Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
26 Aug 2014 16:13 - 26 Aug 2014 16:15 #148637 by Grigoris
Μην ξεχασετε μαζι με τη "- Σελίδα για subscribed topics" να κανετε και τη "- Σελίδα για followed topics"

Ποτε περιπου να τα περιμενουμε αυτα?

Επισης μην ξεχνατε να διορθωσετε οταν πατας πανω στον αριθμο πανω δεξια σε καθε ποστ να μην σε πηγαινει στην αρχικη σελιδα του site αλλα στο αντιστοιχο ποστ.
Last edit: 26 Aug 2014 16:15 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Aug 2014 21:15 - 28 Aug 2014 18:55 #148671 by Donnie Darko
Εχω και μια αλλη ιδεα.Γιατι δεν κανετε app για το PS3 και το PS4 οπως ο SKAI?!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 28 Aug 2014 18:55 by Μάνος Γρυπάρης.

More
28 Aug 2014 20:05 - 30 Aug 2014 02:49 #148758 by Μάνος Γρυπάρης
Επόμενες αλλαγές
1)Forum profiles στα οποία θα μπορείτε να δείτε τα subscribed topics σας, να επεξεργαστείτε την υπογραφή σας κτλ.
2)Επαναφορά των παλιών forum topics
3)Επαναφορά των topics-ανακοινώσεων (όροι χρήσης, διαγωνισμοί κτλ.)
4)Τα forum topic links στο GameWorld.gr/Community θα παραπέμπουν απευθείας στο τελευταίο post που γράφτηκε.
5)Διόρθωση του bug των μηνυμάτων μεταξύ velas2 και Frank16Gr.
6)Διόρθωση στα image attachments του παλιού forum που δεν εμφανίζονταν.
7)Δυνατότητα επεξεργασίας παλιών γκάλοπ.
8 )Τα forum post IDs θα παραπέμπουν στο post και όχι στην κεντρική σελίδα.
9)Τα μη αναγνωσμένα forum topics θα παραμένουν μονίμως μη αναγνωσμένα μέχρι να τα διαβάσετε.
10)Subscriptions menu button για να βλέπετε τα topics που κάνατε εγγραφή.

Οι αλλαγές αυτές θα ολοκληρωθούν ως επί το πλείστον αύριο, το αργότερο την Δευτέρα.

Το Νο.9 θα καθυστερήσει κάποιες εβδομάδες οπότε ζητούμε την κατανόησή σας. Για να μην χάνετε post απλά τσεκάρετε όλα τα subforums όποτε συνδέεστε.

Στείλτε προτάσεις μόνο για ότι αφορά νέα bugs και όχι αυτά που έχουμε ήδη αναφέρει.

GremlorD wrote: Εχω και μια αλλη ιδεα.Γιατι δεν κανετε app για το PS3 και το PS4 οπως ο SKAI?!

Ο ΣΚΑΪ είναι ο μόνος που το έχει κάνει στην Ελλάδα επομένως μάλλον παίζει κάποια συμφωνία επί πληρωμή. Εμείς ρωτήσαμε αλλά είναι αμφίβολο ότι θα μπορέσουμε να μπούμε κατά την άποψή μου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 30 Aug 2014 02:49 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Aug 2014 02:49 #148857 by Μάνος Γρυπάρης
Αλλαγές στο site: 29/8/14
Δυνατότητα επεξεργασίας των σχόλιών σας.

Αλλαγές στο forum: 29/8/14
1)Προσθήκη Forum Profile από το πάνω μενού Forum/Profile
2)Επαναφορά των topics-ανακοινώσεων (όροι χρήσης, διαγωνισμοί κτλ.). Βρίσκονται στο "Σχετικά με το GameWorld".
3)Διόρθωση του bug των μηνυμάτων μεταξύ velas και Frank16Gr. Τα μηνύματα πέρασαν στον Frank16Gr

Επόμενες αλλαγές
1)Επαναφορά των μικρών URLs στα topics
2)Τα forum topic links στο GameWorld.gr/Community θα παραπέμπουν απευθείας στο τελευταίο post που γράφτηκε.
3)Διόρθωση στα image attachments του παλιού forum που δεν εμφανίζονταν.
4 )Τα forum post IDs θα παραπέμπουν στο post και όχι στην κεντρική σελίδα.
5)Subscriptions menu button για να βλέπετε τα topics που κάνατε εγγραφή.
6)Τα μη αναγνωσμένα forum topics θα παραμένουν συνεχώς μη αναγνωσμένα μέχρι να τα διαβάσετε.

