- Thank you received: 4
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Divine Raiden wrote: Εγώ άρχισα Witcher 3
Blood Prince wrote:
An arrow in the knee wrote: Κάπου στον μακρινό ορίζοντα αχνοφαίνεται και το F.E.A.R. 3 αλλά θα πάρει καιρό.
Για το Fear 3 περιμένω την αποψή σου γιατί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.
Εντωμεταξύ στο προηγούμενο διάστημα είχα κερδίσει και την Mytha the Baneful Queen στο Scholar of the First Sin και είχα ξεχάσει να το αναφέρω,μετά απο πολύμηνη αποχή.Αλλά έχασα όλα τα Human Effigies.
Shikabane_Hime7 wrote: Tο F.E.A.R. 3 το έχω χρόνια τώρα αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα παρότι είμαι φαν της σειράς. Ο λόγος είναι ότι φοβάμαι μόνος και περιμένω ευκαιρία να το παίξω με τον κολλητό μου στη Κρήτη.
Εγώ συνεχίζω με το Dragon Age: Inquisition και θα συνεχίζω για καιρό ακόμα. Το παιχνίδι μπορεί να προσφέρει 400+ ώρες παιχνιδιού αν κάθεσαι και τα κάνεις όλα ή σχεδόν όλα και εξερευνείς. Έχει κάποια θεματάκια στο τεχνικό κομμάτι, σίγουρα φταίει και το PC μου, αλλά γενικά το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, το έχω ερωτευτεί όπως και όλη τη σειρά άλλωστε.
Ουτε εγω ειμαι φαν του είδους.Είχα παιξει το 2 αλλα δε με τραβηξε.Εχω ακουσει πολυ καλα λογια ομως για το 3 κ ειπα να το δοκιμασω.Παιζω χαλαρα και το προχωραω με τους δικους μου ρυθμους,κανω οτι Side quest βρισκω στον δρόμο μου και ολα καλα.efane wrote:
Divine Raiden wrote: Εγώ άρχισα Witcher 3
Δεν είσαι ο μόνος, δεν είμαι φαν του είδους αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις αν τα games είναι τουμπανακια