Ο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Κορίνθιανς και μάλιστα ισοφαρίζοντας στο 93' την Παλμέιρας σε 1-1.
Το "φαινόμενο" αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και πάλι ως αλλαγή και λύτρωσε την ομάδα του με κεφαλιά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το δεύτερο δοκάρι ο Ρονάλντο πήδηξε την διαφημιστική πινακίδα (αλμα κανονικό!), έτρεξε προς τους φιλάθλους και πανηγύρισε μαζί τους σκαρφαλώνοντας στα σύρματα.
Ο Ρονάλντο μπήκε στο ματς στο 63' και 15 λεπτά αργότερα είχε δοκάρι σε σουτ του, ενώ είδε κίτρινη κάρτα για τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει το γκολ του.
"Δεν μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου. Ένιωσα πραγματικά φανταστικά", τόνισε αμέσως μετά το ματς ο 32άχρονος άσος και πρόσθεσε: "Νιώθω πως δεν γίνεται να κάνω λάθος σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν είμαι μπροστά στο τέρμα, το να σκοράρω είναι αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα".
Η αναμέτρηση ήταν για το τοπικό πρωτάθλημα του Σάο Πάολο (Paulistao), αφού το κανονικό πρωτάθλημα της χώρας (Brazileirao) ξεκινά το Μάιο
Πηγή: sigmalive.com