Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game On: Η έκθεση των games 16/12-31/1

More
01 Jan 2011 13:20 #87053 by Aνέστης Αδαμίδης
Τι λες ρε; Ο Mumm-Ra τράβαγε τις φωτογραφίες. Αυτός στο μικρόφωνο είναι άλλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jan 2011 14:01 #87055 by Γιάννης Ρέμας

TheReaper wrote: Τι λες ρε; Ο Mumm-Ra τράβαγε τις φωτογραφίες. Αυτός στο μικρόφωνο είναι άλλος.

αφού είναι ίδιος με τη φωτογραφία που λένε τα καλύτερα games μήπως να πάω να βάλω γυαλιά?

More
01 Jan 2011 14:04 #87056 by Aνέστης Αδαμίδης

legend10 wrote:

TheReaper wrote: Τι λες ρε; Ο Mumm-Ra τράβαγε τις φωτογραφίες. Αυτός στο μικρόφωνο είναι άλλος.

αφού είναι ίδιος με τη φωτογραφία που λένε τα καλύτερα games μήπως να πάω να βάλω γυαλιά?

Θα σου το συνιστούσα ανεπιφύλακτα. Και όταν παίζεις, μη χώνεις τη μούρη σου στην οθόνη! :mrgreen:

More
09 Jan 2011 22:38 #87542 by Vagelis
Πολυ μετρια εκθεση,δυστηχως καμια σχεση με την προηγουμενη.
για να μην πω για το κολπο με το βραχιολακι,προκειμενου να μην σου δινουν αποδειξη.
Τεσπα δεν μπορω να πω οτι κακοπερασα κιολας.....

More
09 Jan 2011 23:24 #87545 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά, στο δίνουν για να είναι εμφανές το ότι έχεις μπει και σε περίπτωση που βγεις και θέλεις να ξαναμπείς, να γνωρίζει ο άλλος ότι έχεις ήδη πληρώσει το εισιτήριο. Όχι για απόδειξη. Αν ήθελες απόδειξη, να πήγαινες σε σούπερ μάρκετ. :mrgreen:

More
09 Jan 2011 23:37 #87546 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οντως πολυ μετρια εκθεση, θα μπορουσαν να την ειχαν κανει καλυτερη, με τοσο υλικο που υπαρχει διαθεσιμο.

More
10 Jan 2011 00:40 #87554 by Vagelis

TheReaper wrote: Βασικά, στο δίνουν για να είναι εμφανές το ότι έχεις μπει και σε περίπτωση που βγεις και θέλεις να ξαναμπείς, να γνωρίζει ο άλλος ότι έχεις ήδη πληρώσει το εισιτήριο. Όχι για απόδειξη. Αν ήθελες απόδειξη, να πήγαινες σε σούπερ μάρκετ. :mrgreen:

Ρε παλικαρι,εμενα δεν με εννοιαξε η αποδειξη,με ενοχλησε οτι το ειχαν σαν δικαιολογια οι ταμιες εκει,και ελεγαν συνεχεια "εχουν πρβλημα οι υπολογιστς μας,και περαστε στο τελος αν εχουν φτιαχτει,να σας δωσουμε αποδεικη"
@@ μαντολες που λεει και ο Γεωργια,αφου δεν εχεισ σκοπο να δωσεις αποδειξη τι καθεσε και λεσ βλακειες στον κοσμο και τον κοροιδευεις καταμουτρα.
και αμα το παμε και αλλιως ναι ρε θελω να κοψει αποδειξη και να φορολογηθει κανονικα οπως πρεπει.

More
10 Jan 2011 20:36 #87601 by Aνέστης Αδαμίδης
Γι' αυτό ακριβώς σου είπα, τρέχα γύρευε τώρα με το πως θα έπρεπε να είναι τα πράγματα. Αν περιμένεις να σου φορολογήσουν και τη διασκέδασή σου... Εδώ δεν κόβουν απόδειξη για σημαντικότερα θέματα. Θα κόψουν για την επίσκεψή σου σε παιχνίδια;

More
11 Jan 2011 14:32 #87643 by Άγγελος Φασούλης
Εν το μεταξύ εγώ έχω κερδίσει εισιτήρια αλλά δεν έχω πάει ακόμα(Βασικά ήμουν όταν ήταν και οι υπόλοιποι αλλά πρέπει να ξαναπάω τώρα που δεν θα έχει και πολύ κόσμο.)

More
11 Jan 2011 14:40 #87645 by Γιάννης Ρέμας

draginfable wrote: Εν το μεταξύ εγώ έχω κερδίσει εισιτήρια αλλά δεν έχω πάει ακόμα(Βασικά ήμουν όταν ήταν και οι υπόλοιποι αλλά πρέπει να ξαναπάω τώρα που δεν θα έχει και πολύ κόσμο.)

από που τα κέρδισες? πάντως αξίζει να πάω?