Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Για τους οπαδούς του Snooker

More
22 Jan 2009 00:07 #50050 by Χρήστος Αρμυριώτης
Όσοι έχουν παρακολουθήσει αγώνες και ξέρουν μερικά πράγματα για το snooker ας έρθουν στην παρέα μας! :wink:

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας παίκτης? Εμένα ευθύς εξαρχής μ' άρεσε ο Ronnie O'Sullivan γιατί παίζει πολύ γρήγορα και μπορεί να σε σκοτώσει πριν καν προλάβεις να το καταλάβεις! Άλλωστε το προσωνύμιο του είναι "Ronnie the Rocket"

Δείτε τον O'Sullivan να πετυχαίνει σε χρόνο ρεκόρ Maximum Break 147 (έτσι ονομάζεται στο Snooker το "καθάρισμα" του τραπεζιού χωρίς να προλάβει να παίξει ο αντίπαλος)
[youtube:2bq5k30f]
[/youtube:2bq5k30f]

Καταπληκτική βολή από τον Steven Maguire

Τέλειο πλασάρισμα του O'Sullivan με χτύπημα σε δύο σπόντες

Εντυπωσιακές, τυχερές, άτυχες αλλά και αστείες στιγμές

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jan 2009 16:21 #50058 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ παλιά παρακολουθούσα όποτε τύχαινε αγώνες και όντως ο O'Sullivan μου άρεσε και εμένα από την αρχή.

More
22 Jan 2009 16:48 #50059 by Χρήστος Αρμυριώτης
Και συ απ' το Eurosport το έβλεπες? Εγώ παρακολουθώ εδώ και 6 χρόνια και ποτέ δεν το χορταίνω. :P Είναι πολλοί που το βαριούνται από την πρώτη κιόλας στιγμή. 8O

More
22 Jan 2009 16:52 #50060 by Νικολής Ασημάκης
Αχά. Eurosport και εδώ. Ακόμα θυμάμαι μια "λόμπα" που έκανε ο O'Sullivan σε μια μπάλα και μπήκε μέσα! 8O