Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Άρης 2009/2010

More
19 Jul 2009 14:19 #56799 by Frank
Replied by Frank on topic Άρης 2009/2010
Κουλουχέρης: «Περνάω την καλύτερη σεζόν»

http://resources.sport-fm.gr/Imaginator/supersportFM/images/news/09/07/18/182729.jpg?w=400

Την καλύτερη του χρονιά στον Αρη διανύει ο Θέμης Κουλουχέρης, όπως δήλωσε ο ίδιος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα πλαίσια της Media Day. Ο Έλληνας αμυντικός, είναι ευχαριστημένος από τη δουλεία που γίνεται στους «κίτρινους» και στόχος της ομάδας είναι να διατηρηθεί στις ψηλες θέσεις του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είναι φυσικό κάθε χρόνο να κάνουμε ένα βήμα πιο πάνω από οργανωτικής απόψεως. Στα τέσσερα χρόνια που είμαι στον ΑΡΗ στην Β΄ Εθνική έζησα τη χειρότερη σεζόν και αυτή τη στιγμή περνάω την καλύτερη, τόσο σε νοοτροπία όσο και σε οργάνωση, αλλά και τις φιλοδοξίες για το μέλλον. Στόχος είναι να καθιερωθούμε στα ψηλά πατώματα της Λίγκας και να πετύχουμε κάτι παραπάνω από πέρσι. Είναι δείγμα υγείας ότι υπάρχουν πολλοί και ικανοί ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις και στην θέση που αγωνίζομαι εγώ.

Αποδεικνύεις ότι είσαι μεγάλη ομάδα, ότι έχεις στόχους. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ποδοσφαιρικό εγωισμό, θέλουν να παίζουν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να παίζει αυτός που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Περνάω περισσότερο χρόνο με τους συμπαίκτες μου μέσα στη χρονιά παρά με τους δικούς μου ανθρώπους. Για αυτό πρέπει να υπάρχει καλό κλίμα και φέτος υπάρχει και είναι δεδομένο ότι αυτό θα συμβάλει και στο αγωνιστικό κομμάτι».

Συμφωνία με Μπουαζά

Σε όλα φαίνεται πως τα έχουν βρει ο Άρης και ο Χαμέρ Μπουαζά. Οι διοικούντες την ΠΑΕ εξασφάλισαν τη συγκατάθεση του 24χρονου Αλγερινού, με γαλλικό διαβατήριο, αριστερού μέσου της Φούλαμ και το μόνο που απομένει να συναινέσει στη μεταγραφή και ο αγγλικός σύλλογος.

[right:1yuw35k8]sport-fm.gr[/right:1yuw35k8]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jul 2009 11:09 #56904 by Frank
Τελειώνει του Φερνάντες

http://resources.sport-fm.gr/Imaginator/supersportFM/images/news/09/07/20/090618.jpg?w=400

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Ντάριο Φερνάντες για να συζητήσει με τη διοίκηση του Άρη. Αν ο Αργεντινός μέσος κατάφερε να εξασφαλίσει ισπανικό διαβατήριο, τότε θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει στους «κίτρινους». Οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, η οποία προσπαθεί να «ρίξει» τα συμβόλαια των παικτών της.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση του Αμέρ Μπουαζά. Οι «κίτρινοι» έχουν εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού, ωστόσο η Φούλαμ προτιμά να τον πουλήσει και όχι να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Το θέμα, όμως, είναι ότι οι δύο μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας του Ιομάρ Μαζίνιο βρίσκονται στην τελική ευθεία και, εκτός απροόπτου, θα ολοκληρώσουν το φετινό παζλ.

Δεν παίζει με Μπάρι ο Νέτο

Χωρίς τον Νέτο θα αγωνιστεί ο Άρης στο φιλικό της Τρίτης (στις 17:00 τοπική ώρα) με την Μπάρι στο γήπεδο της Βαλφλοριάνα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, ύστερα από σύγκρουση που είχε με τον Σάνελ Γιάχιτς. Αμέσως του τοποθετήθηκε πάγος και σήμερα θα εξεταστεί εκ νέου από τον Βαγγέλη Πανταζή. Ο 28χρονος παίκτης θα μείνει 2-3 μέρες εκτός προπονήσεων και δεν υπολογίζεται από τον Ιομάρ Μαζίνιο για το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα.

Φλάβιο: «Να βγούμε στην Ευρώπη»

Την έξοδο του Άρη στην Ευρώπη έθεσε ως προσωπικό του στόχο ο Φλάβιο Πίντο, όπως δήλωσε στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στην Ιταλία. «Θα έλεγα ότι στόχος μου είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και φυσικά να βγούμε στην Ευρώπη. Ισως να παλέψουμε και για κάτι παραπάνω, αν και δεν θέλω να βλέπω τόσο μακριά. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να δούμε τι καταφέραμε», τόνισε ο Βραζιλιάνος μπακ.

Ο 29χρονος παίκτης εξήγησε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε τον Άρη, αν και είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες: «Είχα προτάσεις από ομάδες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Επέλεξα τελικώς τον Αρη, γιατί είναι πιο κοντά στο στυλ παιχνιδιού μου. Ο Αρης παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, γνώριζα από πριν την ομάδα, το γήπεδο, τον κόσμο και ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα».

Περισσότερα στο σημερινό (20/07) φύλλο της «SportDay»…

[right:is8chbmv]sports-fm.gr[/right:is8chbmv]

Σεφτέ στα γκολ ο «Λόκο»

Δυο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1), ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου οικογενειακού διπλού, που έδωσαν οι παίκτες του Άρη, στην Ιταλία με τον Αμπρέου να... ανοίγει λογαριασμό. Ο Ιομάρ Μαζίνιο δοκίμασε τέσσερις διαφορετικές ενδεκάδες κατά τη διάρκεια των δυο 25λεπτων ημιχρόνων. Ο προπονητής του Άρη έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά ανησύχησε από τους μικροτραυματισμούς των Αμπρέου και Νέτο. Το gazzetta.gr είναι στο Σαν Βιτζίλιο.

