Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game On: Η έκθεση των games 16/12-31/1

More
10 Dec 2010 07:55 #85660 by rafor
Δεν αντεχω ολες οι εκθεσεις να γινονται στην Αθηνα :evil: ](*,) ](*,) Και εγω ποτε θα ερθω???Παντως νομιζω οτι ειναι σχετικα ακριβο το εισητηριο,γιατι αμα καποιος θελει να παει πολλες μερες θα ξεπαραδιαστει...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Dec 2010 11:29 #85662 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε και βίντεο του Virtusphere:
[youtube:iqb0yxdt]
[/youtube:iqb0yxdt]
[youtube:iqb0yxdt]
[/youtube:iqb0yxdt]

rafor":iqb0yxdt]Δεν αντεχω ολες οι εκθεσεις να γινονται στην Αθηνα :evil: ](*,) ](*,) Και εγω ποτε θα ερθω???Παντως νομιζω οτι ειναι σχετικα ακριβο το εισητηριο,γιατι αμα καποιος θελει να παει πολλες μερες θα ξεπαραδιαστει...[/quote]
Ζήτα να σου βγάλουνε...διαρκείας. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Dec 2010 12:03 #85663 by Aνέστης Αδαμίδης
Από τη στιγμή που δε θα πάμε για μπαλίτσα καλό θα ήταν να πάμε καμιά βόλτα από κει. Έτσι κι αλλιώς θα έχει και τη Virtusphere και θέλω να τη δοκιμάσω.

More
10 Dec 2010 13:34 #85667 by Γιάννης Ρέμας
η Virtusphere τα σπάει όμως τι παιχνίδια μπορείς να παίξεις και αν θα πληρώνεις έξτρα θα ήθελα να δοκιμάσω πολύ far cry η crysis η tomb raider

More
10 Dec 2010 15:00 #85671 by Μάνος Γρυπάρης

legend10 wrote: η Virtusphere τα σπάει όμως τι παιχνίδια μπορείς να παίξεις και αν θα πληρώνεις έξτρα θα ήθελα να δοκιμάσω πολύ far cry η crysis η tomb raider

Δεν πληρώνεις τίποτα. Έχει Free Credits σε όλα, μόνο είσοδο πληρώνεις!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
10 Dec 2010 15:04 #85672 by Andr
κριμα να μη μπορω να ερθω στη συναντηση του gameworld.τουλαχιστον θα παω καποια στιγμη να δοκιμασω τα παιχνιδια

More
10 Dec 2010 20:07 #85684 by Γιάννης Ρέμας

Manos wrote:

legend10 wrote: η Virtusphere τα σπάει όμως τι παιχνίδια μπορείς να παίξεις και αν θα πληρώνεις έξτρα θα ήθελα να δοκιμάσω πολύ far cry η crysis η tomb raider

Δεν πληρώνεις τίποτα. Έχει Free Credits σε όλα, μόνο είσοδο πληρώνεις!

με μαθητικό πάσο πληρώνω 8 :euro: όσο για την συνάντηση καλύτερα θα ήταν να γινόταν καθημερινή γιατί είναι πιο φτηνά και θα έχει και πιο λίγο κόσμο ειδικά από τη στιγμή που τα σχολεία είναι κλειστά

More
10 Dec 2010 21:56 #85689 by Άγγελος Φασούλης
Εννοείτε πως θα είμαι εκεί! Να βρούμε και κανα παιχνιδάκι με διπλό να καούμε με τον Reaper!

More
16 Dec 2010 22:32 #86254 by Μάνος Γρυπάρης
Καθημερινή εμείς έχουμε τις δουλειές κι εσείς είτε δουλειές, είτε σχολές. Για 2 ευρώ διαφορά δε χάθηκε ο κόσμος. Το ξέρουμε ότι κάθε φέτος και χειρότερα με την κριση που υπάρχει, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά θα αράξετε όλη μέρα και θα το ευχαριστηθείτε.

Τα λέμε Κυριακή στις 18:00 στο κυλικείο της Τεχνόπολης. Μη λείψει κανείς. :wink:

ΥΓ. Στην τελική αν πρόκειται να έρθετε με ωραίες παρουσίες, τότε σας κερνάμε το εισιτήριο βρε αδερφέ! :mrgreen:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Dec 2010 22:49 #86255 by Aνέστης Αδαμίδης
Γρήγορα! Πρέπει να βρω μια καραγκομενάρα μπας και γλιτώσω το εισιτήριο τουλάχιστον! :lol: