1. Καλό είναι να υπάρχουν κανόνες και χρήσιμες παραμβάσεις για το καλό του κάθε φορουμ. Τα locks γίνονται ώστε να μην μπορεί κάποιος στο άσχετο να συνεχίσει να ξεφεύγει, άρα είναι για την προστασία των ίδιων των χρηστών. Και αυτών που αναγκάζονται να διαβάζουν ανούσια POST αλλά και αυτών που ίσως από άγνοια τα γράφουν. Είναι λογικό εδώ να μην υπάρχει χρήση των επιλογών αυτών αφού ακόμα και ο ADMIN βγαίνει Off-topic.
2. Τα περι κολοτούμπας μου δεν τα κατάλαβα...(είναι όρος που χρησιμοποίησα με επιτυχία για εσένα). Εγώ απλά έγραψα ότι το παίζεις ξερόλας και ότι ξέρεις καλύτερα και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.
3. Επειδή θέλεις να έχεις την τελευταία κουβέντα έγραψες: "Τώρα που κατάλαβες (τελευταίος αλλά δεν πειράζει) ότι από το μήνυμα του centroman και κάτω παρεκτράπηκε η κατάσταση και βγήκαμε off-topic"
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο CENTROMAN ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ OFF-TOPIC
(ναι φωνάζω γιατί ίσως να μην έχεις πρόβλημα κατανόησης αλλά πρόβλημα ακοής

)
Ο Centroman απάντησε πάνω σε αυτό και με κάλυψε απόλυτα. ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΕΓΕ... ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ CENTROMAN, ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο CENTROMAN.
4. Για το 5x5, μπορεί να έχω κάποια χρόνια περισσότερα στην πλάτη, χειρότερη μη αθλήτική ζωή, περισσότερα κιλά, αλλά δεν κάνω τον προπονητή... Είμαι μέσα στο γήπεδο και αντέχω πολύ περισσότερο, και με καλύτερη απόδοση....