Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως να κλέψετε σε διαγώνισμα!

More
25 Aug 2009 16:20 #59102 by Frank

8O 8O 8O

να καθεσαι λεει παραδιπλα και να τις πεις ... ''κοπελια να δω λιγο το σκονακι σου ? '' :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Nov 2009 01:41 #64256 by Apostolos Kasapis
Δεν πρέπει να είμαστε και πολύ υπέρ στα σκονάκια! Πέρα από κάποιες εξαιρέσεις άμα διαβάσεις περνάς... αλλιώς πας στο επόμενο και δεν ξέρεις από που κατέβηκες!

Τι λέω ε? :bye:

More
07 Nov 2009 11:54 #64269 by Tasos Georgos
Οι παλιότεροι παίζει να τα ξέρουν.
1.Με το διαβήτη χαράζεις πάνω σε στυλό BIC ότι θες.
2. Σμύκρινση από σχολικό βοήθημα στις τσέπες του μπουφάν.
3. Έχω κολήσει θήκη από δίσκο πικ-απ στην κάτω μεριά του θρανίου, και τα σκονάκια πάνω στο δίσκο. Βγάζεις το δίσκο τσεκάρεις αυτό που θες και τον ξαναβάζεις μέσα.

More
07 Nov 2009 15:11 #64326 by Γιάννης Ρέμας
μια καλή λύση για όσους κάθοντε κοντά σε παράθυρο είναι να γράψουν οτι θέλουν κοντά σε ζωγραφιες η σε καμία γώνια με μηχανίκο μολύβι, κατα πάσα πιθανότιτα το θράνιο θα γιαλίζει και δεν θα φαίνοντε ειδικά άμα έχετε βάλει και την κόλλα απο πάνω

More
07 Nov 2009 16:19 #64337 by Maldino
Τρομερό το πρώτο βίντεο... δεν υπάρχει αυτό που σκέφτηκε το παλικάρι. Την δευτέρα γράφω χημεία και μάλλον θα το κάνω και εγώ!!!

More
07 Nov 2009 20:16 #64352 by Σταύρος
χαχ καλη φαση, Βεβαια εχω δει ηδη παρόμοιο μιας και γνωστος μου ειχε μια κανει μια απο τα ιδια αλλα με μια ίον γάλακτος :P

More
08 Nov 2009 22:35 #64466 by doxitis
καλα ρε μαγκες εσεις ειστε expert σε κατι τετοια...εγω μια φορα στην ζωη μου μεχρι στιγμης εχω κανει σκονακι και με εποιασε η καθηγητρια και με μηδενησε οπωτε.... :mrgreen:

More
10 Nov 2009 13:10 #64559 by Μάνος Γρυπάρης

3. Έχω κολήσει θήκη από δίσκο πικ-απ στην κάτω μεριά του θρανίου, και τα σκονάκια πάνω στο δίσκο. Βγάζεις το δίσκο, τσεκάρεις αυτό που θες και τον ξαναβάζεις μέσα.

Ε όχι ρε! Αυτό είναι τελείως καμμένο!
Είναι αυτό που λέμε "Έγραψες τίποτα" . "Άσε ρε φίλε, την άκουσα άσχημα".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Nov 2009 08:52 #64923 by fys
το κακο με τον δισκο pickup ειναι οτι σε νεα παιδια μπορει να μην υπαρχει καν τετοιο πραγμα σε καποιο σπιτι

More
14 Nov 2009 12:33 #64927 by Μπάμπης Χαραλάμπους

fys wrote: το κακο με τον δισκο pickup ειναι οτι σε νεα παιδια μπορει να μην υπαρχει καν τετοιο πραγμα σε καποιο σπιτι

Σε κάποια μαγαζια πουλανε ακομα νομιζω... (πως φαίνεται οτι εχω καιρο να πατησω ποδι σε τετοιου ειδους μαγαζια!)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.