Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
14 Jul 2012 13:47 #110392 by Άγγελος Φασούλης
GameWorld v3.04 Beta

Νέα εμφάνιση, public chat και facebook chat!

Πέρασαν σχεδόν 10 ημέρες από την πρώτη εμφάνιση του GameWorld v3 και οι εντυπώσεις σας είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

Ύστερα από την ενημέρωση για το Twitter Update και το Facebook upgrade, ήρθε η ώρα για τις μεγάλες αλλαγές. Σήμερα, Παρασκευή και 13 (ελπίζουμε όχι γρουσούζικη!) σας ανακοινώνουμε πολλές νέες εκπλήξεις!

Πρώτα απ' όλα έχουμε την επαναφορά του template του παλιού GameWorld, ώστε οι γραμματοσειρές του site να είναι πιο ευδιάκριτες. Εδώ και λίγες ώρες προστέθηκαν επίσης τόσο το public chat, στην γνώριμη θέση του στα δεξιά της σελίδας, όσο και το user chat στο κάτω μέρος του site! Θυμίζει αρκετά το Facebook chat και σας επιτρέπει να συνομιλήσετε με τους φίλους σας.

Στα επόμενα upgrades θα επικεντρωθούμε στην επαναφορά των Downloads και βέβαια στον νέο τομέα των Reviews, με τα Game Profiles και την ταξινόμηση (A-Z).

Ακολουθούν τα patch notes για την έκδοση 3.0.4. Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να βρείτε και τα προηγούμενα updates. Θυμίζουμε ότι οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίσετε μπορείτε να τα αναφέρετε στο forum.

GameWorld v3.0.4 Beta
13/7/2012

Εμφάνιση
- Επιστροφή του παλιού template του GameWorld στην κεντρική σελίδα.

Community
- User chat: Τώρα μπορείτε να συνομιλήσετε με όλους τους φίλους σας.
- Ειδοποιήσεις στο email σας όποτε γίνεται κάτι στην community. Οι ειδοποιήσεις απενεργοποιούνται εφόσον θέλετε, μέσα από το προφίλ σας.

Fixes
- Διόρθωση στην εμφάνιση των περισσοτέρων παλιών reviews.
- Μόνιμες Στήλες: Κατηγοριοποίηση με βάση την ημερομηνία του άρθρου.
- Public chat: Επιστροφή του δημόσιου chat στην κεντρική σελίδα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2012 02:05 #110403 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
Γιατι να μην μπει το chat πανω πανω στο forum?

More
15 Jul 2012 11:36 #110406 by Kostas Milonas
Μερικες παρατηρησεις που δε ξερω αν εχετε υπ' οψιν για διορθωση:
    1) Πλεον γινεσαι log out πολυ συχνα ακομα και εχεις τσεκαρει το box για να μην γινεσαι.

2) Οταν σου ερχεται ειδοποιηση για να γινεις μελος σε μια ομαδα, ειτε πατησεις αποδοχη ειτε απορριψη, θα σου εμφανισει ενα pop up με την σελιδα της ομαδας αυτης. Προσωπικα το βρισκω μη πρακτικο, ειδικα οταν εχω να διαχειριστω 4-5 request.

3) Νομιζω πως πρεπει να βαλετε μια πιο προσωπικη πινελια στα email που στελνονται απο το community, το παρακατω μου φαινεται πολυ generic και δε με τραβαει να μπω στο site:

BTW τι ειναι αυτο που εχω κυκλωσει?

4) Επισης ενα γρηγορο fix: διορθωστε το "Μελοι του site" στις προτιμησεις ιδιωτικοτητας :)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
15 Jul 2012 15:35 #110415 by Μάνος Γρυπάρης

christos13 wrote: Γιατι να μην μπει το chat πανω πανω στο forum?

Υπάρχει chat κεντρικής σελίδας και chat για phpbb forum.
Αν βάλουμε το chat στο forum τότε δεν θα εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα. Οπότε θα πρέπει να ζητήσουμε απ' τον προγραμματιστή, αν γίνεται, να ενσωματωθεί το chat στο forum. Θα δούμε αν μπορεί να γίνει τις επόμενες μέρες.

Το ερωτηματικό θα το δούμε και αυτό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Jul 2012 00:11 #110461 by eliminator
Πως θα σας φαινοταν η προσθηκη minigames στο site? με high score πινακα (μπορει να χρησιμοποιηθει βαζοντας σου σε διαγωνισμους που κερδιζεις δωρα πχ οι 2 πρωτοι κερδιζουν το ταδε game) κατι σαν τα facebook games για παραδειγμα. Πολυ καψιμο με λιγα λογια. Δεν εχω ιδεα κατα ποσο ειναι εφικτο, ποσο καιρο θελει να πραγματοποιηθει, παντως θα βελτιωσει πολυ το site(οσα περιθωρια βελτιωσης εχουν απομεινει δηλαδη, αφου το εχετε παει πολυ μπροστα με το v3).

More
17 Jul 2012 12:31 #110472 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μιας και το διάβασα αυτό, θυμάμαι τότε στο αείμνηστο gamato.info υπήρχε ένα παιχνίδι, το blackjack, στο οποίο έπαιζες SEED δηλαδή έπαιζες το ratio σου. Πώρωση. Και ουσιαστικά είχες και ανταμοιβή καθώς δίπλα στο όνομα σου, ανάλογα με το ratio, είχες και μια λέξη που σου έδινε "κύρος".

More
17 Jul 2012 16:54 #110482 by Μάνος Γρυπάρης
Επειδή μας πιέζετε θα αποκαλύψουμε κάτι ακόμη.

Ετοιμάζουμε Applications και Games μέσα στην Community του GameWorld. Είτε έτοιμα, είτε ορισμένα που σκοπεύουμε να αναπτύξουμε με τους προγραμματιστές μας.

Προς το παρόν δουλεύουμε εντατικά πάνω στα bugs. Η λίστα έγινε update.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Jul 2012 18:39 #110560 by Παντελής Δασκαλέλος
Θα θελαμε να μας πειτε αν αντιμετωπιζετε καποιο προβλημα με πολλαπλα notifications, όπως για παράδειγμα στην παρακατω εικόνα:

Επιπλέον, θελουμε να μαθουμε αν αντιμετωπιζετε καποιο προβλημα οταν κανετε copy paste καποιο κειμενο. Καθως παρατηρηθηκαν καποια θεματα με τη συγκεκριμενη λειτουργια σε καποιους χρηστες που χρησιμοποιουν Firefox browser:

Επιπρόσθετα, επιθυμούμε να μάθουμε αν η αλλαγή γλώσσας από τα αγγλικά στα ελληνικά η και το αντίστροφο παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.

Τέλος, ζητάμε για μια ακόμα φορά τη συνδρομή σας στην αναφορά του οποιοδήποτε bug συναντήσετε κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

More
19 Jul 2012 21:08 #110569 by eliminator
Αυτο με το copy paste το παθαινω συνεχως με τον firefox

More
20 Jul 2012 19:47 #110611 by Μιχάλης Χαραλαμπάκης
Eγω εχω chrome. Αυτα τα bugs δεν μου εχουν τυχει παντως.