Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ολυμπιακός 2008/2009

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Oct 2008 20:17 #47753 by a Guest
Replied by a Guest on topic Ολυμπιακός 2008/2009
Δεν πιστεύω ότι το UEFA έχει κατώτερες ομάδες από το Τσάμπιονς Λιγκ. Μίλαν, Βαλένθια, Ουντινέζε, Μπενφίκα τις πετύχαινες στους ομίλους τα τελευταία χρόνια και μάλιστα έκαναν καλή πορεία. Στην Ελλάδα το έχουμε υποβαθμίσει τόσο που νομίζουμε ότι είναι κανά κυπελλάκι της πλάκας...

Άλλωστε...Έχουν τόσα πολλά Κύπελλα Uefa στην τροπαιοθήκη τους οι ελληνικές ομάδες και δεν το ξέρω?! 8O

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Oct 2008 20:20 #47754 by a Guest
Πάντως βλέπω ότι ο Ολυμπιακός αρχίζει και δένει σιγά σιγά παρόλα τα προβλήματα με τους τραυματισμούς και μην αποκλείουμε το ενδεχόμενο να κάνει μια αξιόλογη πορεία φέτος στην Ευρώπη... Μπάλα είναι και γυρίζει... :D

More
31 Oct 2008 18:21 #48446 by Μάνος Γρυπάρης
Κίνηση για Κουτσιανικούλη
Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί εδώ και καιρό την εξέλιξη του Βασίλη Κουτσιανικούλη και σαφώς δεν πρόκειται να μείνει... αδιάφορος τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του 20χρονου άσου του Εργοτέλη, ο οποίος εκτός από πολύ μεγάλο ταλέντο, είναι και υποστηρικτής των Πειραιωτών και αυτό το ξέρουν καλά στο μεγάλο λιμάνι.

Η παρουσία του στα μέχρι στιγμής παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι εντυπωσιακή, με αποκορύφωμα το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο πιτσιρικάς αναμένεται να κερδίσει το χειροκρότημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο μεθαυριανό ματς των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη. Από την εγχώρια αγορά ο νεαρός άσος είναι στην παρούσα φάση το πιο «hot» όνομα για τους πρωταθλητές.

Mαλαφέεφ: «Ξέρω για Oλυμπιακό»
Για πρόταση του Oλυμπιακού έκανε λόγο ο Bιάτσεσλαβ Mαλαφέεφ μιλώντας στη ρωσική εφημερίδα «Nevskoe Vremya»! «H πρόταση είναι ενδιαφέρουσα, καθώς ο Oλυμπιακός είμαι μια ομάδα που αγωνίζεται συνεχώς στο Tσάμπιονς Λιγκ» τόνισε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας της Zενίτ. Πάντως η ρωσική ομάδα αξιώνει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να τον πουλήσει, άρα -ακόμη και όντως να υπάρχει θέμα- είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να γίνει η μεταγραφή.

Πηγή: goalday.gr

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
31 Oct 2008 18:35 #48449 by a Guest
Βασίλης Κουτσιανικούλης ή αλλιώς ο "Έλληνας Μέσι" όπως τον αποκαλούν...

More
31 Oct 2008 21:12 #48455 by Μάνος Αλιμπέρτης
Μάνο, βαλε και τα δύο μπαλάκια που πέταξε στον αιώνιο...Πως τότε που πήραμε το νταμπλ ειχε προσληγθει ο Σουμ...Ειχε κερδίσει τον γαύρο η Μακάμπι

Everything that has a beginning has an end...

More
05 Mar 2009 01:19 #51319 by Μάνος Γρυπάρης
Άλλο Eto'o κι άλλο...Λέτο!

Λ-έτος της... μαρμότας!
Σε 20 λεπτά είχε κάνει τον κόσμο να παραληρεί... Μετά από εφτά μήνες, ο Σεμπαστιάν Λέτο μοιάζει να έχει την ίδια αρχή, την ίδια συνέχεια, το ίδιο φινάλε! Μέχρι να κάνει το σωστό.

