καλησπερα σε ολους ειδα οτι ψαχνεται πληρoφοριες για το αγαπημενo μας χομπι-αθλημα για μερικους που παιζουν ακoμα και σημερα...ολλα αυτα που πουλανε σε διαφoρα μεγαλα καταστηματα δεν ειναι αυθεντικα subbuteo και δεν αξιζει να τα αγορασετε απο τα καταστηματα. Υπαρχει επισημος αντιπροσωπος στην Ελλαδα που φερνει το subbuteo στην Ελλαδα! και μενει και ζει στην Γλυφαδα οπως υπαρχει ομαδα εκει η Γλυφαδα united tsc και σχετικο site
εδώ
για να επικoινωνησετε μαζι μου για περισσοτερες λεπτομέρειες στο site και στο mail μου
damianos_10@hotmail.com
αλλα να αναγραφετε το ονoμα σας και την λεξη subbuteo οσo για τον Aγγελο Tσακιρη τι να πει κανεις... για ενα θρυλο του ελληνικού sivi αυτος μου εμαθε τα παντα! εδω και 12 χρονια που παιζω...α! και αυριο Σαββατο και Κυριακη εχουμε τουρνουα στο ξενοδοχείο preziten το Σαββατο παιδια και ομαδικο και την Κυριακη ατομικο απο της 9 το πρωι και τις δυο μερες οποιος θελει μπορει να ερθει θα βρίσκομαι εκει εγω ο αντιπρωσοπος για αγορες και αλλοι 150 του τραπεζιου τα λεμε απο κοντα λοιπον οποιος θελει.