Το πρώτο οικογενειακό διπλό έπαιξαν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Άρη. Η προπόνηση ξεκίνησε στις 9:00 και μετά το απαραίτητο ζέσταμα, ο Ιομάρ Μαζίνιο χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δυο ομάδες.

Από τη μια πλευρά, οι «μπλε», σε διάταξη 4-2-3-1, με τον Σηφάκη κάτω από δοκάρια, τους Νέτο, Νασούτι, Γκιάρο και Αράνο στην άμυνα, Ναφτί και Πρίττα στα αμυντικά χαφ, Κάλβο, Γκρασιάν και Αραβίδη στη μεσοεπιθετική γραμμή και τον Αμπρέου στην κορυφή της επίθεσης.

Ίδια διάταξη είχαν και οι «κίτρινοι», με τον Πιοβεζάν στο τέρμα, τους Βανγκέλι, Κουλουχέρη, Γιάχιτς, Φλάβιο στα μετόπισθεν, μπροστά τους, τους Γκαρσία, Μπατιόν, δεξιά τον Χαβίτο, αριστερά τον Κάμπορα και τον Κόκε πίσω από τον προωθημένο, Λαμπριάκο.

Όπως και στην πρώτη άσκηση με τα τελειώματα των φάσεων, τρεις ημέρες νωρίτερα, έτσι και στο σημερινό, πρώτο δίτερμα, το λογαριασμό στα γκολ, άνοιξε ο «Λόκο» Αμπρέου, με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα από ασίστ του Αραβίδη. Το 1-1 έγινε με αυτογκόλ του Ρονάλντο Γκιάρο, ύστερα από πονηρή εκτέλεση φάουλ του Σέρχιο Κόκε. Το πρώτο ημίχρονο διήρκησε 25 λεπτά και στην επανάληψη ο Μαζίνιο άλλαξε και τις δυο ομάδες.

Το 4-2-3-1 παρέμεινε για τους «μπλε», με τον Πιοβεζάν κάτω από τα γκολποστ, τους Φλάβιο, Γκιάρο, Ρομπέρζ και Αράνο στην άμυνα, Μπατιόν και Γκαρσία στο κέντρο, Κάλβο, Κόκε, Αραβίδη στη μεσοεπιθετική γραμμή και τον Κάμπορα στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «κίτρινοι» έπαιξαν με διάταξη 4-4-2. Τερματοφύλακας ήταν ο Πέσκοβιτς, οι Νέτο, Γιάχιτς, Κουλουχέρης και Βανγκέλι αποτέλεσαν την τετράδα στην άμυνα, οι Χαβίτο, Πρίττας, Ρόβας και Ντέιλι έπαιξαν στο κέντρο και το δίδυμο στην επίθεση, αποτέλεσαν οι Αμπρέου και Λαμπριάκος.

Ο Σέρχιο Κόκε με εκπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για τους «μπλε», η ισοφάριση για τους «κίτρινους» ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρασιάν.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου 25λεπτου υπέστησαν μικροτραυματισμούς ο Αμπρέου (μυικό σπασμό) και ο Νέτο (διάστρεμμα ποδοκνημικής). Για τον Ουρουγουανό δεν υπάρχει καμιά ανησυχία, ο βραζιλιάνος, δεξιός μπακ, θα εξεταστεί αύριο από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, για να φανεί η σοβαρότητα του τραύματός του.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο έδωσε ρεπό στους παίκτες του για το απόγευμα, οπότε η επόμενη προπόνηση θα γίνει αύριο το πρωί.

Τα highlights

Η ατάκα: Λίγο πριν ξεκινήσει το διπλό ο Μαζίνιο μάζεψε τους παίχτες του στο κέντρο του γηπέδου και τους είπε «Παιδιά, κάτι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί και βασικοί, υπάρχει μόνο η ομάδα».

Η γκάφα:
Το υπερβολικό πάθος καμιά φορά κάνει …κακό. Σε μια ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γιάχιτς συγκρούστηκε άθελά του με τον Νέτο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βραζιλιάνου. Το αξιοπερίεργο είναι πως έπαιζαν στην ίδια ομάδα.

Το αστείο: Όταν τραυματίστηκαν ο Αμπρέου και ο Νέτο και έμειναν με εννιά οι «κίτρινοι», ο Σταύρος Λαμπριάκος σε μια αντεπίθεση των «μπλε» φώναξε «εεε τι κάνετε ρε, με μείον δυο παίζουμε».

H οδηγία:
Όποτε έπαιρνε τη μπάλα ο Λεάντρο Γκρασιάν, έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Ιομάρ Μαζίνιο, τον προέτρεπε να σουτάρει, «Μη φοβάσαι, σούταρε», ήταν η οδηγία του προπονητή του Άρη.

Ο πρωταγωνιστής: Ο Κριστιάν Νασούτι δείχνει πως είναι ο παίκτης που θα λύσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε πέρσι ο Άρης στην άμυνα. Ο αργεντινός στόπερ, ήταν άψογος στα καθήκοντά σε όλη τη διάρκεια του πρώτου 25λεπτου, ενώ όταν τραυματίστηκε ο Νέτο έπαιξε σαν δεξιός μπακ, στην επανάληψη, παρά το γεγονός πως δεν γνωρίζει τη θέση.

O αδύναμος κρίκος: Η εκτυφλωτική ηλιοφάνεια που σε αρκετές περιπτώσεις δυσκόλεψε τους τερματοφύλακες του Άρη.

