- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Manos wrote: Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Στείλε screenshot και βάλε σε κόκκινο κύκλο αυτό που εννοείς.
Manos wrote: Αν εννοείς "νήματα" τα posts, σωστά λειτουργεί.
Αν διαβάσεις κάτι θα σταματήσει να το βγάζει ως αναγνωσμένο.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Δεν θα βάλουμε 2 buttons που να κάνουν την ίδια λειτουργία.Άλλο το spoiler (απόκρυψη κειμένου) άλλο το offtopic (σχόλιο άσχετο με τη συζήτηση) βέβαια αλλά οκ.
Δεν εμφανίζει αυτά που αναρτήθηκαν πριν γραφτείς στο site γιατί τότε θα έπρεπε να ανάβει όλο το forum.Μου γράφει όταν κάνω hover στα σκούρα pacman "Αναγνωσμένα μηνύματα" αλλά δεν έχω μπει καν μέσα στο νήμα αυτό. Δηλαδή δεν έχω διαβάσει ούτε ένα μήνυμα.
Θα διορθωθεί εντός των επόμενων μηνών.Eπίσης μόνο στα θέματα που εμφανίζονται στη κατηγορία "Τελευταία Θέματα" στην αρχική του φόρουμ, μου βγάζει αν κάνω hover στα εικονιδιάκια, "Νέες Δημοσιεύσεις" για τα φωτεινά και "Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις" για τα σκούρα. Οπουδήποτε αλλού εμφανίζονται "Μη αναγνωσμένα μηνύματα" και "Αναγνωσμένα μηνύματα" αντίστοιχα.
Manos wrote:
Δεν θα βάλουμε 2 buttons που να κάνουν την ίδια λειτουργία.Άλλο το spoiler (απόκρυψη κειμένου) άλλο το offtopic (σχόλιο άσχετο με τη συζήτηση) βέβαια αλλά οκ.
Σε κανένα forum δεν αλλάζεις τα smilies απ' όσο γνωρίζω..