- Thank you received: 313
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Απλώς αλλάζει την σταθερότητα της κονσόλας. Δεν κάνει κάποια συγκεκριμένη βελτίωση.Brazhlias wrote: Δεν την βελτιωνει;
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Blood Prince wrote: Το Πλαίσιο πουλάει κονσόλες PS4 με τιμή προσφοράς 359 € !
Απορώ ποιός θα τις αγοράσει 5 μέρες πρίν την κυκλοφορία PS5.
www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/sony-playstation-4-1-tb-cod-mw-death-stranding_3445186
Brazhlias wrote:
Πεντε μηνες εννοεις;
Εγω δεν θα το κανω βεβαια και θα περιμενω το ps5 και αυτο ερχεται σε αντιθεση με αυτα που λεω παραπανω, ομως ο καθενας δινει τα λεφτα του οπως νομιζει.
Blood Prince wrote:
Brazhlias wrote:
Πεντε μηνες εννοεις;
Εγω δεν θα το κανω βεβαια και θα περιμενω το ps5 και αυτο ερχεται σε αντιθεση με αυτα που λεω παραπανω, ομως ο καθενας δινει τα λεφτα του οπως νομιζει.
Το 5 μέρες το είπα μεταφορικά δηλαδή σύντομα.
Και εγώ αν ήμουν στην θέση σου μάλλον το PS5 θα περίμενα...βέβαια τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο απλά γιατί εκτός του οτι θα ήταν δυσεύρετο στην αρχή τα παιχνίδια θα ήταν λίγα και πανάκριβα, οπότε δεν μετανιώνω που αγόρασα το PS4 τον Σεπτέμβριο 2018.
Τώρα εφόσον αποφασίσω να αγοράσω Next Gen δεν θα αγοράσω Day One αλλά θα περιμένω δύο χρόνια τουλάχιστον λογικά να πέσουν οι τιμές στα PS5 παιχνίδια και να έχει κυκλοφορήσει ένας ικανοποιητικός αριθμός.
Brazhlias wrote:
Blood Prince wrote:
Brazhlias wrote:
Πεντε μηνες εννοεις;
Το 5 μέρες το είπα μεταφορικά δηλαδή σύντομα.
Και εγώ αν ήμουν στην θέση σου μάλλον το PS5 θα περίμενα...βέβαια τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο απλά γιατί εκτός του οτι θα ήταν δυσεύρετο στην αρχή τα παιχνίδια θα ήταν λίγα και πανάκριβα, οπότε δεν μετανιώνω που αγόρασα το PS4 τον Σεπτέμβριο 2018.
Τώρα εφόσον αποφασίσω να αγοράσω Next Gen δεν θα αγοράσω Day One αλλά θα περιμένω δύο χρόνια τουλάχιστον λογικά να πέσουν οι τιμές στα PS5 παιχνίδια και να έχει κυκλοφορήσει ένας ικανοποιητικός αριθμός.
Πολυ σωστη σκεψη. Για δυο χρονια σιγουρα θα βγαινουν νεα παιχνιδια στο πσ4. Ακομα και αν δεν βγαινουν υπαρχουν πολλα που δεν εχεις παιξει, οποτε θα μπορεις να τα παιζεις.
Μετα αν υστερα απο δυο χρονια θες μια αλλαγη, θα βρεις το πσ5 σε πολυ καλυτερη τιμη.
Μόνο η ίδια η Sony το ξέρει αν υπάρχει όντως βελτίωση και τι προσθήκες έκανε αλλά δεν το διευκρινίζει, μόνο σε ειδικές περιπτώσεις μεγάλου update.Brazhlias wrote: Δεν την βελτιωνει;