Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

MapleStory 2

30 Jun 2018 21:18 #215648 by Μάνος Γρυπάρης
Η Κορεάτικη Nexon γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία στη χώρα της στα MMORPG, όχι ωστόσο και στην Ευρώπη όπου οι απαιτήσεις των gamers είναι υψηλότερες.

Το MapleStory δεν διαδόθηκε ποτέ κυρίως λόγω του πολύ απλού gameplay και των επίσης λιτών καρτουνίστικων γραφικών του που στα μάτια των περισσότερων gamers είναι αδιάφορα. Το 2D Side-Scrolling MMORPG απέτυχε πλήρως στη δύση.

Με το MapleStory 2 που κυκλοφόρησε σε Κορέα και Κίνα (και για το οποίο κανείς δεν ανυπομονεί στη δύση) η Nexon αποφάσισε να ακολουθήσει την μόδα των Battle Royale games και να εισάγει μέχρι και Battle Royale mode στο παιχνίδι της, μήπως καταφέρει να το κάνει ενδιαφέρον. Για τον σκοπό αυτό θα τρέξει μία beta δύο εβδομάδων, ξεκινώντας από τις 18 Ιουλίου και ολοκληρώνοντάς την 1ην 1η Αυγούστου, ενώ όσοι συμμετάσχετε θα μπορείτε να προσκαλέσετε και τους φίλους σας. Η ανακοίνωση έγινε από την Nexon America, άρα πιθανότατα η beta θα είναι διαθέσιμη και στα αγγλικά.

Κάντε κλικ εδώ για να συμμετάσχετε
maplestory2.nexon.net/en/signup

Για την closed beta θα μπορείτε να κερδίσετε beta keys και μέσω Twitter στo account @PlayMaple2, στο επίσημο site, αλλά και μέσω περιφερειακών Razer, τα οποία θα έχουν δώρο beta key. Το MapleStory 2 θα έχει το Mushking Royale, ένα mode 50v50 που θα τρέξει μόνο το τριήμερο 20-22 Ιουλίου. Σε αυτό το mode θα μπορείτε να σκαρφαλώσετε σε τοίχους, να πηδήξετε εμπόδια, να κρυφτείτε σε θάμνους και να ανεβάσετε το Strength σας σκοτώνοντας τέρατα.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Mar 2022 00:50 #261924 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic MapleStory 2
O ιδρυτής της εταιρείας Nexon, Jung-ju Kim, έφυγε από τη ζωή




Αιτία θανάτου δεν δόθηκε.

Ο Jung-ju Kim, ιδρυτής της Nexon, έφυγε από τη ζωή.

Ο Jung-ju Kim, ο οποίος ίδρυσε τον κορεατικό εκδοτικό οίκο games Nexon το 1994 και τον οδήγησε στην ανάπτυξη αρκετών πρώιμων MMO , όπως τα The Kingdom of the Winds, MapleStory και Mabinogi, πέθανε σε ηλικία 54 ετών. O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nexon, Owen Mahoney, δήλωσε: "Είναι δύσκολο να εκφράσουμε την τραγωδία της απώλειας του φίλου και μέντορα μας Jay Kim, ενός ανθρώπου που είχε ανυπολόγιστα θετικό αντίκτυπο στον κόσμο. Ως ιδρυτής και οραματιστής ηγέτης, ο Jay ενθάρρυνε τους γύρω του να αγνοούν τους σκεπτικιστές και να εμπιστεύονται το δημιουργικό τους ένστικτο. Θα λείψει βαθιά από την οικογένεια της Nexon και τους πολλούς φίλους του".



Ο Jung-ju Kim απομακρύνθηκε από τη διοίκηση της Nexon μετά την εισαγωγή της εταιρείας στο χρηματιστήριο του Τόκιο το 2011 και αποχώρησε από το διοικητικό της συμβούλιο το 2016. O Jung-ju Kim συνέχισε να ασχολείται με "επενδυτικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες" μέσω της μητρικής εταιρείας της Nexon, της πρώτης παγκόσμιας επενδυτικής εταιρείας NXC Corporation. Ο Kim αποχώρησε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της NXC και από μέλος του διοικητικού της συμβουλίου το 2021. Αιτία θανάτου δεν δόθηκε, αλλά η NXC δήλωσε στους Korea Times : "O Jung-ju Kim λάμβανε θεραπεία για κατάθλιψη και λυπούμαστε που φαίνεται να επιδεινώθηκε πρόσφατα". Ο Jung-ju Kim αφήνει πίσω του μια σύζυγο και δύο κόρες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification