Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο Μάρκος Παγδατής στον τελικό του Australian Open

More
26 Jan 2006 16:40 #7868 by Μάνος Γρυπάρης
Ένας Κύπριος που μεγάλωσε στην Αυστραλία! Ο Μάρκος Παγδατής έκανε την υπέρβαση και στα προημιτελικά απέκλεισε έναν από τους καλύτερους τενίστες στην παγκόσμια κατάταξη. Τώρα, στον ημιτελικό, έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα του στέλνοντας τον Νταβίντ Ναλμπαντιάν για τσάι! Προκρίθηκε στον τελικό κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά ενα δικό μας παιδί! (για άλλη μια φορά στο τελευταίο σετ!) Σε όλους αυτούς τους αγώνες είχε μεγάλη υποστήριξη από Έλληνες ομογενείς. Στις εξέδρες γινότανε πανικός από ιαχές (το τένις μπορεί να είναι ήρεμο άθλημα αλλά οι Έλληνες από εποχή Δανιηλίδου και μετά το έχουν κάνει ποδοσφαιρική εξέδρα γιατί ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ, με τον τσαμπουκά τα παίρνουμε τα ματς!)

Προκρίνεται λοιπόν στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Φέντερερ (Νο1) ή τον Κίφερ (Νο21), ζευγάρι που θα προκύψει από τον άλλο ημιτελικό. ’ντε και με την κούπα ρε Μάρκο!

Διαβάστε τα όλα:
www.sportime.gr/other_inside.asp?article_id=5220

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2006 18:55 #7876 by paris
egw filoi paizo tennis, o pagdatis se sxesh me aytous pou exoyme
itan o kalyteros kai perimena auto to bam
ela re theeeee!!!!!!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Jan 2006 20:46 #7879 by a Guest
Μπράβο του,άντε και την κούπα... :armata-bravo: :armata-bravo: :armata-bravo:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
27 Jan 2006 14:48 #7896 by a Guest
Θα την σηκώσει την κούπα!!! :cup: ’μα πάρεις φόρα και τον μεγαλύτερο αντίπαλο τον βλέπεις για πλάκα! Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Εθνικές μας ομάδες (Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου)!!!! :hellas:

More
28 Jan 2006 03:11 #7950 by Kleanthis
Σε ζωντανή μετάδοση απ' τη ΝΕΤ ο αγώνας.
Κυριακή στις 10:00 όλοι ΝΕΤ!

More
29 Jan 2006 01:20 #7975 by Γιώργος Καραλιάς
Τρομερός ο Παγδατής, αλλά με αντίπαλο τον Φέντερερ δεν νομίζω να καταφέρει και πολλά...

Love Is The Dance Of Eternity...

More
29 Jan 2006 11:22 #7982 by Μάνος Γρυπάρης
www.sportime.gr/other_inside.asp?article_id=5490

10:30 τελικά ξεκίνησε στην ΕΤ1!
Εκπληκτικό παιχνίδι. Ο Παγδατής τον παίζει στα ίσα! Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα δύο game. Όταν ο Μάρκος του έκανε το πρώτο σπάσιμο σερβίς είδα τον Φέντερερ πολύ αγχωμένο.

Ακούστε το Έλληνες!
1-0 σετ ο Παγδατής! (7-5 στα game!)

ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΚΟ για πλάκα! :armata OK:

Ο Μάρκος είναι πολύ δυνατός. Έχει αντοχές που φαίνονται ιδιαίτερα στα τελευταία σετ των παιχνιδιών όταν οι άλλοι <<κλατάρουν>>. Πάνω από 200 χιλιόμετρα/ώρα τα σερβίς του (έφτασε και ένα στα 216! Απίστευτο!). Και ρισκάρει πολλές φορές σε δυνατά σερβίς. Μερικές φορές αυτό του κοστίζει βέβαια αλλά εγώ τον πάω. Έχει στυλάκι! Ο Φέντερερ απ'την άλλη δίνει τρελά φάλτσα στη μπάλα. Σήμερα όμως έχει κάνει κάτι γελοία αβίαστα λάθη τα οποία επαναλαμβάνονται συνέχεια. Τελείως ντεφορμέ, έχεις την εντύπωση ότι χθες το βράδυ κοιμήθηκε 4 ώρες!

ΠΑΡΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!

Το τι βλέπουμε στην εξέδρα δεν λέγεται. Κυπριακές σημαίες, ελληνικά καπέλα, κάτι τύπους με κυπριακές στολές να χορεύουνε...ΕΞΕΔΡΑ EURO 2004!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Jan 2006 11:53 #7984 by Kleanthis
Πάει πολύ καλά ο Μάρκος!!!
Ο Φέντερερ δείχνει να τα 'χει χαμένα...
Όπως έλεγε και ...κάποιος:"Τους ξεράναμε, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Θα τους το πούμε μετά, θα το διαβάσουν στα νέα της Ζυρίχης(εν προκειμένω)"

Πάμε γεράαααα!
1-0 σετ και 2-1 μπροστά στα Game του 2ου σετ!

More
29 Jan 2006 13:52 #7988 by Μάνος Γρυπάρης
Δυστυχώς το Τσακάλι λύγισε! Απ'τη μία το 3ο σετ που πήρε προβάδισμα ο Φέντερερ με αμφισβητούμενη μπαλιά στο τελευταίο game, απ'την άλλη η κράμπα του Παγδατή, τελικά στο 4ο σετ δεν μπόρεσε να τρέξει για να προλάβει τις δύσκολες μπαλιές του Φέντερ και ηττήθηκε 3-1 σετ.

www.sportime.gr/other_inside.asp?article_id=5571

"Maybe the future Tennis King" είπε ο πρόεδρος της Αυστραλέζικης Ομοσπονδίας στο τέλος!

ΥΓ. Anyway, για να χαλαρώσετε για πάρτε μάτι λίγο στο Internet την κοπελιά του Μάρκου Παγδατή, Camille Neviere (στο Google κάτι βγάζει)

"Νιώθω σαν να είναι ένα όνειρο" είπε ο Μάρκος στο τέλος. Έναν έναν τους ευχαρίστησε όλους και τέλος ανέφερε ότι "Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου στην Κύπρο". Την κοπελιά του όμως δεν θυμάμαι να την ευχαρίστησε (ΑΧΕΜ! :mrgreen: )

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Jan 2006 14:41 #7992 by Μιχάλης Πλατάρης