Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Divinity: Original Sin 2

24 May 2017 23:02 #198871 by Μάνος Γρυπάρης


Το Divinity: Original Sin ήταν ένα αξιόλογο Action Hack 'n' Slash RPG και η συνέχειά του, το Divinity: Original Sin 2, ανακοινώθηκε το 2015 μαζί με το Kickstarter. Η Larian Studios έλαβε 850.000 δολάρια σε crowdfunding!

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου για PC (Windows/Linux) και Mac. Τα άλλα format θα ακολουθήσουν μετά το λανσάρισμα.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Aug 2017 18:48 #204622 by Πιέρρος Φουστέρης
Νέο τρέιλερ



Η Βελγική Larian Studios κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Divinity: Original Sin 2 παρουσιάζοντας μια σειρά από features του παιχνιδιού καθώς και να τονίσουν το replayability του. Οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε έξι διαφορετικές origins.



Όπως δηλώνει και το τρέιλερ το Divinity: Original Sin 2 θα περιέχει επίσης “pen and paper RPG freedom” με επιλογές διαλόγου, gear και άλλους τρόπους να εξερευνήσετε τον τεράστιο κόσμο του.

Το Divinity Original Sin 2 έρχεται στις 14 Σεπτεμβρίου για PC και Mac. Αναπτύσσεται με την Divinity Engine 3.0 που περιλαμβάνει rendering βασισμένο στα physics, επίσης ξεχωριστά physics για τα ρούχα και δυναμικη΄αλλαγή μουσικής. Θα υποστηρίζει μέχρι και Game Master Mode για τους fans των table-top RPG.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Sep 2017 13:50 - 02 Sep 2017 16:14 #204734 by Angel
Replied by Angel on topic Divinity: Original Sin 2
Collector's Edition



Η εταιρεία ανάπτυξης Larian Studios ανακοίνωσε την Collector's Edition του επερχόμενου RPG Divinity: Original Sin 2.

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία στο κατάστημα της εταιρείας. Η περιορισμένη Collector's Edition περιλαμβάνει μια φιγούρα βαμμένη στο χέρι, ένα κουτί που χρησιμεύει και σαν Game Master Screen για τους λάτρεις των tabletop RPGs, δύο βιβλία, έναν χάρτη από σατέν της περιοχής Reaper's Coast, ένα βιβλίο οδηγιών και έναν κωδικό του game για το Steam. Το κόστος της έκδοσης ανέρχεται στα 169 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα κυκλοφορίας του Divinity: Original Sin 2. Αξίζει να αναφέρουμε πως μόνο 1000 αντίτυπα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία.



Τα δύο βιβλία διαθέτουν σκληρό εξώφυλλο και ονομάζονται "Modern Chronicles of Reaper's Coast" και "Essential Compendium of Notable Rivellonian Artwork". Το πρώτο αφορά το σενάριο του game και περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία της Rivellon, ενώ το δεύτερο περιέχει διάφορες εικόνες και concept art. Και τα δύο βιβλία έχουν πάνω από 100 σελίδες.

Στην φιγούρα απεικονίζεται ο Fane, του οποίου το παρελθόν αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Έχει ύψος σχεδόν 26 εκατοστά και ο undead χαρακτήρας φοράει την Mask of the Shapeshifter με τα τέσσερα πρόσωπα. Τέλος, το κεφάλι του είναι αποσπώμενο και μπορείτε να το αλλάξετε με ένα κεφάλι σκελετού.

Στο Divinity: Original Sin 2 μπορείτε να εξερευνήσετε την Rivellon σαν τον undead Fane, με ξεχωριστές abilities και traits. Αν κάνετε τη συγκεκριμένη επιλογή, θα μπορείτε να διαλέξετε σε ποια race ανήκατε πριν το θάνατό σας. Τα traits της race που επιλέξατε συνδυάζονται με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Fane.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε την Divinity: Original Sin 2 Collector's Edition εδώ.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Sep 2017 22:07 #204761 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ανυπομονώ! Το 1ο είναι στα αγαπημένα μου παιχνίδια! Ελπίζω να μην απογοητεύσει!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Sep 2017 14:46 #205654 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Divinity: Original Sin 2: πωλήσεις και ταυτόχρονοι παίκτες


Το Divinity: Original Sin 2 ξεκίνησε δυναμικά την κυκλοφορία του πετυχαίνοντας σχεδόν 500.000 πωλήσεις σε PC σε μόλις τέσσερις μέρες.

