Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lords of the Fallen

More
23 Sep 2014 17:09 #149799 by Παναγιώτης Φιλίππου
Το καινούργιο βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε φαίνεται αρκετά καλό! Αν και φανερά είναι κλώνος του dark souls αν τελικά αποδειχθεί καλό εγώ σίγουρα θα το παίξω! Εσείς παιδιά τι λέτε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Sep 2014 02:10 #149814 by A
Replied by A on topic Lords of the Fallen
δέν νομίζω να γίνει κλώνος του dark souls, θα είναι πολύ καλύτερο πιστεύω με άριστο gameplay. Άνυπομονώ να κυκλοφορήσει :)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
29 Oct 2014 14:42 #151211 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Lords of the Fallen
Γιατί η Nvidia Gameworks έφερε το Lords Of The Fallen σε καλό δρόμο; :dry:
Το Lords Of The Fallen κατασκευάστηκε χρησιμοποιόντας το Nvidia Gameworks για να φέρει σε νέο επίπεδο την εμπειρία σας B)
Το αποτέλεσμα είναι λοιπόν να φτιαχτεί με υπέροχα εφέ,Το βίντεο παρακάτω θα μας δείξει το ρόλο του Nvidia gameworks που πήρε στο παιχνίδι.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
29 Oct 2014 16:43 #151224 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
ωραίο φαίνεται, αλλά οι κινήσεις του χαρακτήρα μου φαίνονται καθαρή κόπια από DS

More
30 Oct 2014 21:59 #151293 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Lords of the Fallen
Το ΤΑΝΚ των REVIEWS ξαναχτυπάει αυτή την φορά το Lords Of The Fallen..Παρόλαυτα το βαθμόλογησε 7.6. Συμφωνείται με την άποψη του; Δείτε το review από τον Παντελή Δασκαλέλο. :lol:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
30 Oct 2014 22:27 #151297 by Παντελής Δασκαλέλος
Για να ήμουν ειλικρινείς κρατούσα μικρό καλάθι για το Lords of the Fallen, καθώς οι developers του δεν είχαν καταφέρει να παρουσιάσουν κάτι ιδιάιτερα αξιόλογο τα τελευταία χρόνια. Οι ομοιότητες με το Dark Souls ήταν εμφανείς από τα πρώτα βίντεο, παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετά στοιχεία που διαφοροποιούν τις δύο δημιουργίες. Προσωπικά το Lords of the Fallen μου αρέσει γιατί έχει πιο RPG χαρακτήρα, με διαφορετικές επιλογές στους διαλόγους, ένα ντούκι για πρωταγωνιστή και όχι τον random undead guy του Dark Souls. Από την άλλη το σύστημα μάχης είναι ίδιο, ενώ ο βαθμός πρόκλησης είναι αισθητά χαμηλότερος λόγω των μειωμένων respawns των εχθρών. Τα βασικά ελαττώματα εντοπίζονται στον τεχνικό τομέα, τρέφω κάποιες ελπίδες όμως ότι το 5GB patch που αναμένεται θα διορθώνει αρκετά προβλήματα.

More
07 Nov 2014 22:23 #151789 by Δημήτρης Λυμπερίδης
βγήκε το Ancient Labyrinth DLC ! ποιοι λέτε να το αγοράσετε;

More
06 Jun 2015 16:56 - 06 Jun 2015 22:50 #162338 by Nikolas P.
Replied by Nikolas P. on topic Lords of the Fallen
Θέλω να αγοράσω δυο παιχνίδια για το ps4....Το ένα είναι σίγουρα το Witcher 3.... Το άλλο δεν έχω αποφασίσει ακόμα....Σκέφτομαι το lords of the fallen....καλή επιλογή??? Πείτε μου την γνώμη σας.....Please......θα με βοηθησετε πολυ!!!
Υ.Γ. : εχω το bloodborne....................
Last edit: 06 Jun 2015 22:50 by Άκης Ζαχαριάδης.

More
06 Jun 2015 18:28 - 06 Jun 2015 22:50 #162341 by George
Replied by George on topic Lords of the Fallen

ParaskNickGamer wrote: Θέλω να αγοράσω δυο παιχνίδια για το ps4....Το ένα είναι σίγουρα το Witcher 3.... Το άλλο δεν έχω αποφασίσει ακόμα....Σκέφτομαι το lords of the fallen....καλή επιλογή??? Πείτε μου την γνώμη σας.....Please......θα με βοηθησετε πολυ!!!
Υ.Γ. : εχω το bloodborne.....................

Θα σου πρότεινα αντι για το lords of the fallen να πάρεις το dark souls 2 αν δεν το έχεις ήδη παίξει.
Αν ασχοληθείς θα το λατρέψεις.
Last edit: 06 Jun 2015 22:50 by Άκης Ζαχαριάδης.