εμπειρίες/παρατηρήσεις μέχρι στιγμής; Βελτιώθηκε καθόλου από τότε που ξεκίνησε; Αν θυμάμαι υπήρχαν προβλήματα με τους διαλόγους. Έχει δει κανείς να μας πει αν έχει διορθωθεί;
Δε βρήκα κάτι σε μεταφραστή, τουλάχιστον από αυτά που έχουν αναρτημένα στη σελίδα τους. Θα χρειαστεί ενδεχομένως να στείλω απευθείας μήνυμα και θα ελπίζω να μου απαντήσουν.DoUzOs wrote: Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, to be honest. Ειδικά σε σειρές/ταινίες με απλές προφορές (π.χ. Καλιφορνέζικες κτλ.), θα είναι πανεύκολο. Αν δέχονται αιτήσεις, κάντο αμέσως. Αν σε δεχθούν και τελειώσεις κάποιο project, μας το λες για να το δούμε και να σε τιμήσουμε.