To γκολ: Πανέμορφο το τέρμα που πέτυχε ο Σέρχιο Κόκε. Ο «καπιτάνο» του Άρη δέχτηκε την ασίστ του Κάμπορα έξω από τη μεγάλη περιοχή και κεραυνοβόλησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Πέσκοβιτς.

H φάση: Ο Χρήστος Αραβίδης απέσπασε τα εύσημα από τους συμπαίκτες του, όταν «άδειασε» με εκπληκτική ντρίμπλα τον Φλάβιο, στο πρώτο ημίχρονο.

* Στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ιταλία, μίλησε ο Σλοβάκος γκολκίπερ του Άρη Μίχαλ Πέσκοβιτς, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Μετά από δύο χρόνια παραμονής στην Πολωνία, ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Θέλω να νιώσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη μέσα στο γήπεδο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις.

Το μοναδικό πρόβλημά μου είναι ότι δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα. Είμαι ευχαριστημένος από τον κ. Ουέλερσον, αλλά και από τους Σηφάκη και Ρενάτο. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Παλιότερα είχα αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα κάτω των 21. Όνειρο κάθε παίκτη είναι να αγωνιστεί στην Εθνική του ομάδα. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει τώρα είναι να προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται, να μάθω καλά τη γλώσσα και από κει και πέρα βλέπουμε. Χρειάζομαι λίγο χρόνο περισσότερο».

* Επιπόλαιος αποδείχτηκε τελικά ο τραυματισμός του Κρίστι Βανγκέλι κατά τη διάρκειας της χθεσινής προπόνησης. Ο Αλβανός μπακ του Άρη δεν είχε κάτι το σοβαρό και πήρε μέρος κανονικά στο σημερινό δίτερμα.

[right:is8chbmv]gazzetta.gr[/right:is8chbmv]

More
21 Jul 2009 10:11 #57006 by Frank
Σήμερα υπογράφει ο Φερνάντες

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντάριο Φερνάντες στον Άρη. Ο Αργεντινός μέσος είχε χθες τρίωρη συνάντηση με τον Γιάννη Κόντη, με τον οποίο συμφώνησε σε όλα για συνεργασία ενός έτους και μόλις γίνει κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, θα γίνει και τυπικά παίκτης των «κίτρινων». Ο 31 ετών παίκτης θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει στους Θεσσαλονικείς.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες έχουν δώσει τα χέρια με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία ανήκει ο πρώην άσος του Πανιωνίου, η οποία προσπαθεί να μειώσει τα συμβόλαια των παικτών της και δέχθηκε να πάρει ένα ποσό από τον Άρη για να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Ο Φερνάντες πιθανολογείται να μεταβεί την Τετάρτη στην Ιταλία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Η καριέρα του Φερνάντες

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜ. ΓΚΟΛ
2000/01 Ιντεπεντιέντε - -
2001/02 Ολίμπο - -
2002/03 Κίλμες 24 3
2003/04 Κίλμες 8 -
2004 Κομπρελόα 12 3
2004/05 Γοδόι Κρουζ 13 2
2005/06 Πανιώνιος 27 3
2006/07 Πανιώνιος 15 1
2007/08 Πανιώνιος 24 2
2008/09 Μπεϊτάρ 30 1

• Αντίθετα, πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Αμέρ Μπουαζά. Η Φούλαμ δεν θέλει να δανείσει τον παίκτη αλλά να τον πουλήσει έναντι 1,2 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν μπορούν να δαπανήσουν οι «κίτρινοι».

Βλέπουν Αμπελάιρας

Η υπόθεση του Φερνάντες μπορεί να μοιάζει τελειωμένη, όμως στον Άρη έχουν πάρει τα μέτρα τους και, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση. Πρόκειται για τον Ματίας Αμπελάιρας, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ και διαθέτει ιταλικό διαβατήριο.

Ο 24χρονος παίκτης θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες της αργεντίνικης ομάδας, προέρχεται από τις ακαδημίες της και από το 2004 που έκανε ντεμπούτο με την 1η ομάδα, μετράει 68 παιχνίδια και δέκα γκολ. Τη σεζόν που πέρασε ήταν βασικότατος (30 αγώνες-τρία γκολ) και αγωνίστηκε τόσο στο Κόπα Λιμπερταδόρες όσο και στο Σουνταμερικάνα.

Πρίττας: «Στην Ευρώπη οπωσδήποτε»

Αυτονόητη θεωρεί ο Σάκης Πρίττας την έξοδο στο Europa League, όπως δήλωσε στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στην Ιταλία. «Το λιγότερο που πρέπει να πετύχουμε είναι η έξοδος στην Ευρώπη και να τερματίσουμε όσο μπορούμε πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Πρέπει, επίσης, να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο και να το κατακτήσουμε», δήλωσε ο Έλληνας μέσος, ο οποίος πέρυσι βρέθηκε ένα βήμα πριν αποχωρήσει από την ομάδα, και ανέφερε: «Είχα κάνει μια συζήτηση για να αποχωρήσω, επειδή δεν έπαιζα και δεν ένιωθα χρήσιμος στην ομάδα. Ο κ. Ερνάντεθ είχε πει καλά λόγια για μένα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στη συνέχεια έμεινα εκτός αποστολής για 20 παιχνίδια. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να δουλέψω και να δείξω ότι δικαιούμαι τις ευκαιρίες».

