Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Blood Prince wrote: Εγώ στο τρέχον διάστημα επειδή ξεκινάω διάβασμα και υποχρεώσεις και αλλάζω κλίμα δεν παίζω τίποτα και έχω κάνει παύση από το PS4...καθώς αν είμαι χαλαρός θα έχω πρόβλημα,τόσο στις εργασίες όσο και στις τελικές εξετάσεις.
Στο Bloodborne ενώ στην ουσία έχω σχεδόν τερματίσει το main game καθώς έχω κερδίσει σχεδόν όλα τα υποχρεωτικά bosses (5 στα 7) και ένα σωρό προαιρετικά με το DLC δεν έχω ασχοληθεί καθόλου αλλά θα ασχοληθώ άλλη φορά.
Επιπλέον όταν θα βρω χρόνο και όρεξη σκέφτομαι να επιστρέψω στο PC να ολοκληρώσω ορισμένα παιχνίδια που είμαι ακόμα στην αρχή ή δεν τα έχω ξεκινήσει και είναι κρίμα.
Αναφέρομαι στα Assassin's Creed 3 και στο expansion pack του Dragon Age Origins-το Dragon Age Awakening,
By the way στην βιβλιοθήκη μου έχω και τα Watch Dogs και Assassin's Creed Black Flag αλλά δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο τρέχουν ικανοποιητικά.Επιπλέον έχω και το Assassin's Creed Syndicate αλλά θα το χαρώ μάλλον όταν πάρω καινούργιο PC.......βέβαια δεν βιάζομαι καθόλου καθώς αγόρασα PS4 επομένως έχω τόσα άλλα παιχνίδια να παίξω ανάμεσα σε αυτά και το πρόσφατο Assassin's Creed Odyssey που θα το αγοράσω κάποια στιγμή.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Sephiroth wrote:
Blood Prince wrote: Κάψιμο με το Dark Souls 2 Scholar of the first sin .
Τελικά είναι πιο εύκολο απ'όσο πίστευα.Αρκετά bosses και περιοχές είναι προαιρετικά και επιπλέον όσο ανεβαίνω επίπεδα τόσο ευκολότερο γίνεται γι'αυτό θέλει αρκετή υπομονή και σωστό χτίσιμο του χαρακτήρα.Η μαγεία (INT) και η πίστη (FAITH) όταν είναι ενισχυμένα κάνουν ευκολότερο το παιχνίδι.
Εγώ αυτή την στιγμή είμαι Level 117 και χωρίς να δυσκολευτώ ιδιαίτερα βρίσκομαι στο Drangleic Castle (όχι μακριά απο τον τερματισμό) και αν θέλω μπορώ να παίξω και το DLC Crown of the Ivory King. xD
Θα αλλάξεις άποψη για την δυσκολία όταν γνωρίσεις τους Fume Knight, Sir Alonne και τους Lud & Zallen.Οι πρώτοι δύο είναι σε άλλο dlc (Crown of the Old Iron King)