Το αν θέλω να λέγομαι ολυμπιακός φίλε μου, άσε να το ξέρω εγώ και οχι να με κρίνει ένα άγνωστο username. Δηλαδή εσύ "ολυμπιακάρα" γούστάρες να έχεις στην ομάδα σου πουρά μηδαμινής αξίας (Ανατολάκης, Γεωργάτος, κτλ) καθώς και παλτά (βλέπε τον δεινό σκορερ Μπορχα, τον παιχταρά Μπαμπαγκίτα, τον φοβερό Μπουλούτ, τα μελλοντικά αστέρια Νε, Ντομί και ..και...και...) και σε χάλαγε ο Ρίμπο??? Το οτι είναι 35 εμένα δεν μου λέει τίποτα. Ο άνθρωπος υπήρχαν παιχνίδια που έβαλε τα γυαλιά στα "νιάτα" του ολυμπιακού και τους έδειξε πώς κλωτσάμε το τόπι.
Κανείς δεν αμφισβητεί οτι ο Κόκκαλης έβγαλε τον ολυμπιακό απο πολύ δύσκολες καταστάσεις, και τον έκανε αυτο που είναι σήμερα, αλλα φίλε μου δεν εχει το αλάθητο. Όταν κάνει δηλαδή τις πατάτες δεν πρέπει να υποστεί κριτική, επειδή μας έσωσε ???? Ωραία λογική.....
Υπο άλλες προυποθέσεις δεν θα με ένοιαζε τόσο η αποχώρηση του Ρίμπο, αλλα 2 πράγματα με πείραξαν:
1) Ο τρόπος με τον οποίον έγινε αυτη η αποχώρηση (γι ακόμη μια φορά τα ίδια.......)
2)Το οτι δεν πρόκειται να πάρει παίκτη ισάξιο του Ρίμπο, και θα την βγάλουμε πάλι με τίποτα δήθεν δεινούς σκορερ και μεγάλους παιχταράδες που για κάποιον λόγο θα είναι πάλι περαστικοί. Εδώ και 3 μήνες μας τα έχουν πρήξει με τον Ντουντου και στο τέλος θα καταλήξεις μα τον Παπαρόπουλο των Άνω Κρεμαστών, δεν το βλέπεις οτι είναι μια απο τα ίδια και το φετινό καλοκαίρι???? Άλλο ένα παραμύθι???
NACastillo\ wrote: dhl gia na katalabw an antallaxoume paixtes me ton panathinaiko esu 8a eisai me ton anatol, ton djole kai ton okka?
Μα τώρα μου συγκρίνεις Ρίμπο με τους παραπάνω??? ΈΛΕΟΣ......
NACastillo\ wrote: dn xerete thn istoria tou olympiakou!!!
Φίλε μου ο ολυμπιακός εχει ιστορία, αλλα θέλουμε να εχει και μέλλον
NACastillo\ wrote: ka8este kai diabazete tis