Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
δηλαδη να πας παρεις δισκο pickup μονο για το διαγωνισμα?καλυτερα να διαβασειςBigBoss wrote:
fys wrote: το κακο με τον δισκο pickup ειναι οτι σε νεα παιδια μπορει να μην υπαρχει καν τετοιο πραγμα σε καποιο σπιτι
Σε κάποια μαγαζια πουλανε ακομα νομιζω... (πως φαίνεται οτι εχω καιρο να πατησω ποδι σε τετοιου ειδους μαγαζια!)
Please Log in or Create an account to join the conversation.
αυτο θα πει να εχεις τυχη \GoldString wrote: Παιδιά δεν θα το πιστέψετε..Γράφαμε τεστ βιολογία και κάνω στα παιδιά ποιος έχει σκονάκι να κάτσω μαζί του.Μου απαντάει μία καλή γκόμενα και μου λέει εγώ έχω..Μάγκες πωρόθηκα που το είχε το σκονάκι??στο μπούτι της πωπω καβατσα ακόμα το σκέφτομαι και γελάω.Ακόμα θυμάμαι πως κοίταζα αυτό το σκονάκι ε-λ-ε-ό-ς .
Από τότε πάντως :heart: :whip-love: :whip-love:kammeno souvlaki wrote:
αυτο θα πει να εχεις τυχη \GoldString wrote: Παιδιά δεν θα το πιστέψετε..Γράφαμε τεστ βιολογία και κάνω στα παιδιά ποιος έχει σκονάκι να κάτσω μαζί του.Μου απαντάει μία καλή γκόμενα και μου λέει εγώ έχω..Μάγκες πωρόθηκα που το είχε το σκονάκι??στο μπούτι της πωπω καβατσα ακόμα το σκέφτομαι και γελάω.Ακόμα θυμάμαι πως κοίταζα αυτό το σκονάκι ε-λ-ε-ό-ς .
/