Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Το κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλό μας αλλά στην παρούσα φάση είναι πολύ δύσκολο γιατί είμαστε 10 συντάκτες και δεν έχουμε χρόνο.Agisilaosss wrote: Η αληθεια ειναι οτι ειχα μια ιδεα η οποια μπορει να ειναι πολυ χαζη και μη υλοποιησιμη αλλα θα την αναφερω εγω και μπορει να την θεσω και ως θεμα στο game cafe να μου τη απαντησετε live.. Περνοντας αφορμη ενα αρθρο που διαβασα(δεν θυμαμαι που) οτι το twitch.tv στην ουσια ειναι η τηλεοραση των gamers σκεφτηκα στο μελλον φυσικα οχι αμεσα να δημιουργησει το gameworld το πρωτο διαδικτυακο καναλι,με ολη τη σημασια της λεξης..Θα το εξηγησω φυσικα τωρα.Εγω φανταζομαι να εχει συνεχη προγραμματα live streaming για παραδειγμα απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις εννια δεκα το βραδυ.Για παραδειγμα καποιος( ειτε απο τους συντακτες του gameworld ειτε αλλους εθελοντες) θα κανει streaming στο destiny ενα δυωρο,μετα θα κανει καποιος αλλο πχ στο wow ( o καθενας φυσικα στο παιχνιδι που του αρεσει..)..Οποτε θα υπαρχει ενα εβδομαδιαιο προγραμμα οπου οι αναγνωστες θα μπορουν να ξερουν ποτε εχει το παιχνιδι το οποιο θα θελουν να δουν και ποιος θα ειναι αυτος που θα παιζει.. Αυτα εχω στο μυαλο μου απλα το ανεφερα σαν ιδεα σε βαθος χρονου..
Στο φετινό upgrade το έχουμε ήδη εφαρμόσει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Για περισσότερες πληροφορίες δες τα άρθρα στο Site/NewsDestroyerGR wrote: Είχα μπει τις προάλλες στο site ενός Early access game και είχαν μια ωραία μπάρα απο πάνω που έδειχνε πόσο % είναι το παιχνίδι μέχρι να ολοκληρωθεί.Σε upgrades όπως αυτό που κάνετε τώρα νομίζω θα ήταν καλό
Εγώ θα έλεγα να μείνει καθώς και τα δύο εκφράζουν τις απόψεις του καθενός. Δεν εχει σημασία αν το θέμα το ανέλυσε κι άλλος. Μας αρέσει να διαβάζουμε τις απόψεις όλων σας.DestroyerGR wrote: ανέβασα ένα blog σήμερα και κατά λάθος ανέβασα ίδιο θέμα με κάποιον άλλο χωρις να κοιτάξω.Υπάρχει τρόπος να σβήσω το δικό μου;