“Τι παικταράς Θεέ μου”, αναρωτιόταν ο “Πρωταθλητής” στο πρωτοσέλιδο της 7ης Αυγούστου, τη στιγμή που στο πρωτοσέλιδο του “Φωτός” υπήρχε το μεστό “Τρέλα με Λέτο” και το “GoalNews” έκανε λόγο για τον “Χορευτή Λέτο”. Το θέμα δεν ήταν τι γράφτηκε. Το θέμα είναι πως δεν ήταν υπερβολικό, αφού ο Σεμπαστιάν Λέτο σε 20 λεπτά συμμετοχής απέναντι στη Σανταντέρ έκανε... όργια και όλους τους υπόλοιπους του γηπέδου να μοιάζουν ελάχιστοι μπροστά του. Από τις 7 Αυγούστου, όμως, έγιναν πολλά και κυρίως δεν έγιναν πολλά. Δεν έγιναν πολλά από τον Αργεντινό, που έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Κι αν στις αρχές του νέου έτους έμοιαζε πως θα μπορούσε να πείσει και να κερδίσει, τώρα μοιάζει περισσότερο σαν ένα κακομαθημένο παιδί που δεν θα μεγαλώσει ποτέ.

Ανάμεσα σε ομάδες...

Όταν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε κληθεί μεσούσης της περιόδου να σχολιάσει την απόδοση του Σεμπαστιάν Λέτο, είχε εκφράσει την έκπληξή του για όσα έβλεπε στο γήπεδο. Εκείνα που είδαν οι σκάουτερ της Λίβερπουλ και αποφάσισαν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι του 2007, κερδίζοντας τη μάχη από τις Ρίβερ, Μπέτις και Χετάφε. Ο 22χρονος Αργεντινός ξεκίνησε την καριέρα του από την Σοσιάλ Ντε Αλεχάντρο Κορν και στα δέκα του χρόνια έκανε το πρώτο βήμα... Σε ένα φιλικό σκόραρε από τη σέντρα του γηπέδου, το μοναδικό γκολ της ομάδας του. Οι κατάσκοποι της Λανούς τον εντόπισαν και τον απέκτησαν, παρότι το τέρμα που πέτυχε ήταν το λεγόμενο της τιμής, σε μια ήττα της ομάδας του με 13-1!

Μετά από χρόνια στις ακαδημίες, έκανε ντεμπούτο στη Λανούς τον Ιούνιο του 2005. Χρειάστηκε δύο χρόνια για να ξεχωρίσει και να προσελκύσει τις ευρωπαϊκές ομάδες. Το επόμενο λιμάνι της καριέρας του θα ήταν το Λίβερπουλ. Έστω και χωρίς κοινοτικό διαβατήριο... “Μάλλον το έχει η μοίρα μου να πηγαίνω από λιμάνι σε λιμάνι”, θα πει εκείνη την εποχή για να εξηγήσει και τη δική του παθολογική αγάπη με τη θάλασσα. “Οι άνθρωποι που ζουν κοντά στη θάλασσα νομίζω πως είναι πιο φιλικοί και στο Λίβερπουλ όλοι ήταν πάντα πρόθυμοι να με βοηθήσουν σε οτιδήποτε κι αν χρειαζόμουν». Μάλλον προφητικό για το μέλλον...

Δανεικός κι... αγύριστος!

Στην Αγγλία, το ταλέντο χρειάζεται να συνδυαστεί με περισσότερα πράγματα προκειμένου να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν είχε την επιθυμία και τη διάθεση να το βρει, με αποτέλεσμα να παίξει μόνο σε τέσσερις επίσημους αγώνες και το καλοκαίρι να ψάχνει για νέο... διαβατήριο, αφού το παλιό του ανακλήθηκε. Η Λίβερπουλ και ο Ράφα Μπενίτεφ δεν πείστηκαν ότι αξίζει θέση ξένου και του έδωσαν δύο επιλογές... Ιταλός ή δανεικός! Προσπάθησε να πάρει το ιταλικό διαβατήριο, ωστόσο δεν πρόλαβε και ο Ολυμπιακός ήταν η επόμενη επιλογή του. Ο Ολυμπιακός του Champions League, αφού η διοίκηση των ερυθρολεύκων – όπως και οι παίκτες του – δεν υπολόγισαν ποτέ το ενδεχόμενο αποκλεισμού.

Με την προοπτική να γίνει ακόμα πιο γνωστός εγκατέλειψε τους κολλητούς του, Χαβιέρ Μασκεράνο και Εμιλιάνο Ινσούα και βγήκε στην αναζήτηση καλύτερου... φαγητού, αφού στην Αγγλία οι γαστρονομικές του συνήθειες δεν είχαν ικανοποιηθεί. «Αν δεν είχα προπόνηση την επόμενη μέρα, θα διοργάνωνα ένα τεράστιο μπάρμπεκιου με πολλές μπριζόλες, λουκάνικα και βουνά από μπιφτέκια. Στην Αγγλία έχω συμβιβαστεί με τηγανητό ψάρι και πατάτες και ευτυχώς που στο Λίβερπουλ υπάρχουν καλά αργεντίνικα εστιατόρια».