Οι αλλαγές αυτές θα ολοκληρωθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Εξαιρείται το νούμερο 6 που αναμένεται εντός φθινοπώρου, οπότε ζητούμε την κατανόησή σας. Για να μην χάνετε post απλά τσεκάρετε όλα τα subforums όποτε συνδέεστε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
31 Aug 2014 00:05 - 31 Aug 2014 00:06 #148877 by Γιάννης Πετρόχειλος
Παιδιά εγώ έχω ένα θέμα με τα blogs! Συγκεκριμένα ένα από τα blog μου δεν υπάρχει! Το link είναι εδώ ολόκληρο www.gameworld.gr/community/blogs/halo-additional-sub-story-and-intel.html (βρίσκεται και κάτω από στην υπογραφή μου) και δεν οδηγεί πουθενά! Το ίδιο ισχύει και όταν το πατάω από την ενότητα My Account των blogs...
Last edit: 31 Aug 2014 00:06 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
31 Aug 2014 12:35 #148889 by Μάνος Γρυπάρης
Υπαρχει κανονικα, τίποτα δεν χάνεται.
www.gameworld.gr/community/blogs?start=70

Απλα δεν δινει ακριβες link για καποιο λογο. Θα το στειλω για διερεύνηση.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
31 Aug 2014 12:52 #148892 by Γιάννης Πετρόχειλος

More
31 Aug 2014 22:59 #148903 by Grigoris
Αν ειναι δυνατον να προστεθει και ειδικο λινκ με το οποιο να μπορουμε να πηγαινουμε κατευθειαν στα αγαπημενα μας τοπικς.

Ειδα οτι πλεον προσθεσατε και τα subscription και απο εκει πας και στα αγαπημενα τοπικς αλλα δυστυχως δεν μπορεις να βαλεις στους σελιδοδεικτες το λινκ γιατι σε πηγαινει στα subscribed topics και οχι στα αγαπημενα.

More
01 Sep 2014 00:14 #148905 by Μάνος Γρυπάρης
Αλλαγές στο forum: 30/8/14
1)Προσθήκη των υπομενού στο βασικό μενού "Forum"
2)Όταν είστε μέσα σε subforum ή topic και κάνετε κλικ στην επιλογή "Forum" τώρα παραπέμπεστε απευθείας στην κεντρική σελίδα του Forum κι όχι στα νέα μηνύματα.
3)Όταν κάνετε κλικ στο post ID στα δεξιά ενός post, η σελίδα κάνει navigate στο post και όχι στην κεντρική του GameWorld.gr

Επόμενες αλλαγές στο Forum
1)Σωστή λειτουργία του Forum profile menu
2)Τα forum topic links στο GameWorld.gr/Community θα παραπέμπουν απευθείας στο τελευταίο post που γράφτηκε.
3)Διόρθωση στα image attachments του παλιού forum που δεν εμφανιζόταν.
4)Τα μη αναγνωσμένα forum topics θα παραμένουν συνεχώς μη αναγνωσμένα μέχρι να τα διαβάσετε (εντός φθινοπώρου 2014)

fits79 wrote: Αν ειναι δυνατον να προστεθει και ειδικο λινκ με το οποιο να μπορουμε να πηγαινουμε κατευθειαν στα αγαπημενα μας τοπικς.

Ειδα οτι πλεον προσθεσατε και τα subscription και απο εκει πας και στα αγαπημενα τοπικς αλλα δυστυχως δεν μπορεις να βαλεις στους σελιδοδεικτες το λινκ γιατι σε πηγαινει στα subscribed topics και οχι στα αγαπημενα.

Σε πηγαίνει στην κεντρική σελίδα του προφίλ σου όπου μπορείς να δεις, τόσο Subscribed topics όσο και Αγαπημένα.

Εσύ εννοείς να μπουν ξεχωριστά menu links όπου στο ένα να υπάρχουν τα Subscribed topics και στο άλλο τα Αγαπημένα?

Ουσιαστικά ένα κλικ θέλεις να γλιτώσεις αν το κατάλαβα σωστά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Sep 2014 09:23 #148944 by Grigoris
Υπαρχει ενα θεμα οτι σε οποιο τοπικ και να ποσταρω κανει αυτοματα subscribed και δεν πρεπει να γινεται κατι τετοιο.