Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

24 Oct 2015 15:36
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

zer0c00l wrote: επειδη εχουν ειπωθει μερικες ανακριβειες απο καποιους φιλους και συνομιλητες που θελουν να στηριξουν την αγαπη τους για την κονσολα που εχουν και πιστευουν οτι ειναι καλυτερη απο τις αλλες.

οτι αφορα τον λογαριασμο ειτε εχεις ελληνικο ειτε εχεις αμερικανικο ειτε εχεις αγγλικο ειτε οτιδηποτε (εννοειται οτι εχεις και την αναλογη διευθυνση χρεωσης για τις αγορες)
το λεω γιατι στο MS Store (XBOX One/XBOX 360) εχω λογαριασμο σε αμερικη/αγγλια/ελλαδα.

δεν εχει καμια σημασια στο Store ειτε του PLAYSTATION ειτε του XBOX

η εφαρμογη που θα κατεβασεις π.χ spotify , netflix κτλ κοιταει την IP διευθυνση σου η οποια φυσικα θα δειξει ελλαδα (ευρωπη) αρα αν ειναι σχεδιασμενη να τρεχει σε συγκεκριμενες χωρες δεν θα τρεχει σε εσενα εκτος αν μετακομισεις στις ΗΠΑ η αλλου.

Ακριβως αυτο προσπαθω να πω και εγω, αλλα απ'ο,τι φαινεται καποιοι δεν το καταλαβαινουν.
24 Oct 2015 11:05
Replied by Ilias Korolis on topic PS4 vs Xbox One
επειδη εχουν ειπωθει μερικες ανακριβειες απο καποιους φιλους και συνομιλητες που θελουν να στηριξουν την αγαπη τους για την κονσολα που εχουν και πιστευουν οτι ειναι καλυτερη απο τις αλλες.

οτι αφορα τον λογαριασμο ειτε εχεις ελληνικο ειτε εχεις αμερικανικο ειτε εχεις αγγλικο ειτε οτιδηποτε (εννοειται οτι εχεις και την αναλογη διευθυνση χρεωσης για τις αγορες)
το λεω γιατι στο MS Store (XBOX One/XBOX 360) εχω λογαριασμο σε αμερικη/αγγλια/ελλαδα.

δεν εχει καμια σημασια στο Store ειτε του PLAYSTATION ειτε του XBOX

η εφαρμογη που θα κατεβασεις π.χ spotify , netflix κτλ κοιταει την IP διευθυνση σου η οποια φυσικα θα δειξει ελλαδα (ευρωπη) αρα αν ειναι σχεδιασμενη να τρεχει σε συγκεκριμενες χωρες δεν θα τρεχει σε εσενα εκτος αν μετακομισεις στις ΗΠΑ η αλλου.
23 Oct 2015 21:29 - 24 Oct 2015 12:47
Το input lag, δεν είναι δικιά μου έκφραση αλλά του ίδιου του engineer της υπηρεσίας PlayStation Now, ο οποίος είπε ότι αν το internet πέσει κάτω από τη συγκεκριμένη ταχύτητα υπάρχει lag, και ότι κάνουν ότι είναι δυνατό έτσι ώστε το lag να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο. Εφόσον δε το έχεις δοκιμάσει λοιπόν, ούτε εσύ ούτε εγώ, άκου τη γνώμη του engineer που ξέρει και πέντε πράγματα παραπάνω!
23 Oct 2015 21:24 - 24 Oct 2015 12:46
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

snikefriend wrote:

fits79 wrote:

snikefriend wrote: Και εγώ που είπα ότι είπες ότι τα παιχνίδια δε παίζουν offline; Έβαλα τελεία, η τελεία διαχωρίζει δύο προτάσεις. Ελληνικό συντακτικό. Είπα, αυτό που είπε ο fits79 δεν ισχύει (δηλ. τα saves αποθηκεύονται τοπικά στην κονσόλα). Τα παιχνίδια παίζουν κανονικά offline. Άλλη πρόταση το ένα άλλη το άλλο, δεν το είπα για σένα το δεύτερο!
Plus, για ακόμα μια φορά είναι παντελώς ανούσια η συζήτηση για τον απλούστατο λόγο ότι ακόμα και όπως λες να ήταν (που δεν είναι), δεν έχει ευρεθεί καλύτερος τρόπος για να παίζουν τα παιχνίδια χωρίς καθόλου σύνδεση. Το PlayStation χρειάζεται διαρκή σύνδεση και μάλιστα όταν πέσει λίγο η ταχύτητα του internet υπάρχει input lag χειριστηρίου-απόκρισης. Γι'αυτό και δεν έχουν δει ακόμα το feature οι Ευρωπαίοι! Επομένως, είναι ο καλύτερος τρόπος, δεν είναι κάτι το οποίο θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και δεν το έκαναν, τότε θα το συζητούσαμε. Είναι σαν να μου λες δεν μ'αρέσει το να παίζω retail παιχνίδια γιατί πρέπει να σηκωθώ να βάλω το δισκάκι, λες και θα μπορούσε να μπαίνει αυτόματα.