Η επιτυχία του μοναδικού αυτού RPG ίσως σημαίνει πως ο δρόμος για την κυκλοφορία του σε κονσόλες είναι ανοικτός. Η εταιρεία ανάπτυξης Larian Studios θα παρακολουθήσει την πορεία του game στα PC και ίσως υπάρξει κάποια σχετική ανακοίνωση στο μέλλον, αλλά για την ώρα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο ιδιοκτήτης της Larian Studios, Swen Vincke, δήλωσε: "Είναι φανταστικό και ταυτόχρονα πολύ περισσότερο απ' όσο περιμέναμε. Κοντεύουμε τις 500.000 πωλήσεις, κάτι που μας πήρε δυό με τρείς μήνες να πετύχουμε όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Divinity: Original Sin. Όσον αφορά την κυκλοφορία σε κονσόλες για την ώρα έχουμε επικεντρωθεί στο πρώτο patch για την έκδοση σε PC, το οποίο είναι προγραμματισμένο για αυτή την εβδομάδα. Με τόσους πολλούς gamers έχουμε προβλήματα με τους servers και προσπαθούμε να τα λύσουμε το συντομότερο δυνατόν. Μετά η ομάδα ανάπτυξης θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα και στο μέλλον θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε στις επόμενες κινήσεις μας".

Εκτός από την πολύ πετυχημένη κυκλοφορία, το Divinity: Original Sin 2 έφτασε κι άλλο ένα σημαντικό ορόσημο. Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ήταν στην τέταρτη θέση της λίστας με τους περισσότερους ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, κάτω από τα PlayerUnknown's Battlegrounds, Counter-Strike: Global Offensive και Dota 2. Το RPG της Larian Studios έφτασε τελικά στους 75.429 ταυτόχρονους παίκτες, αποτελώντας σοβαρό ανταγωνιστή των Grand Theft Auto 5 και Team Fortress 2 και δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους servers του τίτλου τα οποία θα επιλυθούν στο άμεσο μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Sep 2017 23:38 #205671 by Mike Triantafyllou
αξίζει το χει παίξει κανείς ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2017 10:58 #205679 by Μαρίνος Τζώτζης

triantafylloumike wrote: αξίζει το χει παίξει κανείς ?


Αυτό όπως και το πρώτο είναι ότι καλύτερο και κοντινότερο σε πιο παλιά RPG όπως Baldur's Gate ή Icewind Dale. Αν ήσουν fan αυτών τότε δώστους μια ευκαιρία, αξίζουν! Αν πάλι όχι αξίζουν όπως και να'χει. Υπάρχει ένας τεράστιος κόσμος να εξερευνήσεις ενω το gameplay είναι μια χαρά οπότε θα σε κρατήσει αρκετές ώρες!
The following user(s) said Thank You: Mike Triantafyllou

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2017 12:06 #205831 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TaloN_VerSe wrote: αξίζει το χει παίξει κανείς ?


Για το Original Sin 2 εγώ δεν μπορώ να σου πω ακόμα καθώς δεν το έχω παίξει, αλλά η σειρά γενικά είναι πολύ καλή. Έχει τεράστιο lore, ωραίο σύστημα μάχης και αρκετό χιούμορ καθώς και εξαιρετικό σύστημα με classes και συνδυασμούς με αυτά. Αν δεν έχεις παίξει το πρώτο Original Sin κάνε το, είναι τρομερό RPG. Μου πήρε περίπου 90κατι ώρες, γεμάτη και αξέχαστη εμπειρία!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Oct 2017 17:17 #206447 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τερμάτισε το Divinity: Original Sin 2 σε 37 λεπτά


Δεν έχει περάσει ένας μήνας από την κυκλοφορία του Divinity: Original Sin 2 και κάποιος ήδη το τερμάτισε στον χρόνο-ρεκόρ 37 λεπτά.

Ο gamer Onin χρησιμοποίησε μια έξυπνη τακτική για να τερματίσει τον τίτλο σε 37 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα. Έπαιξε σαν Fane και χρησιμοποίησε την racial ability Play Dead για να τερματίζει τις μάχες και να φεύγει μακριά τους. Ο λόγος που η τακτική του πέτυχε είναι γιατί δεν είχε άλλα μέλη στο party του χάρις σε ένα playstyle που λέγεται Lone Wolf. Επίσης με την ability Tactical Retreat σε συνδυασμό με το skill Cloak and Dagger παρέμεινε κρυμμένος, γεγονός που του επέτρεπε να ξεφεύγει πιο εύκολα από τους εχθρούς.

Δείτε το βίντεο:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Nov 2017 02:15 #208178 by Angel
Replied by Angel on topic Divinity: Original Sin 2
Divinity: Original Sin 2 Review


Το νέο κεφάλαιο της σειράς έχει έρθει και δεν θα μπορούσε να λείπει το review του. Διαβάστε το και πείτε μας την άποψη σας.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification