Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
christos13 wrote: Παρα πολυ καλο το παιχνιδι παιδια πραγματικα.πολυ βελτιωμενο απο την προεγουμενη beta και οι απαιτησεις τελικα στο pc δεν ειναι τοσο τραγικες.ειμαι με intel core i7, ati radeon 5770 και ram 2GB και παιζω ανετα σε ULTRA.Ενα μεγαλο μπραβο στην DICE λοιπον
Κριμα ρε μαμωτοakpe wrote:
christos13 wrote: Παρα πολυ καλο το παιχνιδι παιδια πραγματικα.πολυ βελτιωμενο απο την προεγουμενη beta και οι απαιτησεις τελικα στο pc δεν ειναι τοσο τραγικες.ειμαι με intel core i7, ati radeon 5770 και ram 2GB και παιζω ανετα σε ULTRA.Ενα μεγαλο μπραβο στην DICE λοιπον
Sorry to bust your balls, αλλά στην μπέτα (see what I did there?) δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα ultra textures. Γενικώς θα χρειαζόμαστε "δυο gtx580 σε sli για να το απολαύσουμε σε ultra". Τουλάχιστον σύμφωνα με την Dice.
eta είναι κολλημένη στο τρίτο. Οπότε μάλλον τα medium βλέπουμε.
Ειδικά στην caspian, το χάος. Εκεί που είχα 25-30fps σταθερά στην μέτρο, στην caspian έπιανα περίπου 16-20.
:cool:
Ισως παω σε καινουρια vga θα δω...Την Caspian που τη βρήκες?????αφου η beta υποτηθετε μονο την Metro εχει Please Log in or Create an account to join the conversation.
snikefriend wrote: Παιδιά στη Beta του Χbox360 όταν χρησιμοποιώ C4 κοντά σε mcom ή συνωστισμένες περιοχές μερικές φορές παγώνει. Συμβαίνει και σε άλλους ή το Xbox μου πάει για σκουπίδια;
:
draginfable wrote: Beta είναι λογικό να παρουσιάζει bugs.
eliminator wrote:
snikefriend wrote: Παιδιά στη Beta του Χbox360 όταν χρησιμοποιώ C4 κοντά σε mcom ή συνωστισμένες περιοχές μερικές φορές παγώνει. Συμβαίνει και σε άλλους ή το Xbox μου πάει για σκουπίδια;
:
Εμένα στο ps3 μου μπαίνει μες το έδαφος και αρχίζει να τρέμει η οθόνη, έχει πολλά bugs, δε νομίζω να έχει τίποτα το xbox σου.