Αλλο το τι προτεινετε και αλλο το τι χρειαζεται για να δουλεψει μια υπηρεσια ξερεις.
Το οτι προτεινετε να εχεις καλη συνδεση δεν σημαινει οτι αν δεν εχεις την προτεινομενη συνδεση δεν θα μπορεις να παιξεις σωστα ξερεις.

Γιατι οτι λες δεν ισχυουν ετσι.
Δεν υπαρχει καθολου μα καθολου η αναγκη για διαρκη συνδεση στο νετ στο ps4(Μηπως τα μπερδευεις λιγο με το τι ειχε ανακοινώσει η ms εν έτη E3 2013) και ισως ισχυει εν μεροι και μεχρι σημερα?

PlayStation Now FAQ

What kind of internet connection do I need?
We recommend a steady broadband Internet connection with at least 5 Mbps. Also, the lower ping that your connection has, the better streaming experience you will have. PS Now supports both Wi-Fi and wired (Ethernet) connections, and we recommend a wired connection for the best possible experience.

Στην απάντησή μου αναφερόμουν ξεκάθαρα στην υπηρεσία PlayStation Now που προσφέρει backward compatibility.

Στο ξαναειπα απο τη στιγμη που δεν έχεις PS4 δεν μπορεις να ξερεις αν οτι διαβαζεις απο οπουδηποτε ειναι αληθεια ή οχι.
Εγω παλι μπορω γιατι εχω και τις δυο κονσολες και οτιδηποτε διαβασω μπορω να το τεσταρω απο πρωτο χερι και οχι να εμπιστευομαι το τι λεει ο οποιοσδηποτε.

Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι input lag στη κονσολα του ps4 δεν υφιστατε ουτε σαν ορος και το ξερω απο πρωτο χερι και οχι απο καποιο τυχαιο αρθρο που διαβασα.

Και για να 'χουμε καλο ρωτημα για πες μου που μπορω να δω τι απαιτησεις γραμμης θελει το xbox one backward compatibility?
23 Oct 2015 21:08

fits79 wrote:

snikefriend wrote: Και εγώ που είπα ότι είπες ότι τα παιχνίδια δε παίζουν offline; Έβαλα τελεία, η τελεία διαχωρίζει δύο προτάσεις. Ελληνικό συντακτικό. Είπα, αυτό που είπε ο fits79 δεν ισχύει (δηλ. τα saves αποθηκεύονται τοπικά στην κονσόλα). Τα παιχνίδια παίζουν κανονικά offline. Άλλη πρόταση το ένα άλλη το άλλο, δεν το είπα για σένα το δεύτερο!
Plus, για ακόμα μια φορά είναι παντελώς ανούσια η συζήτηση για τον απλούστατο λόγο ότι ακόμα και όπως λες να ήταν (που δεν είναι), δεν έχει ευρεθεί καλύτερος τρόπος για να παίζουν τα παιχνίδια χωρίς καθόλου σύνδεση. Το PlayStation χρειάζεται διαρκή σύνδεση και μάλιστα όταν πέσει λίγο η ταχύτητα του internet υπάρχει input lag χειριστηρίου-απόκρισης. Γι'αυτό και δεν έχουν δει ακόμα το feature οι Ευρωπαίοι! Επομένως, είναι ο καλύτερος τρόπος, δεν είναι κάτι το οποίο θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και δεν το έκαναν, τότε θα το συζητούσαμε. Είναι σαν να μου λες δεν μ'αρέσει το να παίζω retail παιχνίδια γιατί πρέπει να σηκωθώ να βάλω το δισκάκι, λες και θα μπορούσε να μπαίνει αυτόματα.

Σε βαζω στοιχιμα οτι στανταρ δεν εχεις ps4.

Γιατι οτι λες ειναι απλα αλλα λογια να αγαπιομαστε και εννοειτε οτι δεν ισχυουν ετσι.
Δεν υπαρχει καθολου μα καθολου η αναγκη για διαρκη συνδεση στο νετ στο ps4(Μηπως τα μπερδευεις λιγο με το τι ειχε ανακοινώσει η ms εν έτη E3 2013) και ισως ισχυει εν μεροι και μεχρι σημερα??????

PlayStation Now FAQ

What kind of internet connection do I need?
We recommend a steady broadband Internet connection with at least 5 Mbps. Also, the lower ping that your connection has, the better streaming experience you will have. PS Now supports both Wi-Fi and wired (Ethernet) connections, and we recommend a wired connection for the best possible experience.

Άλλος λέει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε μάλλον. Στην απάντησή μου αναφερόμουν ξεκάθαρα στην υπηρεσία PlayStation Now που προσφέρει backward compatibility.
23 Oct 2015 19:31 - 24 Oct 2015 02:13
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

Βαζω στοιχημα οτι στανταρ δεν εχεις ps4.

Γιατι οτι λες ειναι απλα αλλα λογια να αγαπιομαστε και εννοειτε οτι δεν ισχυουν ετσι.
Δεν υπαρχει καθολου η αναγκη για διαρκη συνδεση στο νετ στο ps4(Μηπως τα μπερδευεις λιγο με το τι ειχε ανακοινώσει η ms εν έτη E3 2013) και ισως ισχυει εν μερη και μεχρι σημερα?

Εγω μια χαρα παιζω στο ps4 ακομα και χωρις καθολου συνδεση στο νετ μα καθολου και αυτο για input lag μεταξυ κονσολας και χειρηστηριου ειναι απο τις τραγικοτερες αερολογιες που εχω ακουσει που μαλλον προσπαθουν να πεισουν οι xbox one fans γιατι μαλλον δεν εχουν να αναδειξουν κατι αλλο υπερ της κονσολας τους με αποτελεσμα να ριχνουν λασπη στα του ps4.

Οσο τωρα αφορα το backwards compadibility στο xbox one να σου πω γιατι εχω κολλητο ο οποιος ανήκει στο preview program της κονσολας(μιας και οπως εχω πει απειρες φορες εχω και τις δυο κονσολες και οχι μονο τη μια εκ των δυο) δεν μπορεις να κανεις save ενός xbox360 παιχνιδιου αν εισαι offline γιατι ολα τα saves των xbox360 παιχνιδιων γινωνται μονο στο cloud και πουθενα αλλου(Οπως π.χ. στον εσωτερικο δισκο της κονσολας) επομενως μπορεις ανετα να παιξεις οποιοδηποτε xbox360 παιχνιδι που υποστηριζεται στη κονσολα xbox one αλλα χωρις save αν εισαι offline.
23 Oct 2015 11:28 - 24 Oct 2015 02:08
Και εγώ που είπα ότι είπες ότι τα παιχνίδια δε παίζουν offline; Έβαλα τελεία, η τελεία διαχωρίζει δύο προτάσεις. Είπα, αυτό που είπε ο fits79 δεν ισχύει (δηλ. τα saves αποθηκεύονται τοπικά στην κονσόλα). Τα παιχνίδια παίζουν κανονικά offline. Άλλη πρόταση το ένα άλλη το άλλο, δεν το είπα για σένα το δεύτερο!.
23 Oct 2015 00:28
Η λίστα των games του PlayStation Experience 2015.

Λίγα ξεχωρίζουν. Τα πιο πολλά είναι Indie.

Ακολουθεί η λίστα των games:

Amplitude
Assault Android Cactus
Blind
Chasm
Cosmic Star Heroine
Crypt of the NecroDancer
Darkest Dungeon
Death Tales
Death’s Gambit
Distance
Drifter
Drive!Drive!Drive!
Dungeons & Dragons Sword Coast Legends
EarthNight
Firewatch
FutureGrind
GNOG
Gunsport
Invisible, Inc.
Kerbal Space Program
Killing Floor 2
Klaus
Life Goes On: Done to Death
Lost Sea
Manifold Garden
Metrico+
Moon Hunters
Night in the Woods
Nuclear Throne
Randall
Ray’s the Dead
Revolver360 RE:Actor
ROCKETSROCKETSROCKETS
Salt and Sanctuary
Screencheat
Sentris
Severed
Skytorn
SmuggleCraft
Soft Body
Space Dave
Stories: The Path of Destinies
Strike Vector
The King of Fighters XIV
Thumper
To Leave
Tumblestone
Videoball
Viking Squad
22 Oct 2015 23:22
Πωλειται PlayStation Move Heroes (promo) και η Sony PlayStation 3 Eye Camera καινουριακαι γνησια για το PS3, στα 15 euro πακετο μαζι
21 Oct 2015 18:58

GiorgosRks wrote: Αν θυμάμαι σωστα πρεπει να είχε κυκλοφορίσει και για PsOne ή μπορει να το μπερδεύω με το Necronomicon

Το Necronomicon: The Dawning of Darkness όπως είπες είχε κυκλοφορήσει για PC και PlayStation. Το Post Mortem υπάρχει μόνο για PC.
17 Oct 2015 00:43 - 17 Oct 2015 17:28
@Aliengoa.Όχι δεν παρεξηγήθηκα, απλά αδυνατώ να σε καταλάβω.Προσπάθησε όταν συντάσεις προτάσεις να έχεις ειρμό σκέψης και όταν απαντάς σε κάτι να έχεις κατανοήσει τι σε ρωτάνε ή τι σου λένε. Υπενθυμίζω ότι αναγκάζομαι να παραθέτω κείμενα γιατί τα links που παραπεμπουν σε άλλα sites (ανταγωνιστικά) απαγορεύονται από τους όρους του GameWorld. Κάθε διόρθωση μου έιναι καλοδεχούμενη, αρκεί να έχει υπόσταση.Η fork του FreeBSD (Orbis OS) του PS4 υπάρχει μόνο και μόνο για το HW του PS4 (και του development kit φυσικά) Ενσωματώνει (μεταξύ άλλων) στον πυρήνα αυτό που εσύ ονομάζεις driver για τις Jaguar. Στην πραγματικότητα η APU για τα γραφικά χρησιμοποιεί τα 2 GNM & GNMX APIs . Ούτε drivers ούτε GPU υπάρχει ούτε CPU.Μια APU=2 διπλές 4πύρηνες Jaguar (γιατι η αρχιτεκτονική Jaguar μέχρι 4 υποστηρίζει και στη Sony θέλανε οκτώ). Όλα customized. Tώρα που την είδατε εσύ και το IGN την 7870, δε καταλαβαίνω. Ξαναδιάβασε τι παρεθέσα για τα όσα είπε ο Patrick Moorhead (....same bar with 7870as AMD’s 7870 when you factor in GPU and CPU....). Aυτό εσύ το κατάλαβες ότι εχει μια 7870 περίπου? Καμιά σχέση. Έχει πολλά περισσοτερα. Έχει υπομονάδες που παίζουν το ρόλο των CPUs GPUs, έχει memory controller και video decoder μαζί.Η APU είναι παρόμοιας αρχιτεκτονικής GCN 28nm με τη σειρά 7000 αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν την κάνει custom 7870. Ονομάζεται Liverpool στο PlayStation 4 και Durango Xbox One. Ο Μoorhead ουσιαστικά είπε ότι σε απόδοση CPU -GPU και μόνο εκεί, η ΑPU (Liverpool) του PS4 είναι εφάμιλη μιας 7870.
Αν για παράδειγμα ήσουν developer και ήθελες να γράψεις κώδικα για το PS4 θα ασχολιόσουν κυρίως με το GNMX.Το GNM είναι απόρρητο από τη Sony. Και τα 2 είναι μέρους του συνολικού firmware ΟrbisOS. H έννοια του driver δεν υφήσταται. O κάθε driver οδηγεί το λειτουργικό να χρησιμοποιήσει μια συσκευή πχ GPU. Στο PC σου π.χ. έχεις και τα δύο για να χρησιμοποιήσεις την GPU σου . Στο PS4 έχεις ένα firmware. Το firmware "τρέχει στο μέταλλο" να το πούμε έτσι, στο PS4 συγκεκριμένα στη APU. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η fork. Πήρανε το FreeBSD και γράψανε το firmware του PS4. Ακόμα και για το Bluray player κατεβάζεις firmware update (όχι driver) για να δεις πχ μιά ταινία. B)

@Αgent94 Άγνωστο αλλά κατά την άποψη μου και μόνο, εικάζω ότι είναι πολύ πιθανό.
16 Oct 2015 14:16 - 18 Oct 2015 14:57
Μια μικρή ανανέωση της λίστας μου:
Game Boy
Game Boy Pocket
Game Boy Color
Game Boy Advance
Game Boy Advance SP
Game Gear
Nintendo DS
Nintendo DS Lite x2
PSP
Master System II
Mega Drive
PlayStation
PSOne
Dreamcast
PlayStation 2 X3
PlayStation 3 X2
Xbox
Xbox 360 X2
Wii X2
XBox One
Displaying 4906 - 4920 out of 10572 results.