Περισσότερα στο σημερινό (21/07) φύλλο της «SportDay»…

[right:1cddosoy]sport-fm.gr[/right:1cddosoy]

More
23 Jul 2009 12:15 #57220 by Frank
Ανοιχτό το μέλλον του Γιάχιτς

Οι διαπραγματεύσεις του Άρη με τη Γουίγκαν όσον αφορά την περίπτωση παραχώρησης του Σάνελ Γιάχιτς συνεχίζονται. Η αγγλική ομάδα είναι η μοναδική, από τη στιγμή που η Γαλατασαράι αποσύρθηκε, που ενδιαφέρεται να κάνει τον Βόσνιο αμυντικό δικό της.

Οι «κίτρινοι» έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις με τους Άγγλους, οι οποίοι εμφανίζονται διστακτικοί να δαπανήσουν περίπου 900.000 ευρώ (σ.σ.: τόσα χρήματα είναι η ρήτρα αποδέσμευσής) για τον 28χρονο παίκτη.

Αν τελικά η Γουίγκαν αποσύρει το ενδιαφέρον της, τότε ο Γιάχιτς θα κληθεί από τη διοίκηση των Θεσσαλονικέων για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2010.

• Ούτε ένα εισιτήριο δεν έμεινε για τον φιλικό αγώνα του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς στις 5 Αυγούστου. Τα «μαγικά», όπως αποδείχθηκε, χαρτάκια άρχισαν να διατίθενται από χθες το πρωί και αρκετοί οπαδοί της ομάδας σχημάτισαν ουρές από νωρίς τα ξημερώματα έξω από τα δύο σημεία διάθεσης (σ.σ.: το Aris Megastore και το Aris Mobile).

Προετοιμασία υποδομών

Μετά την «πρώτη» συγκέντρωση για την ομάδα Κ-21, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουλίου, και τις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, η αποστολή βρίσκεται από χθες στον Αγ. Παντελεήμονα στο Αμύνταιο, όπου και θα παραμείνει για προετοιμασία μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Οι ποδοσφαιριστές θα γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας, του Νίκου Πασσιαλή. Η ομάδα Κ-18 θα αναχωρήσει στις 31 Ιουλίου για το ξενοδοχείο και έως τις 11 Αυγούστου υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μπουγιουκλή θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Παντελεήμονα

[right:zzam19o4]sport-fm.gr[/right:zzam19o4]

More
24 Jul 2009 13:43 #57325 by Frank
Απίθανα σενάρια για Κόκε

Για την απόκτηση του Σέρχιο Κόκε κινείται η Καρταχένα, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα Sportscartagena. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου site, που περιέχει αρκετές ανακρίβειες, με πιο χαρακτηριστική ότι ο Ισπανός επιθετικός είναι ελεύθερος, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Νταβίντ Μπουιτράγκο, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον 26χρονο επιθετικό.

Μάλιστα, ο κ. Μπουιτράγκο εμφανίζεται έτοιμος να κάνει το «μπαμ», εντάσσοντας τον παίκτη στο δυναμικό της Καρταχένα, η οποία ανέβηκε φέτος στη Segunda Division. Καταλήγοντας, το δημοσίευμα επικαλείται πηγές και αναφέρει ότι η πρόταση έχει κατατεθεί στον Κόκε, ο οποίος θα μπορούσε, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι Ισπανοί, να αποτελέσει μια σπουδαία μεταγραφή.

Αλλαγή ώρας με Σιένα

Στις 18:00 και όχι στις 20:00 θα διεξαχθεί το αυριανό φιλικό του Αρη με τη Σιένα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Μπολζάνο και δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, όμως ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 θα είναι εκεί και θα ενημερώσει τους φίλους των «κιτρίνων» για την εξέλιξη του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιομάρ Μαζίνιο φαίνεται πως θα προφυλάξει τον Θέμη Κουλουχέρη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στη διάθεση του Βραζιλιάνου τεχνικού βρίσκονται ο Αμπρέου, ο Νέτο και ο Πρίττας, οι οποίοι προπονούνται κανονικά.

• Το Σάββατο το βράδυ αναμένεται στο Σαν Βιτζίλιο ο Νταρίο Φερνάντες.

Γκρασιάν: «Να κινηθούν για την αγορά μου»

Ανοιχτό άφησε ο Λεάντρο Γκρασιάν το ενδεχόμενο να παραμείνει παίκτης του Άρη μετά το πέρας του δανεισμού του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, μιλώντας στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στο Σαν Βιτζίλιο, ανέφερε: «Θέλω να πείσω με την αξία μου τους ανθρώπους του Αρη, ώστε να κινηθούν του χρόνου το καλοκαίρι για την αγορά μου».

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Γκρασιάν:

Ηταν δύσκολη η απόφασή σου να αφήσεις την Αργεντινή και να έρθεις στην Ελλάδα;

«Ηταν δύσκολη απόφαση, ωστόσο αισθάνθηκα ότι πρέπει να ανοίξω νέο κύκλο στην καριέρα μου. Πάντα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και ο Αρης μού δίνει αυτή την ευκαιρία. Ενιωσα έτοιμος για μια νέα εποχή στην καριέρα μου».

Είσαι δανεικός από την Μπόκα στον Αρη. Σκέφτεσαι την επιστροφή σου την επόμενη χρονιά στην Αργεντινή ή να πείσεις τον Αρη να αγοράσει τα δικαιώματά σου;

«Το έχω βάλει καλά στο μυαλό και το έχω στόχο να κάνω μεγάλη χρονιά με τον Αρη. Μόλις τελειώσει ο δανεισμός μου του χρόνου το καλοκαίρι, ο Αρης θα έχει το πάνω χέρι για να με κρατήσει, μια και έχει την οψιόν αγοράς μου. Το ποδόσφαιρο είναι πάντα απρόβλεπτο και επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αυτό που θέλω εγώ είναι να πείσω με την αξία μου τους ανθρώπους του Αρη ώστε να κινηθούν του χρόνου το καλοκαίρι για την αγορά μου».

[right:1c24ds25]sport-fm.gr[/right:1c24ds25]

More
01 Aug 2009 10:37 #57705 by Frank
Σηφάκης: «Φέτος σκέφτομαι και την Εθνική»

Σε ρυθμούς προπονήσεων αναμένεται να επιστρέψει, ακόμα και σήμερα το απόγευμα, ο Μιχάλης Σηφάκης, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αριστερό του καρπό. Ο τερματοφύλακας του Άρη μίλησε εκπροσώπους του Τύπου στο Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε της Βόρειας Ιταλίας, όπου προετοιμάζεται ο Άρης, για την πορεία της προετοιμασίας, την νέα χρονιά αλλά και την Εθνική ομάδα.

«Το απόγευμα θα ξεκινήσω δοκιμαστικά και θα δούμε. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Αν όχι σήμερα αύριο θα είμαι έτοιμος», είπε ο Σηφάκης για τον τραυματισμό του, ενώ σχολίασε και τα τρία φιλικά των «κίτρινων» με Μπάρι, Σιένα και Λιβόρνο: «Ο απολογισμός είναι καλός όπως και οι εμφανίσεις μας. Η ομάδα δείχνει ότι έχει χαρακτήρα και πλέον απορροφάμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο κ. Μαζίνιο και αποκτάμε ψυχολογία που θα μας βοηθήσει και για την συνέχεια».

Για την περσινή χρονιά, είπε: «Πέρσι ήταν μια αποτυχημένη χρονιά για όλους μας και πλέον με τις προσθήκες που έχουν γίνει θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο. Σε σχέση με πέρσι έχουμε δυο παίκτες σε κάθε θέση. Έχουμε ποιότητα και νομίζω θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί φέτος».

Για την… μοναξιά που ένιωθε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, στο Καρπενήσι, δήλωσε: «Στο Καρπενήσι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Πλέον, εδώ είναι καλύτερα τα πράγματα. Με τους Πέσκοβιτς και Πιοβετζάν είμαστε συμπαίκτες και συνάδελφοι και αγωνιζόμαστε για το καλό της ομάδας μας και μόνο».

Στην ερώτηση για το αν έχει στο μυαλό του την Εθνική ομάδα, ο τερματοφύλακας του Άρη, τόνισε: «Από φέτος σκέφτομαι την Εθνική. Δουλειά μου είναι να εμφανίζομαι κάθε φορά δυνατός με την ομάδα μου. Είναι δουλειά άλλου αν θα είμαι στην Εθνική ή όχι. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον κύριο Ρεχάγκελ».

Ντέιλι: «Θα προσπαθήσω και θα δουλέψω σκληρά»

http://resources.sport-fm.gr/Imaginator/supersportFM/images/news/09/07/31/165824.jpg?w=400

Ο Ίαν Ντέιλι μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, στο σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε της Βόρειας Ιταλίας, όπου συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη. «Άρπαξα την ευκαιρία», δήλωσε ο πρώην παίκτης Μάντσεστερ Σίτι, για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης. «Θέλω τίτλο με τον Άρη!», είπε ο Λαμπριάκος.

«Οι εντυπώσεις μου είναι καλές όπως και από τα φιλικά παιχνίδια όπου έχουμε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε αφού ακόμη δεν έχουμε φθάσει στα επίπεδα που θέλουμε», τόνισε ο Ντέιλι ενώ, όσον αφορά τη δική του παρουσία είπε: «Κερδίζω στον τομέα της αυτοπεποίθησης κάτι που είναι φυσιολογικό για μένα. Διασκεδάζω το παιχνίδι και όσο πηγαίνει καλά η ομάδα θα είναι καλό και για μένα».

Για την θέση που χρησιμοποιείται από τον Μαζίνιο, είπε: «Μου αρέσει αν και δεν είναι η θέση που έπαιζα στην Σίτι. Το ζήτημα είναι να κερδίζω τις μονομαχίες με τους αντιπάλους αμυντικούς, κάτι που μου αρέσει».

Για την πορεία του Άρη τη νέα χρονιά είπε: «Περιμένω να πάμε όσο γίνεται καλύτερα σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Για την απόφαση του να έρθει στον Άρη είπε: «Είναι αλήθεια ότι δεν παρακολουθούσα τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας τις ομάδες που ήταν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Όταν, ωστόσο, είδα ότι δεν θα συνέχιζα στην Σίτι πήρα την ευκαιρία που έδωσε η πρόταση του Άρη και είμαι εδώ. Αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά. Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, θα προσπαθήσω και θα δουλέψω σκληρά».

Εξάλλου, ο Σταύρος Λαμπριάκος τόνισε πως στόχους του είναι η κατάκτηση ενός τίτλου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε αρχικά στην προετοιμασία της ομάδας φέτος, αλλά και τα δικά του προσωπικά «θέλω» τονίζοντας: «Ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι πιο πλήρης από κάθε άλλη χρονιά. Αυτό που απομένει είναι να μονταριστεί και να επιλέξει ο προπονητής σε ποιους θα στηριχτεί τη νέα χρονιά. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 27 παίκτες και ο κ. Μαζίνιο δεν έχει κατασταλάξει ακόμα. Η φιλοσοφία που προσπαθεί να μας μεταδώσει ο κ. Μαζίνιο και αυτό που θέλει από εμάς είναι να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας και ο αντίπαλος να μας κυνηγάει, ώστε να κουράζεται. Του αρέσει να παίζουμε επιθετικά, αλλά με μέτρο. Δηλαδή να μην αφήνουμε τις θέσεις μας και να μη δημιουργούμε κενά στην άμυνα».

Κι όσο για τον στόχο που υπάρχει, ο Λαμπριάκος είπε: «Στόχος μας είναι να έχουμε μια σταθερή ομάδα, να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο. Αν αυτά επιτευχθούν, τότε η ομάδα θα πάει πιο ψηλά από την έξοδο στην Ευρώπη, που είναι ο κύριος στόχος. Σίγουρα, όμως, θα υπάρξουν και παιχνίδια που θα τα έχουμε αυτά τα στοιχεία, αλλά δεν θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα». Προσωπικά, είτε αγωνιστώ ένα λεπτό είτε ενενήντα, είμαι χαρούμενος μόνο και μόνο επειδή βρίσκομαι στον Άρη. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το νέο πρωτάθλημα και παρ' όλο που πάντα τέτοιον καιρό κρατώ μικρό καλάθι στα λεγόμενα μου, είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο αισιόδοξος, διότι βλέπω τις δυνατότητες που έχει ο Άρης φέτος».

[right:340ze7ji]sport-fm.gr[/right:340ze7ji]

More
02 Aug 2009 15:32 #57776 by Frank
Νέτο: «Θα περιμένω ως τον Δεκέμβρη…»

Δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι δεν έχει διευθετηθεί ακόμα το θέμα του συμβολαίου του εμφανίζεται ο Ντάρσι Νέτο στον Άρη, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει καμία πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μπακ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να τονίζει στην «SportDay»: «Θα περιμένω τον Άρη ως τον Δεκέμβρη…»

• Τι πιστεύεις ότι έφταιξε την περσινή χρονιά και η ομάδα έμεινε εκτός στόχων;

«Αυτό που έφταιξε περισσότερο είναι ότι η ομάδα δεν είχε σταθερή απόδοση. Μπορεί να κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μετά δύο άσχημα. Αυτό επηρέασε και ατομικά την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Χάσαμε πολλούς βαθμούς στην έδρα μας, εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες ομάδες με τις οποίες είχαμε τους ίδιους στόχους. Γενικά δεν είχαμε τη σταθερότητα για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Η ευθύνη της αποτυχίας είναι συνολική. Βαραίνει εμάς τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση, η οποία προκάλεσε πρόβλημα με τις απομακρύνσεις κάποιων ποδοσφαιριστών, και τον προπονητή, ο οποίος δεν μπόρεσε να μας δέσει ως ομάδα, παρ' ότι είχαμε ένα καλό ρόστερ που θα μπορούσε να χτυπήσει την πρώτη τριάδα».

• Θεωρείς ότι η αλλαγή της διοίκησης και του προπονητή έχουν φέρει άλλον αέρα στην ομάδα;

«Σίγουρα. Η τέως διοίκηση θα έλεγα ότι είχε κάπως φθαρεί. Υπήρχαν προβλήματα μισθοδοσίας, προβλήματα με ποδοσφαιριστές. Θεωρό ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει. Οπως το ίδιο ίσχυε και για τον προπονητή. Με τον ερχομό, λοιπόν, του νέου τεχνικού διδύμου το κλίμα άλλαξε, άλλα ήταν αργά. Τη δεδομένη στιγμή ο κ. Μαζίνιο κατάφερε να μας δέσει ως ομάδα. Ωστόσο πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

• Το όνομά σου ακούστηκε για άλλες ομάδες. Ποια είναι η αλήθεια; Εχεις δεχθεί πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου σου;

«Αυτό το σημείο μ' έχει κουράσει. Ολοι με ρωτούν αν θα πάω στην Αγγλία, τη Γερμανία ή τη Ρωσία που πληρώνουν καλά. Ολα αυτά τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποια κρούση. Τώρα περιμένω το διαβατήριό μου και είμαι συγκεντρωμένος στον Αρη. Δεν έχω καμιά πρόταση από το εξωτερικό ούτε από τον Αρη. Εχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και θα το τιμήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν κάνω αυτές τις δηλώσεις για να πιέσω κανέναν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και θα περιμένω τον Αρη έως τον Δεκέμβριο για να μου κάνει κάποια πρόταση. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου. Αν έρθει κάποια καλή πρόταση από άλλη ομάδα, δεν θέλω να βγει κάποιος και να πει «ότι ο Νέτο έκρυβε κάτι» ή «ο Νέτο δεν ήταν σωστός απέναντί μας». Εγώ σκέφτομαι μόνο τον Αρη, αλλά πρέπει να δω και το αύριο. Μακάρι να μου γίνει πρόταση και να μείνω στον Αρη πολλά χρόνια».

Ο Αμπρέου άνοιξε τον δρόμο…

Τη νίκη με 3-2 επί της Καζάρ Λάνκαραν πήρε ο Άρης στο Λιντζ της Αυστρίας, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του, όσον αφορά το βασικό στάδιο. Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Θεσσαλονικέων πέτυχε ο Σεμπαστιάν Αμπρέου με πλασέ στο 8΄, ενώ ο «Loco» βρήκε και πάλι δίχτυα στο 44΄ όμως το τέρμα ακυρώθηκε. Τα υπόλοιπα γκολ των «κίτρινων» πέτυχαν οι Βανγκέλι (52΄) και Κάλβο (65΄), ενώ για την ομάδα απ’ το Αζερμπαϊτζάν σκόραραν οι Τσέτκοβ (59’) και Σόουζα (83΄).

Η σύνθεση του Άρη: Σηφάκης, Φλάβιο, Κουλοχέρης, Νασούτι, Αράνο, Ρόβας, Πρίττας, Χαβίτο, Γκρασιάν, Αραβίδης, Αμπρέου.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Πέσκοβιτς, Νέτο, Γιάχιτς, Ρομπέρζ, Βανγκέλι, Μπατιόν, Φερνάντεζ, Κάλβιο, Κόκε, Ντέιλι, Λαμπριάκος.

Μαζίνιο: «Σε καλό δρόμο, αλλά…»

Ευχαριστημένος απ’ την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, όσον αφορά το δημιουργικό και το επιθετικό κομμάτι δήλωσε μετά τη φιλική αναμέτρηση με την Καζάρ Λάνκαραν ο Ιομάρ Μαζίνιο. Όμως, ο Βραζιλιάνος τεχνικός είχε πολλά παράπονα απ’ την αμυντική λειτουργία του Άρη.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, πετύχαμε τρία γκολ ως απόρροια της καλής κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώνουμε μια σειρά φιλικών αγώνων αήττητοι, πράγμα που σημαίνει απλά ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Από την άλλη πλευρά, είναι αδιανόητο να δεχόμαστε γκολ από τη σέντρα και πρέπει να δουλέψουμε στο αμυντικό κομμάτι».

Απ’ τη μεριά του, ο Τόνι Κάλβο υποστήριξε: «Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα, είμαι ευχαριστημένος από την συνεργασία μας, γι' αυτό και ανανέωσα το συμβόλαιό μου, νιώθοντας επίσης τη δίψα για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα στο μέλλον. Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, παρότι οι περισσότεροι είμαστε κουρασμένοι από τη σκληρή προετοιμασία».

[right:2he423wc]sport-fm.gr[/right:2he423wc]

More
05 Aug 2009 18:23 #57931 by Frank
Με σοβαρότητα στη «γιορτή»

Το μεγαλύτερο φιλικό στην ιστορία του δίνει απόψε (21:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - conn-x TV) ο Άρης κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς. Από την πλευρά του, ο Ιομάρ Μαζίνιο έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τους ποδοσφαιριστές που προορίζει για βασικούς εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να εμφανιστούν σοβαροί και να μην παρασυρθούν από την πανηγυρική ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η 20μελής αποστολή του Άρη για το σημερινό αγώνα αποτελείται από τους: Σηφάκη, Πέσκοβιτς, Ρονάλντο, Φλάβιο, Κουλουχέρη, Νασούτι, Αράνο, Πρίττα, Χαβίτο, Γκρασιάν, Αμπρέου, Νέτο, Γιάχιτς, Φερνάντες, Κάλβο, Κόκε, Ντέιλι, Κάμπορα, Ναφτί, Γκαρσία.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ΠΑΕ, της Λέσχης, αλλά και του «Super 3» έχουν ετοιμάσει πολλές εκδηλώσεις για τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν από νωρίς στο γήπεδο (οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00). Τόνοι χαρτιού αναμένεται να πέσουν στον αγωνιστικό χώρο κατά την είσοδο των δύο ομάδων, ενώ οι οργανωμένοι έχουν προμηθευτεί εκατοντάδες πυρσούς και κορδέλες.

Για την ιστορία, διαιτητής του σημερινού παιχνιδιού ορίστηκε από την επιτροπή διαιτησίας ο κ. Κύρκος, ενώ οι κ.κ. Δάλλας και Τάτσης θα είναι βοηθοί του. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Ζαχαριάδης.

Περιμένει για Μπουαζά

Στάση αναμονής τηρούν το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του Άρη όσον αφορά την περίπτωση απόκτησης του Αμέρ Μπουαζά. Ο Αλγερινός μέσος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στους «κίτρινους», αλλά η Φούλαμ (στην οποία ανήκει) θέλει να τον πουλήσει. Αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση του Μπουαζά, τότε οι «κίτρινοι» δεν θα κινηθούν για άλλον παίκτη. Άλλωστε, ο Μαζίνιο έχει δηλώσει ευχαριστημένος από το υλικό που έχει στη διάθεσή του.

[right:3or9vmde]sport-fm.gr[/right:3or9vmde]

More
06 Aug 2009 00:04 #57946 by Frank
Χόρεψε στους ρυθμούς της…

http://resources.sport-fm.gr/Imaginator/supersportFM/images/news/09/08/05/234003.jpg?w=400

Αρκετά καλός αλλά όχι τόσο έτοιμος, ώστε να καταφέρει να επιβληθεί της Μπόκα Τζούνιορς, παρουσιάστηκε ο Άρης στην φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κιτρινόμαυροι» γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-0 από τον ιστορικό σύλλογο της «χώρας του ταγκό», αλλά, παρ’ όλα αυτά, η εικόνα τους δεν προκάλεσε προβληματισμό στις τάξεις των φιλάθλων τους, που δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν κατά τη διάρκεια του ματς.

«Ο Άρης ‘’έκλεψε’’ τις εντυπώσεις, η Μπόκα είχε τη μεγάλη ευκαιρία». Αυτή είναι η φράση που θα μπορούσε εύστοχα να αποτυπώσει την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου του ματς. Οι παίκτες του ΑΡΗ μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και επιχείρησαν να «πιάσουν» στον ύπνο τους Αργεντινούς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ τόσο στο 4’ με το σουτ του Γκαρσία όσο και στο 9’ με το πλασέ του Κόκε. Η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο φάνηκε να είχε ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου, γεγονός στο οποίο καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η βοήθεια του εκπληκτικού του κόσμου, που κατέκλισε τις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η εικόνα του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, αν μη τι άλλο απέδειξε ότι πρόκειται για μια καλοδουλεμένη ομάδα. Χαρακτηριστικό της διαπίστωσης, αυτής, ήταν το «καρμπόν» των ευκαιριών που δημιούργησαν οι παίκτες του. Στο 36’ και στο 44’, το σκηνικό, που στήθηκε στην περιοχή του Αμποντανσιέρι ήταν το ίδιο. Ο Κάλβο από έξω δεξιά έκανε τη σέντρα ο Αμπρέου πήρε την κεφαλιά με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το «χατίρι».

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Άλφιο Μπαζίλε, εντυπωσιασμένοι από την εκπληκτική ατμόσφαιρα, που είχαν δημιουργήσει οι 21.300 οπαδοί του Άρη, έδειχναν μέχρι το 20’ να έχουν χάσει την αυτοσυγκέντρωσή τους. Όταν, ωστόσο, βρήκαν τα πατήματά τους μετά τα μισά του πρώτου ημιχρόνου απέδειξαν πόσο ικανοί είναι να κάνουν τη ζημιά. Συγκεκριμένα, σε ένα από τα ξεσπάσματά τους, ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, στο 31’ με τον Τσάβες. Ο μέσος της Μπόκα «χόρεψε τάγκο» έξω από τη μεγάλη περιοχή του Άρη, αλλά από το σουτ που επιχείρησε, η μπάλα, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σηφάκη.

Θα περίμενε κανείς ότι με την είσοδο των μεγάλων αστεριών της Μπόκα Τζούνιορς στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», τα πράγματα να δυσκόλευαν αισθητά για τους «κιτρινόμαυρους» και η εικόνα του δεύτερου μέρους να ήταν εντελώς διαφορετική από το πρώτο. Οι προβλέψεις των περισσοτέρων, όμως, δεν έπεσαν μέσα, τουλάχιστον στα πρώτα είκοσι λεπτά της επανάληψης. Ο Άρης-όπως έκανε και στο πρώτο ημίχρονο- μπήκε αρκετά δυνατά θέλοντας να ικανοποιήσει τον κόσμο του, που έδινε τον ξεχωριστό τόνο στην αναμέτρηση.

Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να βρεθεί μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόκε, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αμποντανσιέρι. Οι παίκτες του Άρη έδειχναν διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους και να πάρουν την νίκη, η οποία θα τόνωνε αισθητά τη ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά, με τις αλλαγές του Μπαζίλε και με τη είσοδο του Ρικέλμε στον αγωνιστικό, η Μπόκα ήταν αυτή που με κεφαλιά του Μπατάλια στο 75’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ και ταυτόχρονα να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Ιομάρ Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο (46΄ Φλάβιο), Νασούτι (67΄ Κουλουχέρης), Γκιάρο (59΄ Γιάχιτς), Αράνο, Ναφτί (55΄ Φερναντέζ), Γκαρσία (67΄ Πρίττας), Γκρασιάν, Κάλβο (46΄ Χαβίτο), Κόκε (75΄ Ντέιλι), Αμπρέου (59΄ Κάμπορα)

MΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ (Άλφιο Μπαζίλε):Αμποντανσιέρι, Ιμπάρα (46΄Μεντέλ), Σαούρο, Φορλίν, Μονζόν, Τσάβες (46΄ Ροντρίγκες), Ντίαζ (46΄ Ρικέλμε), Μαρίνο (46΄ Μπατάλια), Γκαϊτάν (60΄ Ινσούα), Νοίρ (59΄Μόουτσε), Φιλίπε (59΄ Παλέρμο).

[right:2i7ufwis]sport-fm.gr[/right:2i7ufwis]

More
07 Aug 2009 13:33 #58043 by Frank
Τελεσίγραφο σε Μπουαζά

Διορία στους εκπρόσωπους του Αμέρ Μπουαζά έδωσαν οι άνθρωποι του Άρη, αφού έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόβλημα στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Ο Ιομάρ Μαζίνιο προσπάθησε να καλύψει εκ των έσω το «κενό» που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση, όμως δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Οι «κίτρινοι» περίμεναν αρκετό διάστημα τη Φούλαμ και τον Αλγερινό χαφ, τον οποίο επιθυμούν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού (κάτι που δεν συζητά η αγγλική ομάδα).

Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται διατεθειμένοι να στραφούν στις υπόλοιπες επιλογές που υπάρχουν. Οι διοικούντες τον Άρη ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να κάνουν τον 24χρονο παίκτη δικό τους, αφού οι Άγγλοι δεν έχουν κάποια πρόταση στα χέρια τους. Ωστόσο, ο Μπουαζά πρέπει να πιέσει την ομάδα του να τον αφήσει να αγωνιστεί στους «κίτρινους», την ώρα που δεν τον υπολογίζει ο Ρόι Χόγκντσον (σ.σ.: τεχνικός της Φούλαμ),

Φεύγει ο Μπατιόν;

Αρκετά πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο ο Ρομπέρτο Μπατιόν να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη. Ο Αργεντινός μέσος δεν φαίνεται πως συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ιομάρ Μαζίνιο, ο οποίος τον άφησε εκτός αποστολής από το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς. Εξάλλου, ο Βραζιλιάνος τεχνικός είχε αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το προχθεσινό ματς:

«Εχουμε τέσσερις παίκτες στη θέση του αμυντικού μέσου και ψάχνουμε το καλύτερο δυνατό σχήμα», εννοώντας τους Ναφτί, Γκαρσία, Πρίττα και Φερναντές, τους οποίους και χρησιμοποίησε. Άλλωστε, αν ο Μπατιόν αποχωρήσει από την ομάδα δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην έναρξη του πρωταθλήματος με τον αριθμό ξένων που διαθέτει ο Αρης στο ρόστερ του.

• Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι με την Κιέβο Βερόνα που θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου στις 21:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, εκτός από αυτά των κατόχων διαρκείας VIP. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρες 1-3: 15 ευρώ, θύρα 2: 25 ευρώ, θύρες 5-6-9: 30 ευρώ, θύρα 7: 50 ευρώ, θύρα VIP: 100 ευρώ.

[right:ty5iellw]sport-fm.gr[/right:ty5iellw]