Χαίρετε και από εμένα!Back in Black...
Η αλήθεια είναι πως είχα την συγκεκριμένη ιδέα όταν γινόταν το τουρνουά FM,αλλά τελικά δεν ευοδώθηκε.Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως.
Όπως ενημέρωσα και τον Frank θα έρθω στον αγώνα,Σάββατο μπορώ και εγώ μιας και το ματς με τον Ατρόμητο είναι Κυριακή.Ευχαριστώ που το μεταθέσατε για να μπορώ να έρθω και εγώ.Δεν μπορούσα λόγω προβλήματος στο πόδι αλλά από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσω ξανά τρέξιμο και ένα ματς είναι ότι πρέπει για να επανέλθω σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς!
Από ότι βλέπω όλοι κέντρο και τέρμα παίζετε...
Εγώ θα κάνω την διαφορά και θα πω επίθεση για όσους δεν με ξέρουν:
[center:ilcxrahe]
[/center:ilcxrahe]
Τα στατιστικά είναι λίγο ριγμένα λόγω του τραυματισμού μου(2,5 μήνες εκτός) αλλά θα ανέβουν!Όσο για αυτό το finishing 13,με την SI είμαστε στα δικαστήρια...τα υπόλοιπα θα τα κανονίσει ο δικαστικός μου εκπρόσωπος... :ninja:
@Reaper:Έχω να παίξω μπάλα 2,5 μήνες και θα έρθω για μπάλα και μόνο.Τώρα αν εσύ θες να γυρίσεις ταινία και να σταματάμε το παιγχνίδι για να τραβάμε πλάνα σε κάθε πάσα,να πάρω αν είναι τηλέφωνο τον Μπραντ Πιτ να περάσει αν είναι από casting...
Το γήπεδο το κλείσατε ή ακόμα?Παλλήνη πιστεύω για τους περισσότερους είναι στου διαόλου την μάνα αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα.1 ώρα και ταξίδι...