Στην Ελλάδα εκτός τη δυνατότητα να καλύψει τον χρόνο μέχρι να βγει το διαβατήριο, να παίξει στο Champions League και να... φάει καλά, υπήρξε και μια ακόμα δυνατότητα. Για κάθε ονειροπόλο ταξιδιώτη που σέβεται τον εαυτό του, η Ελλάδα αποτελεί must προορισμό. Ο Σεμπαστιάν Λέτο έχει αγαπημένο του χόμπι τα ταξίδια και παρότι το όνειρό του αποτελεί η Αίγυπτος και οι πυραμίδες, η Αθήνα και η Ακρόπολη δεν του περνούσαν αδιάφορα. Ως εκεί, όμως, αφού δηλώνει “σπιτόγατος” και προτιμά την οικογενειακή ζωή, από τη νυχτερινή... Γι' αυτό και η σύντροφός του τον ακολούθησε στην Αγγλία, γι' αυτό και βρίσκεται μαζί του στην χώρα μας.

Up and down!

Στην Ελλάδα όλα έγιναν πολύ γρήγορα... Στις 5 Αυγούστου παρουσιάστηκε και μια μέρα μετά έκανε την πρώτη του εμφάνιση. “Ξέρω τι γίνεται στην αριστερή πλευρά, όμως νιώθω έτοιμος να πάρω την θέση του. Θα δουλέψω και θα τα καταφέρω", είχε πει για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και είναι αλήθεια πως μετά την εμφάνισή του απέναντι στη Σανταντέρ όλοι σκέφτηκαν ότι η νέα εποχή για την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού είχε αρχίσει. “Δεν περίμενα να παίξω, γιατί έχω κάνει μισή προπόνηση με την ομάδα. Ήμουν πάντως σε καλή κατάσταση και είμαι ικανοποιημένος. Σίγουρα μπορώ να παίξω καλύτερα. Θα προσπαθήσω να μπω γρήγορα στον ρυθμό της ομάδας. Το σημαντικό δεν είναι να παίζω εγώ καλά ή να ακούω το όνομά μου από την κερκίδα, αλλά να νικά ο Ολυμπιακός”...

Πολύ καλός για να είναι αληθινός; Αυτό θα αποδειχθεί στο επόμενο διάστημα... Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από το Champions League τον επηρεάζει και δείχνει εξαιρετικά ατομιστής κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο. Σε ένα φιλικό με τον Ιωνικό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τον αλλάξει στο 20λεπτο και θα του κάνει παρατηρήσεις, ώστε να αλλάξει νοοτροπία. Τον στέλνει να προπονηθεί σε ημέρα ρεπό και οι δυο τους δείχνουν να ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί. Οι γέφυρες θα πέσουν από τον Αργεντινό, ο οποίος θα μιλήσει στην “Ole” για το γεγονός και θα θελήσει να το υποβαθμίσει... “Δεν ξέρω καν τι έχουν δημοσιεύσει. Κάνουν λάθος. Δεν έχει συμβεί κάτι σημαντικό. Δεν έχω τίποτα να πω".

Οι συμμετοχές του, ωστόσο, δεν είναι όσες θα ήθελε και η παρουσία του όχι όπως θα ήθελε ο κόσμος του Ολυμπιακού. Το βράδυ της 6ης Αυγούστου μοιάζει εξαιρετικά μακρινό και δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας τον θέλει να σκέφτεται ακόμα και να φύγει από το λιμάνι. Κι όλα αυτά, απ' όσα υποτίθεται πως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε σε συμπατριώτη του. Πράγματα, τα οποία θα ήταν αρκετά για να φέρουν το τέλος σε μια συνεργασία που έμοιαζε να μην κυλάει καλά...

“Η αλήθεια είναι πως δεν τα πηγαίνει καλά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και έχει παράπονα απ' αυτόν. Ο Λέτο εκτιμά ότι ο Βαλβέρδε δεν ασχολείται πλέον μαζί του και αυτό αναμφίβολα είναι ένα πρόβλημα. Ο Σεμπαστιάν νομίζει πως δεν έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή και αυτό τον έχει επηρέασει. Ο Λέτο αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό επειδή η ελληνική ομάδα θα έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ηταν μια εξαιρετική προοπτική να αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση, αλλά ο αποκλεισμός από τη ν κυπριακή ομάδα έφερε τα πάνω κάτω. Το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το βασικό κίνητρο για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και είναι δεδομένο ότι το ΟΥΕΦΑ δεν είναι τόσο λαμπερή διοργάνωση. Είμαι μάλιστα σε θέση να ξέρω ότι το ΟΥΕΦΑ δεν τον ιντριγκάρει και πολύ. Ο Λέτο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο και αν η ομάδα του θελήσει να τον διώξει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι βέβαιο ότι θα διεκιδικήσει τα χρήματα που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι ο Λέτο θέλει να γυρίσει στη Λίβερπουλ και φοβάται ότι δεν μπορεί να φανεί το όνομά του σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό, γιατί δεν έχει μεγάλη προβολή στο εξωτερικό».

