Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Battle for Middle-Earth II

More
08 Mar 2006 17:19 #9813 by Michael
online με 384 ADSL παίζει κανονικά?Έχει καθόλου κολλήματα?Αν δεν έχετε παίξει ακόμα το 2 για το 1 ξέρετε τίποτα?Ρωτάω γιατι θέλω να το πάρω γνήσιο το 2!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2006 11:31 #23092 by Νίκος Γεωργόπουλος
παιζει κανονικα αρκει να εχεις το original.συνδεεσαι στους servers και παιζεις.
το 2 ειναι αρκετα καλυτερο αλλα εγω λεω περιμενετε καλυτερα το νεο command n conquer :cool:

More
24 Aug 2009 10:29 #58879 by Αντώνης Μπιθούλκας
Για τους φανατικούς του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" υπάρχει το The Battle for Middle-Earth 2!!!

Κυκλοφορεί για PC και για Xbox360!

Όσοι ξέρετε την ιστορία της Μέσης Γης, έχει όλους τους ήρωες της Τριλογίας! Από Eowyn και Lurtz μέχρι Sauron και Galandriel!
Μπορείς επίσης να φτιάξεις και το δικό σου ήρωα. Και από Καλό, και από Κακό!

ΣΚΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ SKIRMISH:

Ο σκοπός του παιχνιδιού στο Skirmish, στην απλή μάχη με τον υπολογιστή ή με φίλο σας, είναι να φτιάξετε το στρατό σας, να βρείτε το Δαχτυλίδι (το έχει στη κατοχή του ο Gollum) και να καταστρέψετε τον αντίπαλο!

Μπορείς να παίξεις σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα και περιοχή της Μέσης Γης!

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ GOOD ΚΑΙ EVIL CAMPAIGN:

Ο σκοπός του παιχνιδιού στο Good Campaign, δηλαδή στην εκστρατεία της μεριάς των Καλών, είναι να προστατεύσεις τα νώτα σου και τα νώτα των κάστρων σου (ανάλογα με την αποστολή που θα σου δώσει το παιχνίδι) από τις επιθέσεις του Κακού. Θα προσπαθήσεις να τις αποκρούσεις και να καταστρέψεις το Κακό της Mordor και των Goblins! Πρέπει να βρεις το Δαχτυλίδι για να εμποδίσεις το Sauron να το πάρει!

Στο Evil Campaign γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή θα προστατεύσεις το στρατό σου και τα κάστρα σου, και θα καταστρέψεις το κάλο. Πρέπει να βρεις το Δαχτυλίδι για να εμφανίσεις το Sauron και να καταστρέψεις τις δυνάμεις των Ανθρώπων και Ξωτικών, ακόμα και των Νάνων!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ 20-40 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.

More
24 Aug 2009 10:30 #58881 by Αντώνης Μπιθούλκας
Μη το βλέπετε έτσι, είναι φοβερό!!!!!!!!!!

More
31 Oct 2009 10:51 #63734 by Αντώνης Μπιθούλκας
Έχει δίκιο κανονικά παίζει. Και εγώ αντιγραμμένο το έχω και μου παίζει μια χαρά! Απλώς πας στο "Network" φτιάχνεις/συνδέεσαι σε servers και καίγεσαι!

More
20 Apr 2016 00:23 #180323 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Παρότι στους περισσότερους έχει αρέσει πιο πολύ το δεύτερο παιχνίδι της σειράς απ' ό,τι έχω αντιληφθεί, εγώ συγκρίνοντας τα campaign του πρώτου και του δεύτερου καταλήγω μάλλον στο πρώτο, όπου είχες να πολεμήσεις σε 37 διαφορετικές περιοχές της Μέσης-Γης ως καλός και άλλες τόσες ως κακός, ζώντας ολόκληρο το μεγαλείο της ιστορίας. Το Battle for Middle-Earth II ήρθε για να ολοκληρώσει την αφήγηση του Τόλκιν, ο οποίος στα παραρτήματα του τρίτου βιβλίου επισημαίνει ότι ταυτόχρονα με τα γεγονότα που αφορούν τη Συντροφιά του Δαχτυλιδιού, πολλές μάχες δόθηκαν συγχρόνως σε κομβικές περιοχές της Μέσης-Γης, όπως στο Ντέιλ. Επίσης να πω ότι και το expansion The Rise of the Witch-king ήταν εξαιρετικό, πιστό στο στη χρονική περίοδο των γεγονότων που είχε να διηγηθεί.

More
20 Apr 2016 09:31 #180328 by Νικολής Ασημάκης

Professor_Severus_Snape wrote: Παρότι στους περισσότερους έχει αρέσει πιο πολύ το δεύτερο παιχνίδι της σειράς απ' ό,τι έχω αντιληφθεί, εγώ συγκρίνοντας τα campaign του πρώτου και του δεύτερου καταλήγω μάλλον στο πρώτο, όπου είχες να πολεμήσεις σε 37 διαφορετικές περιοχές της Μέσης-Γης ως καλός και άλλες τόσες ως κακός, ζώντας ολόκληρο το μεγαλείο της ιστορίας. Το Battle for Middle-Earth II ήρθε για να ολοκληρώσει την αφήγηση του Τόλκιν, ο οποίος στα παραρτήματα του τρίτου βιβλίου επισημαίνει ότι ταυτόχρονα με τα γεγονότα που αφορούν τη Συντροφιά του Δαχτυλιδιού, πολλές μάχες δόθηκαν συγχρόνως σε κομβικές περιοχές της Μέσης-Γης, όπως στο Ντέιλ. Επίσης να πω ότι και το expansion The Rise of the Witch-king ήταν εξαιρετικό, πιστό στο στη χρονική περίοδο των γεγονότων που είχε να διηγηθεί.

Έχοντας αφιερώσει ΠΟΛΛΕΣ ώρες και στο 1 και στο 2 (το 1 φαντάσου το είχα αυθεντικό από την κυκλοφορία του), το 2 έχει καλύτερο gameplay από το 1 για τον απλούστατο λόγο ότι γυρίζει στις πιο κλασικές RTS πρακτικές, όσον αφορά δημιουργία βάσης και units. Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι μου έλλειψε το campaign map του 1.

More
20 Apr 2016 14:52 - 20 Apr 2016 15:01 #180337 by Παναγιώτης Τσιάτσος
^ Ήταν δύο games που ήθελα να τα παίξω όταν βγήκαν, αλλά τελικά ασχολήθηκα μαζί τους μόλις πρόπερσι. Προσωπικά παρότι με ξένισε κι εμένα στην αρχή, αποδέχτηκα το γεγονός ότι δε σου επιτρέπεται να χτίσεις οπουδήποτε και αξιοποίησα τη δυνατότητα να συνεχίζεις στην επόμενη αποστολή με τις μονάδες που έχεις ολοκληρώσει την προηγούμενη, και τις οποίες μπορεί να έχεις αναβαθμίσει κ.λπ. καταναλώνοντας τα resources. Ειδικά στο evil campaign το είχα σκίσει με τους Warg Riders του Saruman. Στο δεύτερο παιχνίδι ήταν λιγότερες οι αποστολές, μόλις από οκτώ σε κάθε campaign, αλλά περισσότερα και πιο εντυπωσιακά τα special powers, πέραν των ιδιοτήτων κάθε στρατού. Μου είχαν αρέσει κι εκεί αρκετά οι μάχες, και θα αδικούσα αν ξεχώριζα κάποιες.
Last edit: 20 Apr 2016 15:01 by Παναγιώτης Τσιάτσος.