Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ninja Gaiden: Master Collection

More
18 Feb 2021 11:15 - 18 Feb 2021 11:16 #246449 by Χριστιάνα Θάνου
Η KOEI Tecmo ανακοίνωσε την Ninja Gaiden: Master Collection. Θα περιλαμβάνει τα Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 και Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge, αλλά και τα περισσότερα από τα game modes που κυκλοφόρησαν προηγουμένως, μαζί με τα DLC costumes της σειράς.

Θα μπορείτε να αναλάβετε ξανά τον ρόλο του Ryu Hayabusa, αλλά και τους επιπλέον χαρακτήρες Ayane, Rachel, Momiji και Kasumi.

Η Ninja Gaiden: Master Collection θα κυκλοφορήσει το 2021, για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch.
Last edit: 18 Feb 2021 11:16 by Χριστιάνα Θάνου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Feb 2021 17:32 #246532 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης

Θα την αποκτήσω  σίγουρα την σειρά διότι είναι μια από τις αγαπημένες μου. Τα έχω τερματίσει όλα αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο και έχω μεγαλύτερη αδυναμία είναι  το παλιό Ninja Gaiden στο Xbox. Προσωπικά για μένα ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια εκείνη την περίοδο και δεν θα ξεχάσω το υπέροχο σύστημα μάχης με τις μαγείες και skills, την δυσκολία που είχε σαν παιχνίδι με δυνατά και ποικίλα bosses, και τα κεφάλαια(chapters) με την ονομασία  Τhe  Caverns(όχι πως τα υπόλοιπα δεν ήταν εξίσου ωραία). Ήταν από τις πιό όμορφες αποστολές και τοποθεσίες για μένα και μπορούσες να μεταφερθείς από τα χιόνια σε λάβα και το αντίστροφο. Γενικά το παιχνίδι δεν υστερούσε κάπου ιδιαίτερα και ήταν από τα κορυφαία σε όλους τους τομείς για εκείνη την εποχή απλά θα ήθελα η ιστορία να διαρκεί λίγο παραπάνω σε ώρες.Θα ξαναπαίξω όλη τη σειρά με τα χαράς διότι και τα υπόλοιπα είναι πολύ αξιόλογα.  

Please Log in or Create an account to join the conversation.