Την επόμενη κιόλας μέρα, ο Σεμπαστιάν Λέτο θα σπεύσει να το διαψεύσει. Μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη θα προβεί σε επίσημη δήλωση και εκπλήσσει. “Θέλω να μείνω και την επόμενη σεζόν. Δεν έχω πει κουβέντα. Αυτό που βγήκε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν μιλάω γενικά σε κανέναν. Το κάνω μόνο τις ημέρες των αγώνων, σαν σήμερα (σ.σ.: χθες). Θέλω να παίζω καλά, να γίνω πρωταθλητής, να παίζω σε όλες τις διοργανώσεις και βεβαίως στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Το ότι δεν έχω όρεξη και δεν θέλω να παίζω δεν είναι αλήθεια”.

Εκεί που δεν μπορούσε να το διαψεύσει ήταν στο γήπεδο... Παρέμενε πιστός στην μετριότητα και μόνο με την είσοδο του Δεκεμβρίου, φάνηκε κάτι να αλλάζει! Μια ασίστ στο γκολ της νίκης στο ματς με τον Λεβαδειακό, μια κόντρα στην Χέρτα και το γκολ με τον Θρασύβουλο... Ένα ματς στο οποίο αναδείχθηκε MVP και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον... “Σίγουρα θα με βοηθήσει ψυχολογικά. Έψαχνα πολύ καιρό αυτό το γκολ. Με κάνει ευτυχισμένο το γεγονός ότι το γκολ αυτό ήταν σημαντικό για μένα και για την ομάδα μου. Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Μου αρέσει η οικογένεια του Ολυμπιακού και οι φίλαθλοί του, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο για να δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν, είμαι ευχαριστημένος".

Θρύψαλα...

Ήταν στις αρχές του 2009, όταν ξεκίνησε η εξιστόρηση της πραγματικότητας του Σεμπαστιάν Λέτο. Με την ελπίδα και τα όνειρα των οπαδών του Ολυμπιακού να δουν έναν διαφορετικό παίκτη και κυρίως έναν διαφορετικό χαρακτήρα στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Οι βάσεις δείχνουν να μπαίνουν στα τέλη του πρώτου μήνα, όταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για έναν ποδοσφαιριστή, μοιάζει να λύνεται. Εκείνο που μπορεί να του προκαλέσει ανασφάλεια και να τον “δεσμεύει” στις κινήσεις του. Ο Ολυμπιακός θα έρθει σε συμφωνία με τον εκπρόσωπό του για την επόμενη σεζόν και εκείνο που φαινόταν να απομένει είναι η “έγκριση” από την Λίβερπουλ. Εκείνη την εποχή, ο Λέτο θα μιλήσει στην κρατική τηλεόραση, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι θέλει να μείνει στους ερυθρόλευκους και ότι περνάει καλά στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα, όμως, με τον Σεμπαστιάν Λέτο είναι πως όλα τα ωραία τελείωναν νωρίς για εκείνον. Στην Κομοτηνή, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τον κάνει αλλαγή κι εκείνος για ακόμα μια φορά θα αντιδράσει με άσχημο τρόπο. Η εντυπωσιακή του εμφάνιση θα περάσει σε δεύτερη μοίρα και παρότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πει ότι δεν “είδα το περιστατικό με τον Λέτο”, θα είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα. Ο Αργεντινός θα εμφανιστεί μετανιωμένος.

"Πιστεύω πως όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν συνεχώς και να βοηθάνε. Όταν ο προπονητής τους καλεί να βγουν εκνευρίζονται γιατί θέλουν να προσφέρουν κι άλλο. Σύντομα όμως καταλαβαίνουν ότι υπάρχει ένας συμπαίκτης τους που κάνει υπομονή για να μπει και να προσφέρει και αυτός. Ξέρω πως αρκετές φορές έχω δείξει το θυμό μου με υπερβολικό τρόπο και γι’ αυτό έχω ζητήσει συγγνώμη. Έχω αντιδράσει με λάθος τρόπο και θα προσπαθήσω να μην το ξανακάνω. Είναι όμως κάτι που έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Θέλουν να παίζουν και να κερδίζουν…", θα πει σε συνέντευξή του, γεγονός που αποδεικνύει ότι νιώθει το λάθος του, χωρίς ωστόσο να το αντιλαμβάνεται! Σα το μικρό παιδί που ξέρει ότι δεν πρέπει να πάρει μια καραμέλα χωρίς να την πληρώσει, ωστόσο κάθε φορά που την βλέπει μπροστά του δεν μπορεί να αντισταθεί.

Παράλληλα, έρχεται και ένας τραυματισμός στο πόδι του. Λίγο πριν από τον αγώνα με την Σεντ Ετιέν, ένα ματς που περίμενε σαν τρελός, αφού εκεί ήθελε να αποδείξει την αξία του. Γνωρίζει ότι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι η βιτρίνα για κάθε παίκτη και δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό από το Champions League πριν μερικούς μήνες. Παρότι κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως και ιατρικώς δυνατό για να μπορέσει να είναι εκεί, ο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει από τη συνέντευξη Τύπου ότι δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει και του κόβει τα φτερά. Αποτέλεσμα; Ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ τους στην προπόνηση της Παρασκευής και εκτός αποστολής ο Αργεντινός για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Η επόμενη εβδομάδα θα κυλούσε ήρεμα... Φαινομενικά, αφού ο Λέτο έπαιξε στη Γαλλία απέναντι στην Σεντ Ετιέν και δεν είχε προκαλέσει καινούργιο επεισόδιο. Γι' αυτό και ο νέος αποκλεισμός του από το ντέρμπι, θεωρήθηκε έκπληξη από τον Τύπο. Προφανώς, θεωρήθηκε προσβλητικός από τον Αργεντινό μέσο που περίμενε πώς και πώς να αγωνιστεί σε αυτό το ματς. “Περιμένω να έρθει το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο γήπεδο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Είναι γνωστό πως οι δικοί μας οπαδοί είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς του Παναθηναϊκού. Μη νομίσεις πάντως ότι είναι και πολύ διαφορετικό το δικό σας ελληνικό ντέρμπι από τα αντίστοιχα της Αργεντινής. Να δεις τι γίνεται στα "El classico" μεταξύ Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ. Τόσο εκεί, όσο κι εδώ υπάρχει μεγάλη πίεση για τη νίκη. Όλος ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες υπάρχει πολύ μίσος, όπως περίπου στα ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟ".

Η συνέχεια γνωστή... Το τελευταίο επεισόδιο μπορεί να ήταν και το τελευταίο ανάμεσα στους δύο άντρες. Σίγουρα είναι εκείνο που ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα. Είναι εκείνο που θέτει το ερώτημα “Βαλβέρδε ή Λέτο;”. Στο παρελθόν, ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει απαντήσει με πράξεις υπέρ των ποδοσφαιριστών. Η διαφορά, όμως, τώρα είναι πως ο Αργεντινός μέσος δείχνει πως είναι περαστικός από τον Πειραιά!

www.gazzetta.gr

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Mar 2009 19:31 #51335 by ilias73
Ο Λετο απο την αρχη,ηρθε για να φυγει,δεν εδειξε ποτε οτι θελει να ενσωματωθει.Οποτε ας παει στο καλο γιατι πιανει και θεση τσαμπα...

More
05 Mar 2009 21:20 #51340 by Μάνος Αλιμπέρτης
Το εχει μου φαινεται ο Ολυμπιακος να του κάνουν τα αποδυτήρια μπάχαλο οι Λατινοι του...Καστίγιο, Ριβάλντο με το Μπαγιεβιτς, Λέτο και πολλοι πολλοι άλλοι...

Ο Τζόλε εχει υπογραψει εκ νέου συμβόλαιο για του χρονου; :mrgreen: :mrgreen: Δεν τον βλέπω να σταματάει, οποιος και να ερθει δεν τραβαει οσο αυτος...

Everything that has a beginning has an end...

More
06 Mar 2009 02:02 #51355 by ilias73
Μ'αρεσει ο Λινο που εχει ο ΜΠΑΟΚ λετε να τον δινουν; γιατι θα χρειαστει καποιος για την θεση του Λετο :mrgreen: :mrgreen:

More
06 Mar 2009 13:20 #51359 by Milkman14

ilias73 wrote: Οποτε ας παει στο καλο γιατι πιανει και θεση τσαμπα...

Θεση τσαμπα δεν επιανε αλλα ειναι τοσο μα@#$κας που παει και τσακωνεται με τον καθενα.Μου θυμισε λιγο την εποχη zagovic που εκανε οτι ηθελε αλλα του λεγανε αλλα εκανε.