Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως να κλέψετε σε διαγώνισμα!

More
14 Nov 2009 13:55 #64934 by Andr

BigBoss wrote:

fys wrote: το κακο με τον δισκο pickup ειναι οτι σε νεα παιδια μπορει να μην υπαρχει καν τετοιο πραγμα σε καποιο σπιτι

Σε κάποια μαγαζια πουλανε ακομα νομιζω... (πως φαίνεται οτι εχω καιρο να πατησω ποδι σε τετοιου ειδους μαγαζια!)

δηλαδη να πας παρεις δισκο pickup μονο για το διαγωνισμα?καλυτερα να διαβασεις

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2009 14:19 #64937 by Γιώργος Δημόπουλος
Πολυ καμενο :mrgreen: το βιντεακι αλλα τοση ωρα που εκανε θα ειχε διαβασει. :lol:

More
05 Dec 2009 14:18 #66331 by antonis 21
τι να πω αμα ειναι να κανω ολο αυτο καλυτερα να πω στο καθηγητη να μου τα πει ο ιδος. ](*,)

More
05 Dec 2009 23:23 #66367 by Darksteel
αυτο απ το πρωτο βιντεο το εκανε συμα8ιτρια μου με μπουκαλι νερο .μιλαμε δε φαινεται τπτ!!βεβαια ολοι αρχισαν να διψανε μολις το καταλαβαν!!χαχα

[img

More
06 Dec 2009 00:21 #66368 by GoldString
Παιδιά δεν θα το πιστέψετε..Γράφαμε τεστ βιολογία και κάνω στα παιδιά ποιος έχει σκονάκι να κάτσω μαζί του.Μου απαντάει μία καλή γκόμενα και μου λέει εγώ έχω..Μάγκες πωρόθηκα που το είχε το σκονάκι??στο μπούτι της πωπω καβατσα ακόμα το σκέφτομαι και γελάω.Ακόμα θυμάμαι πως κοίταζα αυτό το σκονάκι ε-λ-ε-ό-ς .

More
06 Dec 2009 11:45 #66380 by Andr

GoldString wrote: Παιδιά δεν θα το πιστέψετε..Γράφαμε τεστ βιολογία και κάνω στα παιδιά ποιος έχει σκονάκι να κάτσω μαζί του.Μου απαντάει μία καλή γκόμενα και μου λέει εγώ έχω..Μάγκες πωρόθηκα που το είχε το σκονάκι??στο μπούτι της πωπω καβατσα ακόμα το σκέφτομαι και γελάω.Ακόμα θυμάμαι πως κοίταζα αυτό το σκονάκι ε-λ-ε-ό-ς .

αυτο θα πει να εχεις τυχη \:D/

More
06 Dec 2009 13:52 #66397 by GoldString

kammeno souvlaki wrote:

GoldString wrote: Παιδιά δεν θα το πιστέψετε..Γράφαμε τεστ βιολογία και κάνω στα παιδιά ποιος έχει σκονάκι να κάτσω μαζί του.Μου απαντάει μία καλή γκόμενα και μου λέει εγώ έχω..Μάγκες πωρόθηκα που το είχε το σκονάκι??στο μπούτι της πωπω καβατσα ακόμα το σκέφτομαι και γελάω.Ακόμα θυμάμαι πως κοίταζα αυτό το σκονάκι ε-λ-ε-ό-ς .

αυτο θα πει να εχεις τυχη \:D/

Από τότε πάντως :heart: :whip-love: :whip-love:

More
13 Apr 2010 01:10 #70666 by olgaliki
Αυτό με το σκονάκι μεσα στο στιλο είναι πολύ διαδεδομένο, όπως και το σκονακι μέσα στην κασετίνα... Ο τύπος είναι πολύ μπροστά όμως!

More
22 May 2010 23:53 #72585 by Apostolos Kasapis
Από το panelladikes.blogspot.com/ λέει τι κάνουν οι μαθητές στις Πανελλαδικές!!

* Τα κινητά παίρνουν φωτιά!

* Οι τουαλέτες κάθε σχολείου είναι ισάξιες της βιβλιοθήκης (γεμάτες βιβλία και σημειώσεις)

* Σε πολλές περιπτώσεις μέσα στις τάξεις οι επιτηρητές βγαίνουν για να κάνουν τσιγάρο (ΚΑΙ οι δυο) ή να πάρουν καφέ (εναλλάξ… ο ένας για τσιγάρο και ο άλλος για καφέ).

* Οι σμικρύνσεις είναι μέσα στα τετράδια των μαθητών ακόμα και πάνω στο θρανίο!

* Οι ίδιοι οι μαθητές υπερηφανεύονται ότι ΦΩΝΑΖΟΥΝ ο ένας στον άλλο τις απαντήσεις και ο υπάλληλος μπροστά τους να κάνει τα στραβά μάτια!

More
23 May 2010 00:20 #72592 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ έσπασα το χέρι μου πριν τις εξετάσεις και έβαλα τους άλλους να το γεμίσουν με αφιερώσεις από την μία πλευρά και από την άλλη το γέμισα με σκονάκια, αλλά επειδή ήταν το δεξί τα περισσότερα μαθήματα τα έδωσα προφορικά και με λυπηθήκαν και μου με βοηθάγανε και πήγε χαμένος ο χρόνος που έκανα για να γράψω με το αριστερό τα σκονάκια. :bduh: