Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Καλα εσυ thunderhawk μν μιλας.Δν εχεις απλα αντανακλαστικα εχεις τσιπαρισμενο εγκεφαλο.Στο cod πυροβολας πιο γρηγορα κ απο τη σκια σου, μας εχεις γα.....σει με το g3.ThunderHawk wrote: Αυτό το "πείραμα" μου θημίζει αυτό που υοθέτησε ο αμερικάνικος στρατός. Βάζουν τους στρατίωτες να παίζουν FPS παιχνίδια γιατί έρευνες έδειξαν ότι τα αντανακλαστηκά κάποιου ατόμου που παίζει FPS είναι καλύτερα από έναν απλό άνθρωπο γιατί οξύνονται περισσότερο και αντιδρούν καλύτερα υπο συνθήκες πίεσης. Όπως και μία άλλη έρευνα έδειξε ότι οι καλύτεροι καρδιοχειρούργοι(ή νευροχειρούργοι ήταν δεν θυμάμε καλά) είναι άτομα που έπαιζαν πολλά βίντεο παιχνίδια όταν ήταν μικροί.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TakiTsan wrote: Αυτό πρέπει να το δείξω στον πατέρα μου, για να με αφήνει πιο πολλές ώρες στον Υπολογιστή. Ρε παιδιά εγώ πιστεύω πως ο ThunderHawk είναι απλά καμένος. Για να είσαι καλός σε κάτι πρέπει να κάνεις και εξάσκηση! Για παράδειγμα εγώ, έπαιζα πάρα πολύ Counter Strike Source με τον υπολογιστή αλλά και με άλλος παίκτες και μια φορά, όχι μόνο μια, (βάζω πάντα 3 παίκτες αντίπαλους όταν παίζω με υπολογιστή) και ήμουν μόνος με τους 3 αντίπαλους και τους πήρα μόνο με 3 σφαίρες. Τις περισσότερες φορές μου έπαιρνε 4 σφαίρες. Όλα εξαρτώνται από το πόση ώρα παίζει κανείς κάποιο παιχνίδι!
1000giorgos wrote: Ναι εννοειται η εξασκηση ειναι πολυ σημαντικη για πλακα το λεω κ εγω οταν ειχα καει στο codmw2 ειχα killstreak 36 kills τους τα ειχα φερει ολα εκτος απο nuke.
draginfable wrote: Να τον στείλουμε στην NASA. Κρίμα είναι να χαραμίζεται το 100 killstreak στην Ελλάδα. :armata double gun: