Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII

More
11 Dec 2013 20:12 #136789 by Παντελής Δασκαλέλος
Όπως είδατε χθες ανέβηκε και το preview του Lightning Returns και για να ευλογήσω λίγο και τα γένια μου (έχω πολλά άλλωστε) το GameWorld ανέβασε πρώτο preview για το game όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και αν δεν περιμέναμε άδικα την Square Enix να μας απαντήσει για τυχόν embargo θα το είχαμε ανεβάσει πολύ νωρίτερα και πριν από την χθεσινή παρουσίαση του IGN.

Με δεδομένο ότι η έκδοση που παίξαμε ήταν Ιαπωνική δυστυχώς δεν καταφέραμε να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με το σενάριο και τις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών. Παρόλα αυτά είχαμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε εκτενέστατα με το σύστημα μάχης, το οποίο είναι αρκετά οργανικό και άμεσο ξεφεύγοντας από το μοτίβο των εντολών μέσω του μενού της μάχης. Πλέον οι επιθέσεις πραγματοποιούνται με τα face buttons και με το τετράγωνο αμύνεστε. Εν τω μεταξύ, το σύστημα με τα garbs θυμίζει έντονα το Dressphere του Final Fantasy X-2 και προβλέπω Χριστιάνα Θάνου με έντονους στιλιστικούς προβληματισμούς στην περίπτωση που αποκτήσει το game!:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Dec 2013 22:07 #136898 by Βασίλης Καμακάρης
Η Collector's Edition του Lightning Returns: Final Fantasy XIII:

[center:2f18tzqy][youtube:2f18tzqy]
[/youtube:2f18tzqy][/center:2f18tzqy]

More
17 Dec 2013 20:37 #137368 by Πανος
Επαιξα το ντεμο την μερα που ανεβηκε στο Japanese PSN και πρεπει να πω οτι ηταν καλυτερο απο οτι περιμενα!Γραφικα πολυ καλα (το λιγοτερο που με νοιαζει ομως) η μαχες απολαυστικες με τις νεες προσθηκες και την πιο "action" στροφη να ξεχωριζουν και η πληθωρα διαφορετικων ικανοτητων κατι το θετικο.
Τα "κουστουμια" της Lightning ομως μας τα χαλασαν.
Καλα ναρκωτικα περνουνε?Την χαλανε σαν χαρακτηρα (ητανε που ητανε...απογινε).
Θα αγοραστει σιγουρα παντως διοτι ειμαι οπαδος τον FF, αργοτερα απο την κυκλοφορια του ομως, διοτι εκεινη την εποχη βγαινει και ο Garretαρος (Thief 4) και 1 μηνα αργοτερα το υπερπαιχνιδι Dark Souls 2!Που να παει τωρα το γατακι η Lightning :lol:

More
17 Dec 2013 21:10 #137376 by Alex Filos
Περιμένω πώς και πώς να το παίξω. Νομίζω ότι πολλοί fans έχουν εγκαταλείψει τα Final Fantasy και τα JRPG γενικότερα, τελευταία και είναι κρίμα. Ναι το Final Fantasy 13 ήταν μέτριο και είχε πολλά προβλήματα. Δεν ήταν όμως με τίποτα όσο κακό το παρουσίασαν. Το 13-2 από την άλλη είναι από τα καλύτερα της σειράς. Το βάζω μόνο κάτω από το 8 και το 10.
Το 13-3 φαίνεται ότι θα είναι τουλάχιστον εξίσου καλό, αν όχι καλύτερο, και ότι θα φέρει αρκετές νέες ιδέες στο είδος.

More
02 Feb 2014 18:09 #139963 by Βασίλης Σπετσιέρης
Ξέρει κανείς αν θα βγει collector's edition?

More
03 Feb 2014 17:36 #139993 by Παντελής Δασκαλέλος

Sephiroth wrote: Ξέρει κανείς αν θα βγει collector's edition?

Θα κυκλοφορήσει στην Αμερική μέσω του NA Square Enix Store οπότε θα πρέπει αναγκαστικά να την προμηθευτείς από Ebay αν ενδιαφέρεσαι.

[center:2v9vgalt] [/center:2v9vgalt]

More
05 Feb 2014 23:50 #140126 by Κώστας Λάβαρης
Στο DLC του Lightning Returns: Final Fantasy XIII , που θα κυκλοφορήσει μαζί με τον τίτλο, θα μπορείτε να ντύσετε Lightning σαν Lara Croft.

[youtube:umqwu788]
[/youtube:umqwu788]

To Lightning Returns: Final Fantasy XIII θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου για PS3 και Xbox 360.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
16 Feb 2014 14:19 #140599 by Βασίλης Σπετσιέρης
Τέλειωσα το πρώτο main quest στη Luxerion.Δυστυχώς τα θαλάσσωσε για άλλη μια φορά η SE με το FF:ΧΙΙΙ.Final Fantasy ή γενικά RPG και χρονικός περιορισμός δεν υφίσταται.Ελπίζω η εταιρεία να σταματήσει τα πειράματα με τη σειρά και να επιστρέψει στις ρίζες της.Τα τρία FF της γενιάς του PS3,την πήγαν πολύ πίσω.

More
16 Feb 2014 14:28 #140600 by Alex Filos
Όλα τα παράπονα για τον χρονικό περιορισμό είναι υπερβολικά. Υπάρχει άπλετος χρόνος στο παιχνίδι για τα πάντα. Είμαι τώρα 7η μέρα και έχω κάνει τα 5 main quest και τα περισσότερα side quests και έχω εξαλείψει τελείως πάνω από 10 είδη τεράτων. Γενικά έκανα ένα main quest τη μέρα (εκτός από την πρώτη που ναι λειψή) ενώ το 5ο το τελείωσα πρωί 6ης μέρας οπότε αφιέρωσα την υπόλοιπη σε side quests και εξάλειψη ειδών.

Το Lightning Returns δεν είναι με τίποτα το πρώτο RPG με χρονικό περιορισμό. Το Fallout 1 για παράδειγμα έχει. Βέβαια λίγοι παίχτες κατάφεραν να χάσουν από χρόνο καθώς έχεις άπλετο και μπορείς να τον επεκτείνεις αλλά το ίδιο πάνω κάτω συμβαίνει κι εδώ.

More
16 Feb 2014 14:35 #140601 by Βασίλης Σπετσιέρης
Δεν παίζω FF για να τα τερματίσω απλά.Ο χρονικός περιορισμός σκοτώνει το grinding.