Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Ναι. Μέσα στο καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθείaliengoa wrote: Πολλές αλλαγές βλέπω στο φόρουμ και γενικά στην σελίδα.
Δυστυχώς έχω χάσει πολλά επεισόδια αλλά θα επανέλθω δριμύτερος εν αναμονή και της νέας δουλειάς.
Αυτή την στιγμή είναι under constructon το site?
Ο παλιός web developer που έφτιαχνε το Forum δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Αναζητούμε Phpbb developer με γνώσεις Joomla και JomSocial, κάτι αρκετά δύσκολο για την δουλειά που τον θέλουμε. Ειμαστε καθε μερα σε αναζητηση. Τα tasks που έχουν μείνει για το forum χρειάζονται μία εβδομάδα το πολύ. Ευχαριστούμε για την υπομονή.Zaratoth wrote:
Zaratoth wrote: Μόλις παρατήρησα πως, ενώ με το να κάνω ένα παιδί φίλο ή σχόλιο σε κάποιο άρθρο, παίρνω κανονικά τα XP, από τα post στο forum δεν έχω πάρει τίποτα εδώ και δυο μέρες. Είναι κάποιο πρόβλημα λόγω upgrade;
Αυτό το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει πάντως.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Το Forum από σήμερα το δουλεύει άλλη εταιρεία web development και μέχρι την Παρασκευή θα έχει ολοκληρώσει όλες τις αλλαγές.fits79 wrote: Εγω παντως βλεπω οτι ακομα και σημερα η μπαρα ειναι κομμενη και ΔΕΝ εμφανιζεται σωστα.
Επισης για ποιο λογο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ΔΕΝ μπορεις να κανεις επεξεργασια των ποστ σου?
Τι browser χρησιμοποιείς και τι λειτουργικό σύστημα?fits79 wrote: Απ' ότι βλέπω φτιάξατε την μπάρα εργαλείων στη κορυφή του φορουμ έλα όμως που το θέμα στη γρήγορη απάντηση δεν το έχετε φτιάξει ακόμα.
Δείτε μια φώτο για το πως φαίνεται στο παράθυρο η επικεφαλίδα/θέμα.
Μάλλον πρέπει να μεγαλώσετε λίγο τα γράμματα.
γενικότερα η επικεφαλίδες σχεδόν παντού είναι σε τρομερά πολύ μικρά γράμματα όπως στην φώτο ποιο πάνω.